|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj delajo vaši moški po večerih
3.11.2007 21:26:30   
Meggi
 Dobr sedaj morda otroci prej gredo spat. Meni je fajn da ta čas izmenično izkoristim, da opravim kar ne morem ko so otroci v akciji (pospavim kaj uredim,....) Ali se malo pocartam, ob brskanju, branju izJemoma pred tv- tam itak takoj zaspim.

Meni je res cajtfertrajb, da sleher večer preživiš pred dolgocajtnim tv,.. na kratko me full moti.

So morda vaši moški bolj ustvarjalni, inovativni,.... ?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj delajo vaši moški po večerih
3.11.2007 21:27:24   
lex
sedi pred tv, oz. zaspi

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.11.2007 21:30:11   
Seven*
IZVIRNO SPOROČILO: Meggi

Dobr sedaj morda otroci prej gredo spat. Meni je fajn da ta čas izmenično izkoristim, da opravim kar ne morem ko so otroci v akciji (pospavim kaj uredim,....) Ali se malo pocartam, ob brskanju, branju izJemoma pred tv- tam itak takoj zaspim.

Meni je res cajtfertrajb, da sleher večer preživiš pred dolgocajtnim tv,.. na kratko me full moti.

Midva se vsak večer dogovoriva kaj bova počela. Skupni čas ponavadi preživiva ob ogledu kakšnega dobrega filma na DVD + kokice + kozarec rujnega, če pa jaz delam za službo ali kaj drugega, je pa on za računalnikom. Ven hodiva skoraj nikoli. Mi je čisto všeč tako.

Gospa sem.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.11.2007 21:30:41   
Jančika_
Moj nikoli ne gleda TV. Na računalniku rihta fotografije in surfa na temo "foto" ali pa dela kaj za službo (priprave). Pa laufat gre.

Jaz pa včasih kaj pogledam na TV, sem za računalnikom (imava vsak svojega in vse v istem prostoru), malo pogospodinjim in grem laufat.

Skupaj hodiva na plesne vaje, ven pa ne. To greva vsak zase (oz. jaz z babami, on pa ne hodi ven).

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.11.2007 21:42:48   
Meggi
uPS JANČIKA.. zadnji del imava isti. Sam ni moj problem če on ne gre ven. Sva pa sedaj govorile s sošolkami iz srednje.. vsi deci so tečni ko (enkrat na let- po naše- seveda z isto zasedbo) gremo ven mal v lajf. Imajo tako pojočo deklamacijo. Ko nas imajo doma.. pa tud ne znajo skoristit .... Ma ne vem, a se res tako hitro starajo.. in s tem tečnarijo. Seveda oprosti če ne velja za tvojega,...

A je še kak tak?

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.11.2007 21:43:46   
Anonimen
Al je na treningu, al pa dela za službo. Če pa nič od tega pa običajno skupej visiva na sedežni se menva pa mal tv gledava. Čez vikend pa kkšn dobr film pa kokice in pivceuser posted image .  Sva redko oba zvečer doma tko da kadar sva sva skupej, ne vsak na svojem compu al pa kej podobnga.

(odgovor članu Jančika_)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
3.11.2007 21:44:14   
Meggi
 A res, ka m hodita plesat? Midva se meniva že ene tri leta.. pa nč. Seveda so tu babice, ki niso navdušene za večerne rituale z otroki. Ob kateri uri pa imate, in kako je fletn?

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.11.2007 21:54:11   
rija
evo: moj je skopal malega, sva ga dala spat, zdaj pa je šel v klet v fitnes in se matra....user posted image user posted image  jaz pa uživam pred računalnikom.....user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.11.2007 21:56:08   
Jančika_
Joe nima nič proti, če grem jaz ven ali na zabavo, zakaj le? Grem pa precej redko, večinoma le z RR bando. No, saj njega zdajle recimo ni, je skočil k prijatelju po neko tehnično reč in sigurno se bosta zaklepetala o fotoaparatih. Pa vsak drugi petek snema tekme v malem nogometu, tako da ne čepi ravno doma.

A res, ka m hodita plesat? Midva se meniva že ene tri leta.. pa nč. Seveda so tu babice, ki niso navdušene za večerne rituale z otroki. Ob kateri uri pa imate, in kako je fletn?

Na plesne vaje pa hodiva v Šentjur (organizira LU, potekajo v kulturnem domu); za teh 9 večerov sta se javila babi in dedi, da bosta tisti dve uri posedela tule pri nas. Otroka takrat že spita. Začne se ob osmih, tamala dva sta pa ob sedmih že koma. Zaenkrat smo imeli eno vajo. Hodiva pa zaradi Joeja; jaz znam plesat, revež pa ima dve levi nogiuser posted image . Dela na gimnaziji, kjer dajo kar veliko na maturnatski ples in bi bila prav sramota, da ne bi enega običnega valčka znal odplesati....

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.11.2007 21:58:01   
jazz
Ponavadi vsak večer gledava skupaj tv, vmes pa se masirama. Najprej jaz njemu hrbet, rit in bedre, nato pa on meni isto, ali pa mi zmasira noge. Res je skoraj redek večer v tednu, ko se ne bi malo premučkala, takrat pa bere, ali pa bereva oba! Fajn večeri a ne?

