Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 18.9.2007 21:07:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kaj je bila prva stvar ... 18.9.2007 21:13:46
|
|
|
|
lelaval
|
Pri najmlajši en kompletek plišasti - če pa so bili v H&M tako "cartkani", da sem mogla kupit (čeprav sem dobila ogromno stvari). Za starejša 2 pa se ne spomnim več - je že predaleč nazaj . Se mi pa dozdeva, da so tudi bile cunjice.
|
|
RE: Kaj je bila prva stvar ... 18.9.2007 21:16:11
|
|
|
|
Ilije
|
ne vem točno, a verjetno oblekce! !
|
|
|
|
RE: Kaj je bila prva stvar ... 18.9.2007 21:38:19
|
|
|
|
Olivija
|
Fizzy - mehko punčko, ki pripoveduje Trnuljčico in moder pajacek, noseča sem bila pa tri mesece.
|
|
|
|
RE: Kaj je bila prva stvar ... 18.9.2007 21:42:52
|
|
|
|
naraščaj
|
Voziček v 6 mesecu!!!
|
|
RE: Kaj je bila prva stvar ... 18.9.2007 21:45:44
|
|
|
|
ella79
|
V 17. tednu sem kupila dva bodija, potem kmalu še voziček, posteljico in nekaj drobnarij. Ko enkrat začneš, te še bolj zagrabi nakupovalna mrzlica.
|
|
|
|
RE: Kaj je bila prva stvar ... 18.9.2007 21:53:16
|
|
|
|
Naja30
|
Prvo stvar za mi je za rojstni dan poklonila dobra prijateljica in sicer knjigo Nega matere in otroka. Ko so bile poletne razprodaje, sem bila 4mesece in si nisem mogla kaj, da ne bi v BC kupila lepe rumene hlače ala trenerkica. Seveda se mi še sanjalo ni o številkah in sem vzela št. 74 Tako da jih je moja oblekla šele, ko je bila stara nekje 8m.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.9.2007 21:54:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Kaj je bila prva stvar ... 18.9.2007 21:55:20
|
|
|
|
Kalina
|
V 6m krtaco za lase Kot da bi vedla, da bo mela fuuuuul lask
|
|
RE: Kaj je bila prva stvar ... 18.9.2007 21:56:30
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Čist taprva - hm. Bila sem v H&Mu in sem mu vzela kompletek dveh bodyev, enga rjavga in enga modrega, pa kompletek jopice s kapuco in hlačke v rjavo-beli barvi.
|
|
|
|
RE: Kaj je bila prva stvar ... 18.9.2007 21:57:26
|
|
|
|
Maxica
|
Za ta prvega brisačko s kapuco, za drugega pa ne vem, verjetno kakšno krtačko za lase ali kaj podobnega.
|
|
RE: Kaj je bila prva stvar ... 19.9.2007 8:36:31
|
|
|
|
Balerina
|
Gaji je Dedek Mraz ali en od tistih dobrih mož prinesel knjigo s pravlicami. Bila sme v tretjem mesecu. Ja je bila moja mama tako navdušena da je kr pohitela z darili. Midva sva ji kupila dva pajaca, rumenega in modrega, ko sem bila v osmem mesecu. Za novega člana, ki se nam bo pridružil marca pa sem ta teden kupila knjigo To sem jaz. Jo za Gajo izpolnjujemo pa smo rekli jo bomo tudi mali pikici začeli.
|
|
|
|
RE: Kaj je bila prva stvar ... 19.9.2007 8:41:43
|
|
|
|
Lunca1
|
voziček, že pri 2 mesecih, sva ga dobila ugodno še brez Mehrwertsteuerja, maja so pa to že ukinili.
|
|
|
|
RE: Kaj je bila prva stvar ... 19.9.2007 8:43:33
|
|
|
|
katee
|
Takoj, ko sem izvedela, da sem noseča, sem šla kupit dudico in nogavičke. Ko pa sem izvedela za spol otročka, pa sem šla kupit oblekice in voziček - vse v istem dnevu.
|
|
|
|
RE: Kaj je bila prva stvar ... 19.9.2007 8:59:51
|
|
|
|
ajtak
|
Prva stvar je bila previjalna naslednja (cez kak mesec) posteljica, nato vozicek... Skratka vse vecje stvari so bile doma pred 6m nato sem na morfologiji izvedela spol in nakupila cotke. Raznih dud, igrac in kozmetike pa se nimamo... Sem pa v 31t.
|
|
RE: Kaj je bila prva stvar ... 19.9.2007 9:01:07
|
|
|
|
piškamiška
|
Prvi dan, ko sem izvedela, da sem noseča, sem kupila en par copatk in z njimi dala vedeti mojemu da jih bova potrebovala čez 9 mesecev. Druga stvar pa še en pa copatk, ko smo izvedeli, da sta dva.
|
|
|
|
RE: Kaj je bila prva stvar ... 19.9.2007 9:40:46
|
|
|
|
loncica
|
Do morfologije nič, na dan morfologije pa en pajacek. Potem se je začelo: voziček, lupinica, cotke...
|
|
|
|
RE: Kaj je bila prva stvar ... 19.9.2007 9:42:23
|
|
|
|
nora
|
Do morfologije nisva nič kupila, potem sva naročila voziček, posteljo..pa sva počasi zacela cunjice kupovat.
|
|
|
|
RE: Kaj je bila prva stvar ... 19.9.2007 9:49:32
|
|
|
|
Dejča
|
Bundico, pa čeprav sem imela rok junija .
|
|
|
|
RE: Kaj je bila prva stvar ... 19.9.2007 10:52:42
|
|
|
|
mišk
|
V petem mesecu voziček!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.9.2007 10:58:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Kaj je bila prva stvar ... 19.9.2007 11:09:04
|
|
|
|
kasija78
|
Kupila sva mu ropotuljico na potovanju, ko sem bila v 4. mesecu. Ostale stvari sva pa kupovala kasneje.
|
|
|
|
RE: Kaj je bila prva stvar ... 19.9.2007 11:15:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Najprej vse te velike stvari (6 mesec); posteljico, previjalno, voziček... Oblekice kasneje.
|
|
|
|
RE: Kaj je bila prva stvar ... 19.9.2007 11:17:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Takoj po morfologiji sm šla v H&M in kupila 3 bodije, pa je kupil prve miniaturne nogavičke. Pol čez kakšen mesec sem pa že začela počasi nabavljat . LP
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?