|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj je vzrok?
25.9.2009 20:36:13   
sonček33
Sprašujem v imenu svoje prijateljice.

Prvič je zanosila aprila. Test pozitiven. Na pregledu v 7 tednu plod ni bilo. Sledi čiščenje.
Drugič zanosi v začetku avgusta. Test pozitevn. 1. uz  - viden plod, slišati je bitje srca. Čez en teden, rahel rjav izcedek. Jemanje Dabrostona. Naslednji uz pokaže, da plod ne raste in srček več ne bije. Sledi čiščenje.

Ne psebna ginekologinja, ne druge mnenje - ne najdejo vzroka.

Kaj bi lahko bilo?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj je vzrok?
25.9.2009 20:46:13   
miapia
Zavračanje ploda mogoče? Razlogov je verjetno več, samo čudno se mi zdi, da nihče ne ve. Ali pa se nihče ne poglablja v to. Oh, groza no.user posted image

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.9.2009 20:49:54   
sonček33
Jah prav žalostno je... lahko bi bile kromoskomske napake...ampak menda preiskav ne delajo dokler se stvar ne zgodi trikrat ... halo!!!! Torej, zdej počakata, spet poskusita in če bi se ponovilo, bodo dali vse skupaj preiskat...MEni se zdi grozno. Pa saj psiha tega ne zdrži.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu miapia)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.9.2009 10:09:17   
Anonimen
ojla

ojej trikrat mora pridt do spontanega splava, da te dajo naprej...to je po moje odvisno od gin....v februarju, ko sem bila na ginekološki kliniki v lj na pregledu pri dr.voglerju je ena punca pred mano imela dva spontana splava in jo je njena gin dala naprej, da vidijo vzrok...in on ji je takrat reku, da točno ne ve zakaj se gre samo, da njena maternica zavrača plod in da jo bo pregledal pod narkozo in ji potem povedu kako pa kaj...na operacijo je potem čakala 2 meseca....se pa vse slisi ko čakas na uz pregled, ko eno pogleda druga čaka v čakalnici in slisi vse, kar je meni bedno in  nič osebno....

upam, da bo prej nosečko kot dočakala ta pregled

lep pozdrav

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
27.9.2009 13:37:11   
Anonimen
Ja meni se je to zgodilo že 3x. V 11., 9. in 8 tednu. Samo 1. se je srček videl. Zdej po 3 splavu imam napotnico za Leonišče, kjer mi bodo pregledali, če imam slučajno pregrado. doma imam pa 3 - letnika, ki sem ga donosila popolnoma brez težav- ja tako je to. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
28.9.2009 14:20:07   
pikica36
navadno rečejo da je nesrečen  slučajuser posted image user posted image , ampak dokler se ne zgodi 3x , se nihče ne poglablja, ker so ss menda tako pogosti, da nima smislauser posted image .
jaz sem imela 3 x ss zaporedoma zelo zgodaj tam nekje v 6 tednu se je vse končalo, pa se jim sanja ne zakaj. po tretjem so poslali tkivo na citogenetske preiskave , ugotovili da je bil kariotip normalen in ženskega spola. zdaj greva še midva dat kri za kariotip, pa so nama že naprej povedali, da je verjetno vse ok, in da naj pač kar še poskušava delat na user posted image , da je najverjetneje naključje, ker sem 2x zanosila in rodila brez problema .

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.9.2009 21:30:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36

navadno rečejo da je nesrečen  slučajuser posted image user posted image , ampak dokler se ne zgodi 3x , se nihče ne poglablja, ker so ss menda tako pogosti, da nima smislauser posted image .
jaz sem imela 3 x ss zaporedoma zelo zgodaj tam nekje v 6 tednu se je vse končalo, pa se jim sanja ne zakaj. po tretjem so poslali tkivo na citogenetske preiskave , ugotovili da je bil kariotip normalen in ženskega spola. zdaj greva še midva dat kri za kariotip, pa so nama že naprej povedali, da je verjetno vse ok, in da naj pač kar še poskušava delat na user posted image , da je najverjetneje naključje, ker sem 2x zanosila in rodila brez problema .

Sem podoben primer. Zgleda da bi tudi jaz morala imeti enak podpis kot ti.

(odgovor članu pikica36)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
30.9.2009 8:46:41   
MAŠKA
Tudi jaz sem prvega otroka donosila brez težav, nato sta sledila 2 zaporedna ss (prvi 8 t, drugi 6 t) in zdaj sem spet noseča 25 t, pravijo , da je vse ok.

Zakaj sta se vmes zgodila 2 ss ne bom nikoli izvedela, zdaj sem to že prebolela, je pa bilo takrat zelo hudo, ker se ti zdi, da tavaš v temi in ti nihče ne zna ničesar povedat, razen tega, da je to najverjetneje naključje.

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.10.2009 13:10:38   
botticelli
Pri meni so baje bile krive bakterije, saj sem imela neko vnetje.  Ne vem user posted image

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.10.2009 13:23:28   
nadka30
hay

kdaj si pa imela splav,meni so v ponedeljek naredili abrazijo, ker je srček nehal delat,moja prva nosečnost pa je potekala b.p.
lp

(odgovor članu botticelli)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.10.2009 22:36:00   
botticelli
jaz sem splavila en mesec nazaj (brez abrazije), v 9 tednu user posted image pa še vedno kar ne morem verjet da je vse skupaj res user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 11
9.10.2009 9:08:46   
nadka30
hay
pol si bila pa tako kot jaz med aprilčicami 2010, kar veliko se jih je poslovilo med aprilčicami, očitno nam ta mesec ni bil naklonjen,jaz za svoj vzrok še ne vem,upam da bodo ugotovili kaj, čeprav težko verjamem da bodo kaj našli,
lp

Neposredna povezava do sporočila: 12
9.10.2009 12:54:54   
botticelli
Ja, res sem bila med aprilčicami.  In to je bil že moj drugi ss. Upam res da gre v tretje rado, čeprav bom tri mesece trepetala. Komaj čakam user posted image da greva lahko v nove boje. To mi je edino upanje in tolažba. Pri tebi se je zgodilo prvič?

lep dan...

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 13
9.10.2009 13:12:56   
nadka30
ja imaš prav meni se je to zgodilo prvič, imam pa že doma petletno hčerko takrat je vse potekalo brez kakršnih koli problemov, sedaj pa sem v 12 t imela čiščenje zaradi odmrtja ploda, umam da se mi to ne bo nikoli več ponovilo, enkrat je bilo več kot zadosti.
Počakat morama do konca leta potem pa lahko ponovno poskusima upam da nama bo hitro uspelo.

Neposredna povezava do sporočila: 14
9.10.2009 13:27:06   
botticelli
Ja, upam tudi jaz da bo naslednjič šlo hitro in da bo uspešno user posted image Drugače še nimam otrok. Zdi se mi, da bi bilo mnogo lažje če bi jih imela user posted image

Midva bova počakala eno user posted image , vnetje sem že pozdravila user posted image , potem pa v nove boje. Bila pa sem v 9 tednu.

Saj bo posijalo sonce, enkrat mora.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 15
9.10.2009 15:44:29   
nadka30
ja je lažje če imaš doma že eno štručko, se kar zamotim z njo tako da ne mislim toliko na to kar se je zgodilo. Tudi jaz bom počakaala na eno user posted image oz, nekje do konc leta nato pa v nove boje.
lp

Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?