dskubin
|
Imajo za moj okus zelo majhne prostore, oprema je bolj tako-tako, v sosednji sobi v katero se vidi skozi šipo, je vse nametano (razni rekviziti, ležalniki in podobno), kar zgrozila sem se ko sem videla, da še vedno uporabljajo skodelice iz "pleha" , tudi vrt, kljer se otroci igrajo je zelo majhen in ima stopnico (za jasličarje???, ki se komaj naučijo hodit in so itak nestabilni že sami po sebi), tudi čistoča je za moj okus mejna, itd. Po moje je pomembno vse skupaj program + osebe, ki ga izvajajo in rekviziti, ki to izvedbo o(ne)mogočajo - fajn je, če bi blo vse novo, veliko, svetlo, nove in kvalitetne igrače in 2 najboljša vzgojitelja na svetu (po možnosti kar starša) - NEMOGOČE! Fajn je, če vzojiteljico poznaš, ji zaupaš,... oprema je kakršna je, v vsakem vrtcu vsako leto vsaj kaj zamenjajo, novo nabavijo,... Plehaste skodelice so za malčke verjetno najbolj varne, verjetno tudi bolj higienične od plastike, glede stopničke se da verjetno kaj ukrenit tudi na željo staršev (sicer pa je najbolje, da se otroci kar čimprej navadijo na vsakodnevne ovire in njihovo premagovanje). Čistoča pa, po pravici povedano, ne verjamem, da je kaj slabša od domače - mogoče tako izgleda, ker je staro, ampak delala sem v vrtcu, pa vem, da se je (vsaj pri nas) po tleh vsakodnevno brisalo, parkrat na teden vse police - doma mi pa še na pamet ne pade, da bi vse kote vsak dan tko počistila in tla pobrisala.
|