|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj je z mano?
23.4.2007 10:12:58   
Anonimen
Hm, se je kateri to že zgodilo?

Srečno poročena, pa mal klepetam po netu, pa spoznam enega in imava vroče pogovore .... matr bi se dala dol z njim. Sem čist obsedena, vsak dan čakam, da pride na msn ... pa ga sploh ne poznam in ne vem, kako izgleda. Vendar kul, če je tak, kot se mi je opisal.

Kaj naj naredim, da me mine nemir? Itak ljubim moža, s tem bi se samo dala dol. Prvič sem to uspela napisat, blazno me je strah .... ampak vse noči sanjam o njem, premišljujem in skoraj ne spim ... razneslo me bo.

Kaj je to? Zaljubljenost menda ne? Samo se pa značajsko ful ujemava in privlačiva ....

Pa ne me obsojat, pričakujem samo pomoč. Saj ne morem vplivat na svoje želje, čustva in hrepenenja. Če bi mogla, bi že naredila red.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj je z mano?
23.4.2007 10:19:08   
muška
V svoji glavi si si naredila sliko in obsedena  s tisto sliko/predstavo

Jaz bom rekla samo, da si malo zmedena, spravi se na svojega moža, misli na tega tvojega virtualnega ljubimca zraven, pa te bo obsedenost minila user posted image

Sicer pa tako ali tako veš, ni vse zlato kar se sveti, torej ta tvoj virtualec zagotovo ni tak, kot se ti je opisal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.4.2007 10:19:50   
Taula
Po moje te rajca na njem dejstvo da je tebi svež, zanimiv, da prebudi v tebi metuljčke kot jih je mož verjetno na začetku zveze. Najbrž si si tudi ustvarila o njem nerealno, sanjsko sliko, ker ga niti ne poznaž niti ne veš kako izgleda. Ljudje lažejo in če ima on interes da te položi, verjetno dela, piše zadeve katere ve da bi tebi ugajale. In kaj bi dosegla z tem da se dol dasta? Strast lahko sporostiš tudi v seksu z možem. Aja..to da pa imaš v zakonu težave je pa itak jasno, drugače te ne bi tako rajcal en **** dec iz neta.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
23.4.2007 10:37:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
23.4.2007 10:41:17   
Anonimen
Ne, v zakonu nimam težav, moža ne menjam za nobeno ceno.

Zdi se mi, da mi paše pozornost še koga. No, ja poslal mi je svojo sliko (obraza ne) in njegovo telo je super privlačno.

On je tud srečen v svojem zakonu, pa vseen včasih rad še kaj proba. In ma čudovit seks z ženo, mi vse pove.

Ko seksam z možem, si ne predstavljam, da seksam z njim, ampak tudi z njim. Torej bi z obema. Samo z njim me v bistvu ne interesira.

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
23.4.2007 10:45:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Kr_enamami

Spoznaj ga.
pa te bo minilo.
Ker nihče ni v živo po tvoji predstavi :-)

Se strinjam. Sliko ti je pa lahko poslal od kogarkoliuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
23.4.2007 10:48:31   
Taula
Sliko ti je pa lahko poslal od kogarkoli

user posted image

matr bi se dala dol z njim

Ne, v zakonu nimam težav, moža ne menjam za nobeno ceno. user posted image  Če je tako idealen zakaj te drugi dečko rajca?user posted image

Če pa hočeš trojčka pa možu predlagaj. Mogoče bo za.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.4.2007 11:02:39   
muška
Sliko ti je pa lahko poslal od kogarkoli

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.4.2007 11:19:54   
baguSka
Jst se pa lohk na vse tole samo nasmejem...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.4.2007 11:35:54   
srki
To, kar pišeš njemu, si dopisuj ali pa pogovarjaj s svojim možem, na zahajaj preveč na net oz. te klepetalnice, pa ga boš pozabila.

Aja, jaj, kaj dela ta tehnika.......

Se prvim, podpišem se pod vse odgovore.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.4.2007 11:38:44   
dulcinea
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Jst se pa lohk na vse tole samo nasmejem...user posted image user posted image user posted image

Jst tud.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
23.4.2007 11:54:22   
cuma
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Po moje te rajca na njem dejstvo da je tebi svež, zanimiv, da prebudi v tebi metuljčke kot jih je mož verjetno na začetku zveze. Najbrž si si tudi ustvarila o njem nerealno, sanjsko sliko, ker ga niti ne poznaž niti ne veš kako izgleda. Ljudje lažejo in če ima on interes da te položi, verjetno dela, piše zadeve katere ve da bi tebi ugajale. In kaj bi dosegla z tem da se dol dasta? Strast lahko sporostiš tudi v seksu z možem. Aja..to da pa imaš v zakonu težave je pa itak jasno, drugače te ne bi tako rajcal en **** dec iz neta.

Se strinjam.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 12
23.4.2007 11:58:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Itak ljubim moža, s tem bi se samo dala dol.

Aha... user posted image  s tem bi se samo dala dol.. tko si to splanirala.. Plan je lep.. dokaj razumen ampak mam obcutek.. da se ti lahko kje zalomi..
Ves kje..? Problem bo samo v tem.. da bos njega dojemala, obcutila.. s temi istimi custvi s katerimi ljubis moza.. in posledicno se bojo custva do moza spremneila, ker se bojo pomesala s temi custvu.. Zmeda je lahko kar huda..

