Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Kaj je s krememi proti celulitu in strijam? 11.5.2005 8:19:07
Žirafca Helena1
Torej, malo sem zmedena, ker ne vem, ali se je dovoljeno med nosečnostjo mazati s kremami proti celulitu.:zmeden: Sedaj po porodu pa imam strije - samo po prsih - nad katere bi se spravila in pa celulit bi rada odpravila, pa ne vem če smem, ker dojim. Te kreme naj bi namreč preko kože prehajale v kri.
Če ima katera kakršenkoli odgovor, naj mi pomaga, ker nočem škodovati otroku.
Kaj je s krememi proti celulitu in strijam? 11.5.2005 8:54:14
ribica.
Po moje ni panike. No, po tej logiki se pol tud med nosečnostjo ne bi smela mazat. Jaz sem se mazala pa ni nič narobe. V bistvu nikol nisem imela nobenih pomislekov.
Kaj je s krememi proti celulitu in strijam? 11.5.2005 15:08:26
skuštrana
Jaz sem se mazala na začetku nosečnosti potem pa sem nehala, ker so te kreme kar drage med nosečnostjo pa itak ne pomagajo, ker hormoni delajo svoje.Celulita ko v priči..Danes dobre 4 mesece po porodu pa se z dojenjem in brez krem kar pridno topi..Najbolše, da kar dojiš, saj s kakšno kremco za dušo se pa tud lahk mažeš. Glčede strij je pa tako, da ni kremce, ki bi jih odpravila. Sčasoma zbledijo same...
Kaj je s krememi proti celulitu in strijam? 12.5.2005 12:24:47
Anonimen
jaz se mažem... Sedaj po porodu... Pa so pri vichyju obljubljali, da si potem celulit sam slečeš... Pa nič od tega - čeprav vsak dan poskušam :)-:)-:)-:)-:)-:)-