|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj dogaja???
10.6.2005 15:43:04   
rozi81
A je kera imela kaj podobnega?

Spet imam drisko in to kar ornk:ups:. Zdej me pa še FAJN špika v predelu jajčnikov. Kr boli mal priznam, ni prijetno:grrr:. Je pa naša :roza: dons zelo, zelo mirna sm jo mogla kar mal potrest da se je premaknila no edino ta trenutk ko tole pišem se pa revi bogi tako kovca da še mene prevzdiguje.

A naj še mal počakam al čm se jit mal pokazat? Me pa mal skrbi, ker sm don sama doma ma moj:love: službeni piknik in ne bi rada vidla da me ponoč kaj zagrabi.

Sej možno da ni nič. Drisko sem imela zadnje čase velikrat sam tega špikanja pri jajčnikih pa še nikol.
Tko da če katera ve kaj bi to lahko bilo vas prosim za odgovor.

Imam pa še 16 dni do PDP.

Hvala za odgovore.

Lp S:nosecka: in :duda:38t
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kaj dogaja???
10.6.2005 15:53:54   
Tiamo
Mogoče so pa živčki? :zmeden::zmeden::zmeden:

;) Lp Tia74

(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kaj dogaja???
10.6.2005 15:56:48   
taška30
Težko reči, ampak jaz bi tvojemu :love: vseeno predlagala, da je dons bolj na brezalkoholnem. Za vsak slučaj :)-:)-:)-
LP pa kar pogumno, Taška:rozica:

(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kaj dogaja???
10.6.2005 15:57:10   
bobek05
Še nisem rodila, ampak po vsem kar sem prebrala na RR, bi to lahko bilo to.. Kako misliš, da te špika??? Imaš krče? Al ti otrdeva trebuh?? Malo krče štej.. Ne smeš imet več kot 2 v eni uri (v nasprotnem primeru ti svetujem, da se greš v porodnišnico pokazat)..

Driska pa je tudi LAHKO eden izmed znakov za začetek poroda, ker se telo čisti...

Bobek v 37t

(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kaj dogaja???
10.6.2005 15:59:52   
taška30
Se strinjam z bobkom glede driske. Jaz sem šla tisto jutro, preden sem šla rodit, kake 5x na WC. Če bi dobila tist klistir al pa ne...:)-

(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
10.6.2005 16:23:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu rozi81)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kaj dogaja???
10.6.2005 17:01:37   
rozi81
Bobek05 to špikanje je špikanje in niso krči ali otrdevanje trebuha. Sicer se ja mal umirilo sem se ulegla sam useen je čudn.
Pa ko se na WC usedem če grem lulat se mi zdi kot da mi bo :roza: vn prilezla tak čuden pritisk je spodaj.
Mah sej pomojm že mal bluzim sam ne vem kako kaj izgleda zato vas tukaj sprašujem, ker v teh zadnjih dnevih se skos neki novga dogaja.

Lp S

(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kaj dogaja???
10.6.2005 17:21:22   
Taša
3 dni pred porodom (15 dni pred rokom) sem imela strašansko drisko.. Pa sem mislilia Ok so prebavne motnje... Pa niso bile.. Tudi sama sem omahovala ali se naj grem pokazat ali ne.. Vendar mi ni bilo da bi delala panike.. No ko mi je pa ob 5 zjutraj začela odtekati plodovnica takrat pa sem vedela da je to to... In je bilo... Naši Maši se je strašansko mudilo... 15 dni pred rokom....:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?