Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kaj delajo 3-4 letniki v vrtcu 19.10.2007 11:31:32
|
|
|
|
Errai
|
Ker sem na porodniški, bo naš skoraj 3-letnik letos še doma, v vrtec gre drugo leto. Da pa se ne bi preveč dolgočasil, bi mu rada ponudila čimveč moznosti igranja in ustvarjanja, zato vas prosim za ideje. Nekaj idej imam tudi sama, npr. risanje z raznimi barvami (barvice, vodenke, prstne barve, voščenke), plastelin, das masa, slano testo, barvanje kamenčkov, odtisi listov na papir. Zagotovo pa v vrtcu počno še veliko več. A mi lahko svetujete še kaj? Hvala, Irena
< Sporočilo je popravil Irena* -- 19.10.2007 11:35:32 >
|
|
|
|
RE: Kaj delajo 3-4 letniki v vrtcu 19.10.2007 11:40:00
|
|
|
|
ajna12
|
Zdravo! Nekaj predlogov, kaj naša počne v vrtcu: * narišeš jabolko ali kakšno drugo sadje, namažeš z lepilom in limajo koruzo * izrežeš iz kartona muco, potem otrok sam nalima oči, brke, rep * iz škatlic zlimaš avto * iz testenin naredijo verižico
|
|
|
|
RE: Kaj delajo 3-4 letniki v vrtcu 19.10.2007 12:43:55
|
|
|
|
san
|
iz testa in plastelina, pa gline izdelujejo živalce, pa sedaj ogromno delajo z jesenskimi plodovi (kostanj, želod, šipek ,buče) - razne ježke, verižice,..., se igrajo s kockami, rišejo na temo o kateri se pogovarjajo, mešajo barve, nabirajo liste in jih pobarvajo ter odtisnejo na papir, iz odpadnega materiala sestavljajo razne stvari, skačejo, se plazijo in na različne načine oponašajo živali, veliko pojejo in zraven plešejo,...
|
|
|
|
RE: Kaj delajo 3-4 letniki v vrtcu 20.10.2007 16:03:31
|
|
|
|
zajlca
|
UŽIVAJO 100 NA URO
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?