|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj je zdaj to!!??
6.4.2006 17:54:51   
Napolitanka
Pozdravljene,

spet s problemčkom..mah sem prav besna..sem tretji mesec na klomifenu, zdaj na povečani dozi 2 tableti dnevno, jemljem ga 3-7 dan ciklusa, danes pa imam 10 dan ciklusa..pa sva šla z mojim malo v akcijo..in takoj po odnosu ugotvim da krvavimuser posted image ...
..
naj še povem,da se mi je že prejšnji ciklus klomifena vse pomešalo - prej user posted image  na 28 dni..zadnji cikel 31 ..v drugem ciklusu sloh nisem čutila,da se kaj dogaja..M se je zavlekla in se že malo upala.. pol pa TEMAuser posted image .

Zdaj sem besna na ta klomifen do konca. Svoje ovulacije imela pred terapijo s klomifenom normalne!!!Nikoli nobenih vmesnih krvavitev..Na pregledu na UZ je G rekla,da ovilacija s klomifenom je to je pa tud vse..in da nja ga jem 6 mesecev..

Tako jaz sem se odločila,da  s tem končam, ker itak ni nobenega učinka in sem kar malo jezna na te G..dajejo ta klomifen za jest, tako kot bi ti bonbone ponujal!!Meni je očitno samo šit naredil!

No sem se mogla malo spljuvat..pa prosim, kakšna ideja kaj je zdaj ta krvavitev - a je možno da je to še ostanek o user posted image ?

Lp napolitanka.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj je zdaj to!!??
6.4.2006 20:27:33   
Copatka
kolk jaz vem, lahko klomifen ješ največ tri x zapored, potem pa treba pavzo narest. pa veš kaj še ne razumem - zakaj ti začneš 3 dan ciklusa, jaz pa 5 dan ? a se lahko tele ginekoligi med samo mal zmenjo??!! 

(odgovor članu Napolitanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kaj je zdaj to!!??
6.4.2006 21:03:23   
Tia-na
Jst sm pa drugi mesec na klomifenu. Mene tudi jezi, ker ta klomifen predpisujejo kot da so tic-tac bombončki. Od prve menstruacije naprej imam redno na 26-28 dni, kar naj bi bil nek znak, da ovulacije imam. Sem malo rpej brala pri dr. Pušenjaku, ki se tudi jezi, da G predpisujejo tako klomifen. Pa še to sem opazila, da pri nekaterih puncah sploh ne naredijo vmes UZ, čeprav v navodilih lepo piše, da je UZ nujno potreben. user posted image

Nom jst ga samo še ta mesec jemljem potem pa v nove boje - slikanje prehodnosti jajcevodov.

(odgovor članu Copatka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?