Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj je za vas minimalizem... 15.2.2007 21:13:29
|
|
|
|
lan
|
Minimalizem pomeni zame pri opremljanju stanovanja, da je pohištvo skrajno reducirano, a dovršeno in zlasti odličnih materialov ter primerno obliki,namenu prostora.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.2.2007 21:17:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kaj je za vas minimalizem... 15.2.2007 21:22:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Da prostor zelo diha, nič šare, kakšen kos kvalitetnega kiča in obvezno dobra muzika.
|
|
|
|
RE: Kaj je za vas minimalizem... 15.2.2007 22:04:58
|
|
|
|
bumerang
|
Zunaj: hiša brez oblike (kocka ali kvader), streha brez napušča ali celo ravna, tikovinast pod v atriju ali na terasi, po možnosti se nadaljuje v kako mlakužo, videz akvarija (velike steklene površine, brez polken ali rolet), inox ograja, travnik z iglavci in tulipani, posajenimi v vrsto, ponavadi kakšen komaj še vegetirajoč rododendron, sivi tlakovci ali asfalt. Znotraj: oglato pohištvo, večinoma zebrano, postavljeno sem in tja v obliki brezfunkcionalnih skladovnic kock in kvadrov, veliko jekla in stekla, ponavadi jedkanega, bela kuhinja z bleščečimi fronti v kombinaciji z jeklom, prostostoječ hladilnik, bele stene s tremi enakimi slikami, brez tepihov in zaves, sterilen in neudoben designerski kavč, tv lcd 124 cm, obešen na steni, ogromne vaze brez rož. Skratka .
|
|
[Brisano sporočilo] 15.2.2007 22:16:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Kaj je za vas minimalizem... 15.2.2007 22:20:30
|
|
|
|
Marogica
|
RIja, zakaj pa te to zanima? Si bila nekam redkobesedna v tvojem postu...
|
|
RE: Kaj je za vas minimalizem... 15.2.2007 22:32:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja, v praksi me je pa najbolj navdušila kakovost uporabljenih materialov in funkcinalnost prostorov in pohištva. Pomanjkljivost mi je bila pa zaupanje samo arhitektu pri opremljanju.
|
|
|
|
RE: Kaj je za vas minimalizem... 15.2.2007 22:48:15
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica Si bila nekam redkobesedna v tvojem postu... nisi vajena, ha....
|
|
[Brisano sporočilo] 15.2.2007 22:58:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Kaj je za vas minimalizem... 15.2.2007 23:00:28
|
|
|
|
rija
|
kero?
|
|
RE: Kaj je za vas minimalizem... 15.2.2007 23:00:39
|
|
|
|
Marogica
|
Uffff, BAGI, kaj ta tip je kralj ali kraljica??? Ubožček
|
|
RE: Kaj je za vas minimalizem... 15.2.2007 23:05:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: bumerang Zunaj: hiša brez oblike (kocka ali kvader), streha brez napušča ali celo ravna, tikovinast pod v atriju ali na terasi, po možnosti se nadaljuje v kako mlakužo, videz akvarija (velike steklene površine, brez polken ali rolet), inox ograja, travnik z iglavci in tulipani, posajenimi v vrsto, ponavadi kakšen komaj še vegetirajoč rododendron, sivi tlakovci ali asfalt. Znotraj: oglato pohištvo, večinoma zebrano, postavljeno sem in tja v obliki brezfunkcionalnih skladovnic kock in kvadrov, veliko jekla in stekla, ponavadi jedkanega, bela kuhinja z bleščečimi fronti v kombinaciji z jeklom, prostostoječ hladilnik, bele stene s tremi enakimi slikami, brez tepihov in zaves, sterilen in neudoben designerski kavč, tv lcd 124 cm, obešen na steni, ogromne vaze brez rož. Skratka . TE POPRAVLJAM..SKRATKA EVO NAŠ MINIMALIZEM
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.2.2007 23:07:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Kaj je za vas minimalizem... 15.2.2007 23:09:29
|
|
|
|
kofetek2010
|
pa dobro lara... vsaj stole bi lahko imela v drugi barvi...
|
|
|
|
RE: Kaj je za vas minimalizem... 15.2.2007 23:13:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana73 pa dobro lara... vsaj stole bi lahko imela v drugi barvi... Saj so, čista belina
|
|
|
|
RE: Kaj je za vas minimalizem... 15.2.2007 23:14:14
|
|
|
|
viv_
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana73 pa dobro lara... vsaj stole bi lahko imela v drugi barvi... Jana, sej so se igrali z barvami. "Lajtnge" so modre
|
|
RE: Kaj je za vas minimalizem... 15.2.2007 23:18:14
|
|
|
|
lelaval
|
pa dobro lara... vsaj stole bi lahko imela v drugi barvi... Jana - na belih se prah ne pozna tako zelo. Veš, da temnih ne more imet.
|
|
RE: Kaj je za vas minimalizem... 18.2.2007 22:34:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: BAGI IZVIRNO SPOROČILO: Marogica Lara, za minimalizem in pogled na kupe "šodra". To je to. hehe šodra ni več! tut modrih lajtung ni več! itak da more bit vse belo, še clo to me mot da je miza okrogla in stoli preveč zaokroženi. vse more bit oglato! no trenutno takole :) ko se stene posušijo bojo čist bele..zdej mi šaro delajo tiste lopate in neki koli kdo mi kvari minimalizem hudiča! no tale je pa za romantike..pribljižno tak pogled imam iz spalnice..ja uganili ste! to je triglav
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?