Anonimen
|
Mene je taka oseba spravila ob službo. Ko sem prišla na firmo je bila na porodniški. Čez 7 mesecev je prišla nazaj in postala moja šefica. Sama sem zelooooo pozitivne narave, vedno dobre volje in nasmejana, ona pa tako negativno nastrojena, tako hudobna...da je še tako močan karakter zlomila za malico. Šala mala je njej spraviti v jok še tako močnega šefa. To se dogaja v eni večjih firm, kjer imajo 8 direktorjev in je cela firma blazno "visoka"... Bistvo je, da sploh ne štekam, zakaj jo še gledajo?!!! Z prav vsakim je v konfliktu , nihče je ne mara, mnogim zastane srce, ko jo sreča.... Mene je pripeljala tako daleč, da sem potrebovala pol leta (po tistem ko so me odpustili), da sem prišla k sebi. Kake je počela z mano-ajajaj! Psihično me je maltretirala, prejokala sem tok kot še nikoli v življenju! Sama sem poiskala psihologa in mu podrobno opisala žensko, da bi mi pomagal ugotoviti, kajje narobe z njo in kako naj se vedem do nje, da bi se dalo vsaj dokaj normalno pregurati delovnik. Upoštevala sem prav vse njegove nasvete, pa ni nič pomagalo. Čez nekja mesecev je potem "napredovala" in šla na drug odddelek hvala bogu, vsaj pljuča sem končno napolnila z zrakom, saj sem prej od strahu le plitko dihala . Toda to, je ni ovirao pri nadaljni zajebanciji. Štorija se je nadaljevala, na trenutke še huje. V glavnem kasneje sem izvedela, da je ves čas hodila k naši nadrejeni in ji tožila, da ne more več delat z mano, ker sem preneumna, da naj me dajo stran, da me sploh ne more v red spravit in česa naučit, da se ****m...pika na i je bila čez 1 leto, ko sem zanosila. Direktorjem je rekla, da sem zanosila z enim od zaposlenih (ki je poročen, lahko bi mi bi oče, res pa mi je bil zelo dober prijatelj)-pa sem letela... In hvala bogu, ker drugače, bi se mi še zmešalo. Aja to, zakaj sem letela, sem čez čas neuradno izvedela. No po tolkem času lahko rečem da: - ženska (28 let, 1,5 staro , deca, ki jo vara in se mu verjetno gabi...) je totalno zakompleksana, zafrostrirana, nesrečna v svojem življenju...in se znaša posebno nad takimi, ki živijo boljše, so ljubljeni, vesele narave... -ja pa en bi jo moral pošteno pofuk*t v vse odprtine, tut v nosne luknje!!!!
|