Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj delajo vaši moški po večerih 3.11.2007 21:27:24
|
|
|
|
lex
|
sedi pred tv, oz. zaspi
|
|
RE: Kaj delajo vaši moški po večerih 3.11.2007 21:30:11
|
|
|
|
Seven*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meggi Dobr sedaj morda otroci prej gredo spat. Meni je fajn da ta čas izmenično izkoristim, da opravim kar ne morem ko so otroci v akciji (pospavim kaj uredim,....) Ali se malo pocartam, ob brskanju, branju izJemoma pred tv- tam itak takoj zaspim. Meni je res cajtfertrajb, da sleher večer preživiš pred dolgocajtnim tv,.. na kratko me full moti. So morda vaši moški bolj ustvarjalni, inovativni,.... ? Midva se vsak večer dogovoriva kaj bova počela. Skupni čas ponavadi preživiva ob ogledu kakšnega dobrega filma na DVD + kokice + kozarec rujnega, če pa jaz delam za službo ali kaj drugega, je pa on za računalnikom. Ven hodiva skoraj nikoli. Mi je čisto všeč tako.
|
|
RE: Kaj delajo vaši moški po večerih 3.11.2007 21:30:41
|
|
|
|
Jančika_
|
Moj nikoli ne gleda TV. Na računalniku rihta fotografije in surfa na temo "foto" ali pa dela kaj za službo (priprave). Pa laufat gre. Jaz pa včasih kaj pogledam na TV, sem za računalnikom (imava vsak svojega in vse v istem prostoru), malo pogospodinjim in grem laufat. Skupaj hodiva na plesne vaje, ven pa ne. To greva vsak zase (oz. jaz z babami, on pa ne hodi ven).
|
|
|
|
RE: Kaj delajo vaši moški po večerih 3.11.2007 21:42:48
|
|
|
|
Meggi
|
uPS JANČIKA.. zadnji del imava isti. Sam ni moj problem če on ne gre ven. Sva pa sedaj govorile s sošolkami iz srednje.. vsi deci so tečni ko (enkrat na let- po naše- seveda z isto zasedbo) gremo ven mal v lajf. Imajo tako pojočo deklamacijo. Ko nas imajo doma.. pa tud ne znajo skoristit .... Ma ne vem, a se res tako hitro starajo.. in s tem tečnarijo. Seveda oprosti če ne velja za tvojega,... A je še kak tak?
|
|
|
|
RE: Kaj delajo vaši moški po večerih 3.11.2007 21:43:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Al je na treningu, al pa dela za službo. Če pa nič od tega pa običajno skupej visiva na sedežni se menva pa mal tv gledava. Čez vikend pa kkšn dobr film pa kokice in pivce . Sva redko oba zvečer doma tko da kadar sva sva skupej, ne vsak na svojem compu al pa kej podobnga.
|
|
|
|
RE: Kaj delajo vaši moški po večerih 3.11.2007 21:44:14
|
|
|
|
Meggi
|
A res, ka m hodita plesat? Midva se meniva že ene tri leta.. pa nč. Seveda so tu babice, ki niso navdušene za večerne rituale z otroki. Ob kateri uri pa imate, in kako je fletn?
|
|
|
|
RE: Kaj delajo vaši moški po večerih 3.11.2007 21:54:11
|
|
|
|
rija
|
evo: moj je skopal malega, sva ga dala spat, zdaj pa je šel v klet v fitnes in se matra.... jaz pa uživam pred računalnikom.....