Lep pozdrav! K

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.11.2007 22:07:24   
šnucika
ko tamalo spravim spat,gledava TV,včasih tudi kaj jeva....večinoma pa on zaspi na kavčuuser posted image user posted image

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu jazz)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.11.2007 22:13:38   
polona2
Bolj je zapečkar, kot ne, večere preživljava skupaj,  pred tv-jem, ali pa bere knjigo, jaz pa surfam po netu. Edino ob petkih zvečer ga ni, ker imajo vaje z bendom, ampak je pridenuser posted image , pride pred polnočjo domov. Drugače pa mu nikoli ne težim, zaradi mene bi lahko ostal dlje... Rajši vidim, da se sprosti v družbi in ob  kakšne pivcu, kot pa da je ves zatežen in obremenjen...

(odgovor članu jazz)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.11.2007 22:18:13   
Marogica
Moj mož je včasih v službi (predvsem od sept do nekje maja), 1-2x na teden ima hokej, drugače pa je doma. Ko dava otroke spat, se ponavadi najprej najeva, potem pa se spravi on pred TV, jaz na PC, redko gledava tudi kakšen film skupaj. No, pa sexa tudi ob večerih...z menoj, seveda...user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu polona2)
Neposredna povezava do sporočila: 13
3.11.2007 22:29:46   
smrka
moj bi sam nogomet gledal pa spilal igrco footbal manager

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
3.11.2007 22:35:10   
Anonimen
Ne hodiva ven.
Trenutno imava prižgan TV, sediva na kavču, vsak s svojim računalniko v naročju. Jaz visim na RR, on zbira ideje za hišo user posted image
Večinoma je tako. Včasih celo ugasneva računalnike in se posvetiva en drugemu user posted image  

(odgovor članu smrka)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
3.11.2007 22:35:57   
Anonimen
Rekreacija, gasilci, bobnanje-vaja zase, vaja s skupino, to ima nekak splanirano vsak teden. Jaz ponavadi pospravim, likam, urejam formalnosti za najino gospodinjstvo, sprehod s kužiko ( grem domov ). Pa seveda RR, pa ostali forumi, včasih Njuškalo kej hecam po MSN user posted image , pa ostale kolegice, pa seveda nečakinjo učim, da obvlada vse inštelirat na računalnik.(stara 8 let).

Skupni časi so ponavadi rezervirani za pogovor, mečkanje, gledanje TV.
Zapolnjeni dnevi do amena, tako da nimava časa za kreg.user posted image

(odgovor članu smrka)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
3.11.2007 22:56:11   
Anonimen
Kamikaza pride domov (iz službe) med 20. in 21. uro. Ob 21-ih odnese mladiča spat in zaspi z njim. user posted image

(odgovor članu Meggi)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
3.11.2007 23:00:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Darja Kos

Kamikaza pride domov (iz službe) med 20. in 21. uro. Ob 21-ih odnese mladiča spat in zaspi z njim. user posted image

user posted image  ah, no comment na tak besednjak.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
3.11.2007 23:00:21   
nejcko
Najprej obvezno spijeva večerno kavico, nato pa sem jaz na compu on pa gleda  TV (oz. TV gleda njegauser posted image ). Kadar imam pa jaz svoj tv dan, je pa on na compu. 
So pa moji večeri veliko bolj aktivni od njegovih, saj večinoma delam za službo ali čvekam na rr, včasih berem ali počnem kaj, kar čez dan ob otrocih ni možno (ampak definitivno niso to gospodinjska dela), zato so moji večeri zelo dooogi in se zavlečejo krepko v naslednji dan, njegovi se pa hitro končajouser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
3.11.2007 23:02:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Darja Kos

user posted image  ah, no comment na tak besednjak.

user posted image Kter del pa je sporenuser posted image - mladiček?....men je pa prav simpatična beseda to. Jst tud od kolegice tamalga mladičk kličem, to je pa ja lepa beseda.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
3.11.2007 23:08:23   
Peli
Pr nas je tako en pred TVjem, drug pred računalnikom, seveda pa je zaključek večera tak da moj spi na kavču pred TVjem, dokler jest ne grem prvič ponoči v WC ga zbudim - se on mal pokrega pa gremo v postlo user posted image .

P.S.: Še nekej me zanima - sicer ne zahajam dostkart na druge teme sam me pa zanima - je tale Darja Kos bla včasih Kerensa (al nekej takga)?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
3.11.2007 23:30:04   
babylove
Moj je z računalnikom poročen in ob večerih živi virtualno user posted image .

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 22
3.11.2007 23:37:08   
Misek

Moj moz zvecer opravlja gospodinjska opravila. Ce mu cas dopusca se obcasno vsede za racunalnik ali debatirava. Debata je vedno, ko se nam da, ne glede na gospodinjska opravila. Slednja ga itak pocakajo.

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 23
4.11.2007 1:48:45   
Anonimen
ZVECER PELJE z mano ven psa, potem sva na MSNju. Jaz cekiram zraven RR, on 24ur. Ce se jaz ucim in me ni na compu, potem gleda TV.

(odgovor članu Meggi)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
4.11.2007 8:45:24   
Strawberrie Cherrie
Odvisno kteri dan v tednu je user posted image user posted image v torkih, čet, pet in sob je večinoma na športu. drugače pa sva v kombinaciji tv-rač, kakšna knjiga, tut kakšna pojedina pade. user posted image Al pa se stiskava in muckava.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Pleničke
Miška2006

Kdaj se je vaš otrok "rešil" pleničk (ponoči in podnevi)?

pred 1 letom starosti (14%)

do 2 leta starosti (25%)

do 3 leta starosti (44%)

do 4 leta starosti (10%)

do 5 leta starosti (2%)

po 5 letu starosti (5%)

Število vseh glasov: 393

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!