Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj cenite pri prodajalkah 21.5.2007 12:20:08
|
|
|
|
srki
|
Cenim to, da prenašajo prezahtevne serigaste kupce. Saj ne rečem, da so vsi prodajalci ali pa vsi kupci prijazni. Tako pri enih, kot pri drugih se najdejo izjeme. Ampak za enkrat še nisem naletela na neprijazno prodajalko. Se mi bolj one smilijo v tem smislu, ko res naletijo na tečno stranko, če bolj jim usreza, slabže je.
|
|
|
|
RE: Kaj cenite pri prodajalkah 21.5.2007 12:22:26
|
|
|
|
ribica.
|
Cenim, da me pustijo pri miru, kadar pa izrazim željo po pomoči, da pričakujem prijaznost. Ne prebavljam pa osladnosti! Ful rada npr. hodim v eno trgovino, ampak ena od trgovk mi je totalno mimo, ker karkoli pomeriš, reče, da ti super paše. Ja, sigurno! Ko bi se vsaj znala prepričljivo lagat. Predvsem pričakujem normalen navet, kadar pač ni koga drugega pri roki. Pa ni mi všeč, če so take surlaste prodajalke, kot da sem jaz kriva da živijo.
|
|
|
|
RE: Kaj cenite pri prodajalkah 21.5.2007 13:17:13
|
|
|
|
pety78
|
Jaz sem tako uživala v srednji šoli in na faxu, ko sem delala v trgovini z oblačili. Ful sem rada svetovala in predvsem, povedala iskreno. Nisem rekla recimo, gospa, v tem pa res debelo zgledate, vendar sem ponudila kaj drugega in povedala, kaj ji pristaja. Sem pa bila večkrat pohvaljena. Predvsem sem pustila stranko, da si sama pogleda, če sem opazila, da me s pogledom išče, ker bi rada kakšno informacijo, sem stopila do nje in ji pomagala. Tudi če se katera ni znašla preveč, sem jo vprašala, če ji kaj pomagama. Nisem pa vsaki zatežila s tem, ker itak vsak reče, ne hvala, potem se pa res lahko samo še obrneš in greš. Bolje, da recimo opaziš, da gleda neko krilo bele barve in ji poveš, da so še v tej in tej barvi, ali pa da so eni še boljši modeli. Ampak RES moraš govoriti to, v kar verjameš in ne nekaj blefirat, samo da bi stranka to kupila. Tega sama ne maram in tega nisem delala nikoli. Skratka, prijaznost, nevsiljivost in iskreno svetovanje.
|
RE: Kaj cenite pri prodajalkah 21.5.2007 13:19:26
|
|
|
|
pety78
|
Madonca, ko tako razmišljam, ugotavljam, da sem res uživala pri tem delu z ljudmi. Sedaj pa sedim v pisarni... A bi me vzeli v štacuno, če imam fax.
|
RE: Kaj cenite pri prodajalkah 21.5.2007 17:14:58
|
|
|
|
blue sky
|
IZVIRNO SPOROČILO: ribica. Cenim, da me pustijo pri miru, kadar pa izrazim željo po pomoči, da pričakujem prijaznost. Ne prebavljam pa osladnosti! Ful rada npr. hodim v eno trgovino, ampak ena od trgovk mi je totalno mimo, ker karkoli pomeriš, reče, da ti super paše. Ja, sigurno! Ko bi se vsaj znala prepričljivo lagat. Predvsem pričakujem normalen navet, kadar pač ni koga drugega pri roki. Pa ni mi všeč, če so take surlaste prodajalke, kot da sem jaz kriva da živijo. Se podpišem
|
|
|
|
RE: Kaj cenite pri prodajalkah 24.5.2007 22:46:14
|
|
|
|
MAJDA22
|
Zdravo! Se strinjam Ribica in Blue sky. Trgovka te mora nekaj časa pustiti pri miru, da se malo razgledaš po izdelkih. Potem jo pa itak sama poiščeš in jo prosiš za nasvet. Prava trgovka je tista trgovka, katera živi za svoje delo in ni samo v službi v trgovini, KER MORA BITI V SLUŽBI , PAČ NEKJE... LP!
|
|
|
|
RE: Kaj cenite pri prodajalkah 24.5.2007 23:16:27
|
|
|
|
Meggi
|
pety78, tvoje ideje moja realnost,.. pač,..
|
|
RE: Kaj cenite pri prodajalkah 26.5.2007 21:26:41
|
|
|
|
štorkljica
|
Na blagajni v špecariji predvsem hitrost, drugače pa, da me pustijo na miru, ko pa jih rabim pa da so mi na razpolago in predvsem da ne lažejo oziroma kimajo kot pokvarjene plošče.
|
|
|
|
RE: Kaj cenite pri prodajalkah 26.5.2007 22:48:40
|
|
|
|
arielca
|
Všeč mi je, če je nevsiljivo prijazna. Ne maram pa, da me vpraša, če rabim pomoč in rečem, da ne, ker bom sama pogledala, potem pa stoji ali hodi za mano .
|
|
RE: Kaj cenite pri prodajalkah 27.5.2007 7:42:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Nimam rada vsiljivosti, rada si sama pogledam, če bom rabila pomoč jo bom vprašala. Nimam rada, da kar za mano hodi. Bila sem prodajalka sicer v živilski trgovini, vendar moje izkušnje s strani šefa so takšne, da smo kar morale stranke spraševati, če rabijo pomoč, če jim kaj pomagamo, stranki kar za ritjo stati, čeprav, kot kupec jas osebno tega ne maram. Po mojem naj bi bila prodajalka nevsiljiva, vendar dosegljiva, če stranka potrebuje pomoč.
|
|
|
|
RE: Kaj cenite pri prodajalkah 27.5.2007 18:23:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz rečem, da nič.. Ma, ni mi všeč da pridejo ko si ogledujemo, ko da same ne znamo izbirat in če se preoblečemo, ooo to ti pa paše, ma ja itak da mi paše, samo da keš dobijo... Lepo bi bilo, da bi bili iskreni..
|
|
|
|
RE: Kaj cenite pri prodajalkah 28.5.2007 17:17:01
|
|
|
|
Magi*
|
cenim takega prodajalca (prodajalko), ki dobro pozna robo, ki jo prodaja in zna svetovati, če in kadar to stranka rabi. ne vsiljivih, še manj pa takih, ki nimajo blage veze.
|
|
RE: Kaj cenite pri prodajalkah 29.5.2007 17:29:03
|
|
|
|
mojamoja
|
da me prijazno pozdravi, potlej pusti pri miru da si ogledam zadevo in na koncu svetuje kaj izbrati - če ga vprašam, pa mogoče pove za kakšen popust ipd.
|
|
RE: Kaj cenite pri prodajalkah 30.5.2007 11:26:54
|
|
|
|
alja01
|
Sam da niso vsiljivi in sarkastični, pa je čist OK
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......