Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kaj je pa meni Božiček prinesel... 22.12.2009 16:23:24
|
|
|
|
botrca
|
sem bila tako presenečena, da sem ostala brez besed (kaj je redko ). Naj razložim: nekaj časa se z možem meniva za sušilni stroj. Nekaj sva gledala ampak je rekel ko bo denar...in sem pustila stvari kot so. Včeraj me pa kliče iz službe in pravi: "Pojdi odpret nekaj pripeljejo" Jaz pa kaj, ki, kdo...ženske milion vprašanj ...in pripeljejo pa pogledam nič jasno...ok...potegnejo ven iz kombija...pa pravi šofer:"Gospa pripeljali smo vam sušilni stroj". Pa me pokliče čez 5 minut in pravi:"A je bil Božiček?" Ostala sem brez besed...še zdaj ne morem verjet, da mi ga je kupil. Aja, pa na koncu je še rekel:" sem ti hotel olajšat likanje". Pika na i... . Hvala dragi...ljubim te!!!!!!
< Sporočilo je popravil botrca -- 22.12.2009 16:24:31 >
|
|
RE: Kaj je pa meni Božiček prinesel... 22.12.2009 16:37:15
|
|
|
|
štrumfek
|
za takega božička
|
|
|
|
RE: Kaj je pa meni Božiček prinesel... 22.12.2009 16:48:08
|
|
|
|
luka jan
|
Tole je pa lepo darilo za božička, predvsem pa eno veliko presenečenje. Bravo za tvojega možeka.
|
|
|
|
RE: Kaj je pa meni Božiček prinesel... 22.12.2009 16:56:27
|
|
|
|
majch
|
|
|
RE: Kaj je pa meni Božiček prinesel... 22.12.2009 17:04:53
|
|
|
|
nanč
|
Ja,super!!Jaz še kr vedno čakam,da se moj kaj takega spomni,pa ni treba takega darila,šopek rož bi bil dovolj,ampak ne...
|
|
RE: Kaj je pa meni Božiček prinesel... 22.12.2009 17:10:55
|
|
|
|
jakaracman
|
Super, če si vesela.Jaz osebno si ne želim nikakršnih kučnih pripomočkov za darilo.Tisto je za vsakdanjo rabo za vse.
|
|
|
|
RE: Kaj je pa meni Božiček prinesel... 22.12.2009 17:50:04
|
|
|
|
matejchy
|
Super, lepo od njega.
|
|
RE: Kaj je pa meni Božiček prinesel... 22.12.2009 18:27:32
|
|
|
|
Colt
|
Botrca, bravo....čestitke tvojemu moškemu, obvlada zadeve! Kr tko naprej! Grega
|
|
RE: Kaj je pa meni Božiček prinesel... 22.12.2009 18:42:01
|
|
|
|
Urshy78
|
lepo od njega, pohvalno
|
|
RE: Kaj je pa meni Božiček prinesel... 22.12.2009 18:54:00
|
|
|
|
witch
|
super
|
|
|
|
RE: Kaj je pa meni Božiček prinesel... 22.12.2009 19:01:08
|
|
|
|
muco
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca sem bila tako presenečena, da sem ostala brez besed (kaj je redko ). Naj razložim: nekaj časa se z možem meniva za sušilni stroj. Nekaj sva gledala ampak je rekel ko bo denar...in sem pustila stvari kot so. Včeraj me pa kliče iz službe in pravi: "Pojdi odpret nekaj pripeljejo" Jaz pa kaj, ki, kdo...ženske milion vprašanj ...in pripeljejo pa pogledam nič jasno...ok...potegnejo ven iz kombija...pa pravi šofer:"Gospa pripeljali smo vam sušilni stroj". Pa me pokliče čez 5 minut in pravi:"A je bil Božiček?" Ostala sem brez besed...še zdaj ne morem verjet, da mi ga je kupil. Aja, pa na koncu je še rekel:" sem ti hotel olajšat likanje". Pika na i... . Hvala dragi...ljubim te!!!!!! PA JE BIL RES BOŽIČEK?
|
|
|
|
RE: Kaj je pa meni Božiček prinesel... 22.12.2009 19:04:21
|
|
|
|
enea
|
IZVIRNO SPOROČILO: muco IZVIRNO SPOROČILO: botrca sem bila tako presenečena, da sem ostala brez besed (kaj je redko ). Naj razložim: nekaj časa se z možem meniva za sušilni stroj. Nekaj sva gledala ampak je rekel ko bo denar...in sem pustila stvari kot so. Včeraj me pa kliče iz službe in pravi: "Pojdi odpret nekaj pripeljejo" Jaz pa kaj, ki, kdo...ženske milion vprašanj ...in pripeljejo pa pogledam nič jasno...ok...potegnejo ven iz kombija...pa pravi šofer:"Gospa pripeljali smo vam sušilni stroj". Pa me pokliče čez 5 minut in pravi:"A je bil Božiček?" Ostala sem brez besed...še zdaj ne morem verjet, da mi ga je kupil. Aja, pa na koncu je še rekel:" sem ti hotel olajšat likanje". Pika na i... . Hvala dragi...ljubim te!!!!!! PA JE BIL RES BOŽIČEK? ja oblečen v merkurjevega dostavljalca oz kateregakoli............ ja pa se je možek res izkazal, zelo pohvalno,....
|
|
|
|
RE: Kaj je pa meni Božiček prinesel... 22.12.2009 21:11:38
|
|
|
|
glen
|
Pa način.............
|
|
|
|
RE: Kaj je pa meni Božiček prinesel... 22.12.2009 21:18:30
|
|
|
|
Anonimen
|
:"A je bil Božiček?"
|
|
|
|
RE: Kaj je pa meni Božiček prinesel... 22.12.2009 21:34:30
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: muco PA JE BIL RES BOŽIČEK? Ja, ja...
|
|
RE: Kaj je pa meni Božiček prinesel... 22.12.2009 21:37:52
|
|
|
|
ada2
|
možek
|
|
RE: Kaj je pa meni Božiček prinesel... 22.12.2009 22:16:39
|
|
|
|
muco
|
A dela sušilc?
|
|
|
|
RE: Kaj je pa meni Božiček prinesel... 22.12.2009 23:14:23
|
|
|
|
kaya2007
|
jaz bi ga dala iz kože
|
|
|
|
RE: Kaj je pa meni Božiček prinesel... 23.12.2009 8:57:54
|
|
|
|
špelin@
|
Joj, kako lepo Na zelo podoben način je moj pred nekaj leti preko podobnega "božička" naše gospodinjstvo obogatil za pomivalca botrca, a niso krasni občutki??
|
|
|
|
RE: Kaj je pa meni Božiček prinesel... 23.12.2009 10:24:27
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ botrca, a niso krasni občutki?? zelo...
|
|
RE: Kaj je pa meni Božiček prinesel... 23.12.2009 10:26:40
|
|
|
|
Korina1
|
Ja lepo bi bilo kaj takega doživet enkrat v življenju
|
|
|
|
RE: Kaj je pa meni Božiček prinesel... 23.12.2009 10:32:18
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Korina1 Ja lepo bi bilo kaj takega doživet enkrat v življenju se strinjam...
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?