Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj je Božiček prinesel VAM? 25.12.2010 9:44:51
|
|
|
|
enea
|
NIČ, NIČ in še enkrat NIČ
|
|
|
|
RE: Kaj je Božiček prinesel VAM? 25.12.2010 9:46:23
|
|
|
|
Rožica I
|
Parfum .
|
|
[Brisano sporočilo] 25.12.2010 9:47:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kaj je Božiček prinesel VAM? 25.12.2010 9:49:41
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: enea NIČ, NIČ in še enkrat NIČ IZVIRNO SPOROČILO: zivepo NIČ Ja kako pa to?
|
|
|
|
RE: Kaj je Božiček prinesel VAM? 25.12.2010 9:53:36
|
|
|
|
Felicita
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: enea NIČ, NIČ in še enkrat NIČ IZVIRNO SPOROČILO: zivepo NIČ Ja kako pa to? niso ble pridne? meni je prnesu letno vinjeto (ok, to je blo še skupi z rojstnodnevnim darilom), odmrzovalec ključavnic (sm mela prejšn teden probleme, lol), 50€ in cuker. ostalo še čakam, pride z današnjim kosilom.
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.12.2010 10:04:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kaj je Božiček prinesel VAM? 25.12.2010 10:13:17
|
|
|
|
Aninchy
|
tud jst NIČ - zaenkrat; bomo vidli, če bo kje drugje kaj nosil
|
|
RE: Kaj je Božiček prinesel VAM? 25.12.2010 10:14:17
|
|
|
|
enea
|
Jaz nisem bila pridna,... Mah, imam takega moža, se mu ne da po štacunah letet in mislit, kaj bi ženi kupil za božička,... mi smo lani dobili vinjeto od tašče,. .. Potem gremo do moje mame, pa bo tam neki €čkov prinesu,.. Ja moj mož je pa nov pc dobil od mene
< Sporočilo je popravil enea -- 25.12.2010 10:15:02 >
|
|
|
|
RE: Kaj je Božiček prinesel VAM? 25.12.2010 10:14:27
|
|
|
|
Čebel@
|
|
|
|
|
RE: Kaj je Božiček prinesel VAM? 25.12.2010 10:15:14
|
|
|
|
Kerensa*
|
O, Čebel@, midve sva dobili pa enako darilo.
|
|
|
|
RE: Kaj je Božiček prinesel VAM? 25.12.2010 10:43:36
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* O, Čebel@, midve sva dobili pa enako darilo. za najina Božička
|
|
|
|
RE: Kaj je Božiček prinesel VAM? 25.12.2010 10:45:04
|
|
|
|
Ribica **
|
nc, ker nosi dedek mraz. sicer si pa ze nekaj let sama sebi kupim darilo. plus dobim od mojega, starsev, sester, prijateljev ...
|
|
|
|
RE: Kaj je Božiček prinesel VAM? 25.12.2010 10:45:41
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* O, Čebel@, midve sva dobili pa enako darilo. za najina Božička He, he... jaz sem enako darilo kupila še svojemu g. Božičku.
|
|
|
|
RE: Kaj je Božiček prinesel VAM? 25.12.2010 10:57:54
|
|
|
|
sanasan
|
no, pri nas bolj nosi dm, ampak ker bomo letos takrat 'leteči' je darila nosil kar božiček (beri: jaz) možeku sem glinen čajnik in nekaj za samomasažo, sebi pa malo oranžno kafetiero iz 1001dar....sem pa ponosna nase, ker sem končno enkrat bon, ki sem ga dobila od 'šefice', zapravila čisto in samo zase . privoščila sem si moj najljubši parfum Roma, gloss in zlate bleščice artdeco (no, te bomo uporabile kar 3, še tamala in sestra )....zadnjih par let sem 'vlagala' samo v otroke in druge, letos sem pa še sebi kaj privoščila (saj si zaslužim, sem bila pridna in si precej povečala posel )...možek me pa pelje v kino, in na ples z večerjo
|
|
RE: Kaj je Božiček prinesel VAM? 25.12.2010 10:59:01
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sanasan je darila nosil kar božiček (beri: jaz) Ups, se popravljam... mojemu g. Možu je darilo prinesla ga. Božička.
|
|
|
|
RE: Kaj je Božiček prinesel VAM? 25.12.2010 10:59:44
|
|
|
|
sanasan
|
aja, mogoče mi možek za dm prinese še en mini lcd tv za v mojo pisarno
|
|
RE: Kaj je Božiček prinesel VAM? 25.12.2010 11:04:29
|
|
|
|
sanasan
|
evo, ko že o darilih...imam en skoraj predpotopen gsm, tamali sem pa kupila ta cenejšo varianto hellokitty gsm (na tipke, ne na touchscreen)...sedaj sem se pa še sama čisto navdušila nad njim....ali bi bilo čudno, če bi ena skoraj 40letnica uporabljala tak svetlo roza - bel gsm? matr, res me je čisto prevzel ...sploh ker ima še glasbo (radio itd...)
|
|
RE: Kaj je Božiček prinesel VAM? 25.12.2010 11:04:31
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca in tole , kar sem si ze zelela sama kupit http://www.hofer.si/si/html/offers/58_19566.htm tole je najboljša pogruntavščina. Mi2 sicer nimava digitalnega, ampak kar enega takega (tudi iz hoferja), ki ga v surovo pečenko zapičiš, in ko pride kazalec na ustrezno žival (krava, tele, pišče, svinja,...) takrat je pečeno. Niti 1x samkrat ni zatajil, meso pa vedno sočno. Po pečenju ga fliknem v pomivalca...ma, super v glavnem.
|
|
RE: Kaj je Božiček prinesel VAM? 25.12.2010 11:06:02
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sanasan ali bi bilo čudno, če bi ena skoraj 40letnica uporabljala tak svetlo roza - bel gsm? Ne. Razen, če na njem piše "Hello Kitty".
|
|
|
|
RE: Kaj je Božiček prinesel VAM? 25.12.2010 11:06:23
|
|
|
|
TomTaylor
|
Aja, pri darilih smo,... Tokrat nič, ker mi je že Miklavž prinesel sobno kolo...dost daril zame. Je treba šparat.
|
|
RE: Kaj je Božiček prinesel VAM? 25.12.2010 11:08:04
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ kera nokija pa je to? Mojo bi se po 4-ih letih spodobilo zamenjat ane?
|
|
RE: Kaj je Božiček prinesel VAM? 25.12.2010 11:10:20
|
|
|
|
sanasan
|
Mah, imam takega moža, se mu ne da po štacunah letet in mislit, kaj bi ženi kupil za božička,... ej, moj je tudi čisto tak, ampak odkar sem si začela sama kupovat oz. jaz za vse...se je tudi on začel trudit...čeprav za letos sva se okvirno zmenila, da jaz poskrbim za darila za vse, on pa za naju no, je pa res, če si zaželim karkoli tehničnega ali kakšno knjigo s področja, ki tudi njega zanima, pa ni problem...hitro kupi
|
|
RE: Kaj je Božiček prinesel VAM? 25.12.2010 11:10:32
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor kera nokija pa je to? C6. Mojo bi se po 4-ih letih spodobilo zamenjat ane? Ja.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?