|
|
RE: Kaj delajo vaši moški po večerih 3.11.2007 21:56:08
|
|
|
|
Jančika_
|
Joe nima nič proti, če grem jaz ven ali na zabavo, zakaj le? Grem pa precej redko, večinoma le z RR bando. No, saj njega zdajle recimo ni, je skočil k prijatelju po neko tehnično reč in sigurno se bosta zaklepetala o fotoaparatih. Pa vsak drugi petek snema tekme v malem nogometu, tako da ne čepi ravno doma. IZVIRNO SPOROČILO: Meggi A res, ka m hodita plesat? Midva se meniva že ene tri leta.. pa nč. Seveda so tu babice, ki niso navdušene za večerne rituale z otroki. Ob kateri uri pa imate, in kako je fletn? Na plesne vaje pa hodiva v Šentjur (organizira LU, potekajo v kulturnem domu); za teh 9 večerov sta se javila babi in dedi, da bosta tisti dve uri posedela tule pri nas. Otroka takrat že spita. Začne se ob osmih, tamala dva sta pa ob sedmih že koma. Zaenkrat smo imeli eno vajo. Hodiva pa zaradi Joeja; jaz znam plesat, revež pa ima dve levi nogi . Dela na gimnaziji, kjer dajo kar veliko na maturnatski ples in bi bila prav sramota, da ne bi enega običnega valčka znal odplesati....
|
|
|
|
RE: Kaj delajo vaši moški po večerih 3.11.2007 21:58:01
|
|
|
|
jazz
|
Ponavadi vsak večer gledava skupaj tv, vmes pa se masirama. Najprej jaz njemu hrbet, rit in bedre, nato pa on meni isto, ali pa mi zmasira noge. Res je skoraj redek večer v tednu, ko se ne bi malo premučkala, takrat pa bere, ali pa bereva oba! Fajn večeri a ne?
|
|
RE: Kaj delajo vaši moški po večerih 3.11.2007 22:07:24
|
|
|
|
šnucika
|
ko tamalo spravim spat,gledava TV,včasih tudi kaj jeva....večinoma pa on zaspi na kavču
|
|
RE: Kaj delajo vaši moški po večerih 3.11.2007 22:13:38
|
|
|
|
polona2
|
Bolj je zapečkar, kot ne, večere preživljava skupaj, pred tv-jem, ali pa bere knjigo, jaz pa surfam po netu. Edino ob petkih zvečer ga ni, ker imajo vaje z bendom, ampak je priden , pride pred polnočjo domov. Drugače pa mu nikoli ne težim, zaradi mene bi lahko ostal dlje... Rajši vidim, da se sprosti v družbi in ob kakšne pivcu, kot pa da je ves zatežen in obremenjen...
|
|
|
|
RE: Kaj delajo vaši moški po večerih 3.11.2007 22:18:13
|
|
|
|
Marogica
|
Moj mož je včasih v službi (predvsem od sept do nekje maja), 1-2x na teden ima hokej, drugače pa je doma. Ko dava otroke spat, se ponavadi najprej najeva, potem pa se spravi on pred TV, jaz na PC, redko gledava tudi kakšen film skupaj. No, pa sexa tudi ob večerih...z menoj, seveda...
|
|
RE: Kaj delajo vaši moški po večerih 3.11.2007 22:29:46
|
|
|
|
smrka
|
moj bi sam nogomet gledal pa spilal igrco footbal manager
|
|
|
|
RE: Kaj delajo vaši moški po večerih 3.11.2007 22:35:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne hodiva ven. Trenutno imava prižgan TV, sediva na kavču, vsak s svojim računalniko v naročju. Jaz visim na RR, on zbira ideje za hišo Večinoma je tako. Včasih celo ugasneva računalnike in se posvetiva en drugemu
|
|
|
|
RE: Kaj delajo vaši moški po večerih 3.11.2007 22:35:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Rekreacija, gasilci, bobnanje-vaja zase, vaja s skupino, to ima nekak splanirano vsak teden. Jaz ponavadi pospravim, likam, urejam formalnosti za najino gospodinjstvo, sprehod s kužiko ( grem domov ). Pa seveda RR, pa ostali forumi, včasih Njuškalo kej hecam po MSN , pa ostale kolegice, pa seveda nečakinjo učim, da obvlada vse inštelirat na računalnik.(stara 8 let). Skupni časi so ponavadi rezervirani za pogovor, mečkanje, gledanje TV. Zapolnjeni dnevi do amena, tako da nimava časa za kreg.
