|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj je lahko narobe?
14.1.2005 14:34:00   
ANJA5
Bom kar na tale forum napisala, ker je tuki velik izkušenih...
Kolegica je noseča 32 tednov in je imela danes UZ in ji je G izmerila trebušček od dojenčka za 26 tednov. Se pravi je trebušček veliko premajhen. Ostalo je pa baje normalno razvito.
A mislite, da je to ful hudo ali se bo :duda: trebušček še razvil?
Kaj pravite?
Lp, Anja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kaj je lahko narobe?
14.1.2005 15:40:26   
nejcko
meni so v obeh nosečnostih težili, da je pol stvari premajhnih, pa sta oba otroka čisto normalna že od rojstva. Drugič mi je pa celo ena gin rok skoraj za en mesec prestavila, češ da je otrok tako majhen. Nja - napaka. Se je mala rodila 4 dni čez rok in je imela čez tri kile.Torej?
Samo nič panike in skozi eno uho not, skozi drugo ven.

(odgovor članu ANJA5)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kaj je lahko narobe?
14.1.2005 17:44:32   
TaRe*
Jaz sem šla obakrat taka rodit,kot so nekatere v šestem mesecu,pa sta tudi obe imeli čez 3 kile,pa tudi trebuščka mi ni nikoli pomeril(moj gG je bolj ekspres,pa si s tem ne dela opravkov;))
Naj se ne sekira,sicer pa tako in tako sedaj že na Uz izmerijo :duda:,pa ga zvagajo...če bi blo kaj narobe bi že povedali.

(odgovor članu ANJA5)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kaj je lahko narobe?
14.1.2005 17:46:57   
TaRe*
ups...sem se enkrat prebrala,kaj si napisala,in ugotovila,da prej nisem dobro razumela:ups:Če se pa gre za dojenčkov trebušček,...pol pa ne vem.:zmeden:

(odgovor članu ANJA5)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kaj je lahko narobe?
14.1.2005 18:20:50   
Anonimen
Prav res, iz srca svetujem (iz lastnih izkušenj), da se na UZ prav nič ni za zanest.
Kakšne travme sem jaz doživljala, ko so mi Anino glavico izmerili za 6 tednov preveliko, ti ne morem povedat. Rodila pa se je s prelepo glavico obsega 36 cm, in zgodba je bila pozabljena.

(odgovor članu ANJA5)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kaj je lahko narobe?
14.1.2005 20:28:34   
Anonimen
Pri mojem sinu je bil obseg trebuha vso nosečnost za dva tedna zadaj, dolžina stegnenice pa za dober teden naprej. Pa je bil rojen čisto proporcionalen.
Kolegici z materinske so napovedovali super velikega otroka in ji svetovali carski rez, rodila pa je fantka, dolgega 46 cm!

(odgovor članu ANJA5)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kaj je lahko narobe?
14.1.2005 20:47:44   
Gina
Moj prvi je imel na UZ majhen trebušček, bil pa je normalno dolg. Rodil se je suhec -2900g,52cm, vendar je še danes take sorte. Ko je šel v šolo ni imel 20kg.
Najbrž jo bo tako naročil še na en pregled, da bo ugotovil, če je vse ok, če ne naj mu pa zateži. Bolje da je sitna, kot pa da je kaj narobe.

(odgovor članu ANJA5)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?