Kaj je to? Zaljubljenost menda ne? Samo se pa značajsko ful ujemava in privlačiva ....

Ne.. zaljublejnost se ni.. zaenkrat si zaljubljena v svoje predstave.. zadevas se s tem.. ko si predstavljas kako je dober.. in ce bos ga tudi sprobala.. in ce bo v resnici tudi tko dober.. potem se lahko pa res zaljubis.. ampak se vedno bo to zaljubljenost.. ko ne bos videla.. realno.. in potem, ce te se kr in kr ne bo minilo.. Noo. to pa vprasi cez kaksen pol leta.. ce te bo se zanimalo..

Itak.. da se fuuuul ujameta.. zdele.. pa tud ce je cist kontra tebi.. user posted image user posted image  Tko je..

Pa ne me obsojat, pričakujem samo pomoč. Saj ne morem vplivat na svoje želje, čustva in hrepenenja. Če bi mogla, bi že naredila red.

Ne obsojam te..

Tudi pomagat ti ne morm..

Ne ne mors vplivat na custva.. hrepenenje.. niti ne probaj.. ker bos definitivno zgubila vse bitke s custvi.. ce te je mocno prijelo..
Nc ne mors nardit.. ce jih zatiras.. bojo udarla se bolj brutalno.. kot sicer.. ce se boris proti temu.. bos bitke izgubila.. Ce zmores.. bodi mirna.. in opazuj.. kaj se dogaja..

Zelim ti veliko uzitka.. v svojem bluzu.. cim manj solzic.. in da iz tega prides ven.. bogatejsa za eno lepo izkusnjo..
Ce se ze dogaja.. pa vsaj izkoristi tole... da se kaj naucis..

Kako se bo koncalo.. pa itak, ne mores vedeti..

Zdele sem se mimgrede spomnu.. kdaj clovek trpi.. Samo v primeru, da srce in razum nista na isti valovni.. da imata ta dva drugacne zelje..

In velikokrat ne bos vedela.. katerega poslusat.. in to bo vecna dilema...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
23.4.2007 12:24:17   
Anonimen
Nisi ga še videla v živo? Napaka. Čimprej se dogovorit z njim osebno in se boš takoj z nami dalje smejala.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
23.4.2007 13:34:47   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image se podpišem kar pod vsemi tuki gor nad mano!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
23.4.2007 13:53:28   
tanikaa
Dajta se že enkrat dol hudiča. Samo pazi, da ne boš potem nepotešena jadrala domov k možu, da bo popravljal za tem kiber dedcem. user posted image  Veš, vsak lahko napiše kar mu paše in kar si želi. Realnost pa je čist nekaj drugega. Prej ali slej pa se boš morala odločit ali ga sprobaš ali pa ga za vedno zbrišeš z msnja.  Čudno pa mi je še to. Kje hudiča je pa tvoj mož, da lahko vse večere gledaš njegov telešček? In zakaj ne pokaže face?

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
23.4.2007 14:00:10   
Taula
In zakaj ne pokaže face?

Le zakaj..ker vara in to skriva.user posted image

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 17
23.4.2007 14:08:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

In zakaj ne pokaže face?

Le zakaj..ker vara in to skriva.user posted image

Ne zato. Ker bi pol tut jest mogla dat slikco, pa nočem. Fora je, da smo čist blis doma in me lahk spozna.
Ne, mož se strinja, da se damo dol, ampak če bo še njegova žena sodelovala, drugač pa ne. Žena pa kr ne piše, enkrat je, zdej se pa boji, ker smo prebliz doma, je pa ona zlo zanana .... tko da je zakomplicirana stvar.

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
23.4.2007 14:10:41   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image  boš pa še ti znana, pol boš pa lahko trače prodajala na časopis.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
23.4.2007 14:12:06   
Anonimen
Joj ljudje kakšne probleme imate user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
23.4.2007 14:12:39   
Taula
da smo čist blis doma in me lahk spozna.
Ne, mož se strinja, da se damo dol, ampak če bo še njegova žena sodelovala, drugač pa ne. Žena pa kr ne piše, enkrat je, zdej se pa boji, ker smo prebliz doma, je pa ona zlo zanana .... tko da je zakomplicirana stvar.

U madona....tole je pa že hudo. Ste pravi swingerji. Itak da se mož strinja ker bo lahko porival drugo.user posted image

Tole kar kliče po časopisu Direkt.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
23.4.2007 14:13:12   
Taula
Joj ljudje kakšne probleme imate

Dalči si žalostna ker ne swingaš?user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 22
23.4.2007 14:13:52   
Anonimen
Tole kar kliče po časopisu Direkt.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
23.4.2007 14:14:50   
tanikaa
Pa dajte si maske na obraz pa se ........ Mater, moj bi mene skoz okno zabrisal (in jaz njega tudi), ne pa to zraven gledal user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 24
23.4.2007 14:15:51   
Anonimen
In kdo se tukaj ljubi in spoštuje?user posted image user posted image Ja z varanjem,grupnim sexom in swinganjem bomo rešili svet.user posted image

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?