|
|
|
|
RE: Kaj delajo vaši moški po večerih 3.11.2007 22:56:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Kamikaza pride domov (iz službe) med 20. in 21. uro. Ob 21-ih odnese mladiča spat in zaspi z njim.
|
|
|
|
RE: Kaj delajo vaši moški po večerih 3.11.2007 23:00:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Darja Kos Kamikaza pride domov (iz službe) med 20. in 21. uro. Ob 21-ih odnese mladiča spat in zaspi z njim. ah, no comment na tak besednjak.
|
|
|
|
RE: Kaj delajo vaši moški po večerih 3.11.2007 23:00:21
|
|
|
|
nejcko
|
Najprej obvezno spijeva večerno kavico, nato pa sem jaz na compu on pa gleda TV (oz. TV gleda njega ). Kadar imam pa jaz svoj tv dan, je pa on na compu. So pa moji večeri veliko bolj aktivni od njegovih, saj večinoma delam za službo ali čvekam na rr, včasih berem ali počnem kaj, kar čez dan ob otrocih ni možno (ampak definitivno niso to gospodinjska dela), zato so moji večeri zelo dooogi in se zavlečejo krepko v naslednji dan, njegovi se pa hitro končajo .
|
|
|
|
RE: Kaj delajo vaši moški po večerih 3.11.2007 23:02:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: Darja Kos Kamikaza pride domov (iz službe) med 20. in 21. uro. Ob 21-ih odnese mladiča spat in zaspi z njim. ah, no comment na tak besednjak. Kter del pa je sporen - mladiček?....men je pa prav simpatična beseda to. Jst tud od kolegice tamalga mladičk kličem, to je pa ja lepa beseda.
|
|
|
|
RE: Kaj delajo vaši moški po večerih 3.11.2007 23:08:23
|
|
|
|
Peli
|
Pr nas je tako en pred TVjem, drug pred računalnikom, seveda pa je zaključek večera tak da moj spi na kavču pred TVjem, dokler jest ne grem prvič ponoči v WC ga zbudim - se on mal pokrega pa gremo v postlo . P.S.: Še nekej me zanima - sicer ne zahajam dostkart na druge teme sam me pa zanima - je tale Darja Kos bla včasih Kerensa (al nekej takga)?
|
|
|
|
RE: Kaj delajo vaši moški po večerih 3.11.2007 23:30:04
|
|
|
|
babylove
|
Moj je z računalnikom poročen in ob večerih živi virtualno .
|
|
|
|
RE: Kaj delajo vaši moški po večerih 3.11.2007 23:37:08
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meggi So morda vaši moški bolj ustvarjalni, inovativni,.... ? Moj moz zvecer opravlja gospodinjska opravila. Ce mu cas dopusca se obcasno vsede za racunalnik ali debatirava. Debata je vedno, ko se nam da, ne glede na gospodinjska opravila. Slednja ga itak pocakajo.
|
|
RE: Kaj delajo vaši moški po večerih 4.11.2007 1:48:45
|
|
|
|
Anonimen
|
ZVECER PELJE z mano ven psa, potem sva na MSNju. Jaz cekiram zraven RR, on 24ur. Ce se jaz ucim in me ni na compu, potem gleda TV.
|
|
|
|
RE: Kaj delajo vaši moški po večerih 4.11.2007 8:45:24
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Odvisno kteri dan v tednu je v torkih, čet, pet in sob je večinoma na športu. drugače pa sva v kombinaciji tv-rač, kakšna knjiga, tut kakšna pojedina pade. Al pa se stiskava in muckava.
|
|
|
PleničkeMiška2006Kdaj se je vaš otrok "rešil" pleničk (ponoči in podnevi)?pred 1 letom starosti (
14%)
do 2 leta starosti (
25%)
do 3 leta starosti (
44%)
do 4 leta starosti (
10%)
do 5 leta starosti (
2%)
po 5 letu starosti (
5%)
Število vseh glasov: 393Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!