Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kaj cenite pri šefu-ici? 2.6.2005 10:32:07
|
|
|
|
baguSka
|
- če je šef mora bit sexi - pri njem cenim lep pogled - osebne značilnosti:zapeljiv,prijazen - naj bi sprejemal moje mnenje in poglede - kupi klimo da mu ni vroče - privošči mi proste aktivnosti v dvoje - v praksi: NIČ OD ZGORAJ NEŠTETEGA :)-
|
|
|
|
Kaj cenite pri šefu-ici? 2.6.2005 10:37:39
|
|
|
|
AnBan
|
Jaz imam najboljšega šefa na svetu...:love::ups::)-:)-:)-:)-! - pošten, zanesljiv, prijazen - je ful faca, 3 leta mlajši od mene, še malo otročji - jaz ga ne zamenjam za nobenga druzga - sem že zgoraj napisala - brez problema, so še nagrajene - se druži z nami, heca, ... - vsak petek končamo že ob 2h in gremo skupaj na pjačo, družimo se na izletih, skupaj organiziramo piknik Zaradi vzdušja v naši pisarni (tu nas je 8) z velikim veseljem hodim v službo:)-:)-
|
|
|
|
Kaj cenite pri šefu-ici? 2.6.2005 10:38:46
|
|
|
|
mtd
|
mam šefico8) 1. mora biti tak, da ga spoštujejo, pa kar reče, mora veljat!!! brez pardona, seveda razen ob utemeljivih argumentih (naša pa tako na okolo od oka vse dela) poznat mora zakone in pravila un jih spoštovat - ne pa da se ob kaki zunanji grožnji s kako inšpekcijo pol userje in izvaja preitiskj nad zaposlenimi, ki nismo mč krivi, de je ona tak voditl - ja ksdo bo pa delal po pravilih, če mu ni treba; pa po mizi mora znat užgat ko vrag!!! 2. cenim, da je kljub vsemu človeška 3. naša jw zmedena, nč ne zastopiš, kaj bi rada povedla, pa sklicuje se na stare čase namesto de bi šla v korak s časom. - računalkik v njeni pisarni ni ne vem kk obremenjen, tajnica pa še zmer pretipkava njene rokopisne hieroglife 4. osebnost: spoštovanja vredna ženska-beseda, da se je malo bojimo, ker le nismo krave skup pasli 5. kakor kdaj sprejema ideje 6. za klimo: ka pa vem, vsakemu vse dovoli, pa nč na teži, če grejo eni 1 uro prej domov - sam tpo namj v resnici škodi 6. eh, eno žretje na leto, pa je brez veze ejjj, jest, ki vse tak super vem, bom zihr super šefica, če bom kdaj, hehehe eto, zej pa začnte pluuuvatttt čau bau
|
|
|
|
Kaj cenite pri šefu-ici? 2.6.2005 10:38:56
|
|
|
|
baguSka
|
jOJ blagor teb - dej ga še mau sm pošl :zmeden:
|
|
|
|
Kaj cenite pri šefu-ici? 2.6.2005 10:39:26
|
|
|
|
baguSka
|
zg.post je biu namenjen anban
|
|
|
|
Kaj cenite pri šefu-ici? 2.6.2005 10:40:29
|
|
|
|
mtd
|
aha, sej se mi je zdelo, hihih
|
|
|
|
Kaj cenite pri šefu-ici? 2.6.2005 10:41:20
|
|
|
|
Magi*
|
jest pri mojmu šefu cenim najbolj to, da ga skor nikol ne vidim;):bravo::bravo::bravo: ko se pa pojavi, me pa na kofe odpelje:bravo::bravo:
|
|
|
|
Kaj cenite pri šefu-ici? 2.6.2005 10:52:19
|
|
|
|
AnBan
|
Ne Baguska...kar ti prid sem delat...sem hotla napisat da nas je osem (8) v pisarni, pa mi je unga smajlija z očali vrglo not :)-
|
|
|
|
Kaj cenite pri šefu-ici? 2.6.2005 11:01:13
|
|
|
|
muki1
|
Jaz pri svojem šefu najbolj cenim to, da je ta teden na dopustu.:bravo: Drugače je kar v redu, včasih zmeden, malo še v starih časih, drugače pa te posluša, upošteva. Moti me to, da namesto da bi mi preskrbel več dela, saj šef to naj bi znal,zmogel...karkoli že in posledično tudi višal plačo( beri stimulacija)me pusti životariti ob bedni plači.:(( Ampak lahko večkrat grem na forum, kar pa tudi ni tako slabo. Denar pač ni vse.:sloncek:
|
|
|
|
Kaj cenite pri šefu-ici? 2.6.2005 11:06:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Jest se bom s svojim direktorjem pohvalila - je najboljši na svetu :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: 1. ko sem imela oba splava, mi je hotel dat študijski dopust po bolovanju - da se bom lahko zjokala (če se bom rabla) 2. zanosila sem po pol leta k sem k firmi prišla - ni problema je bil fuuuul vesel, sam nekadilsko sobo je organiziral šele, ko sem bila drugič noseča 3. ko je zvedel za ločitev, je bila takoj akcija. Katerega odvetnika zrihtat... in vsa suport pri firmi (naš sodni cenilc, pa pravnik, pa vse ostalo...) 4. Takoj je vklopil vsa svoja poznanstva, da bi meni dobil eno pametno stanovanje - za kupit po normalni ceni 5. V službi me ne obremenjuje preveč - trenutno Le grand finale: - Včeri je prišel na idejo, da bi na njegovi zemlji razvili tist projekt dalje in bi drugo, leto že mogoče bil blok zgrajen - pa sama bi lahko določla ceno in velikost stanovanja. Človek je res kolerik na kvadrat ampak po srcu dober.
|
|
|
|
Kaj cenite pri šefu-ici? 2.6.2005 11:17:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Dej ga užen :)-
|
|
|
|
Kaj cenite pri šefu-ici? 2.6.2005 11:29:44
|
|
|
|
AnBan
|
Meni je pa moj lani ko sem bila noseča svoj udoben stol odstopil, on pa je sedel na mojem navadnem pisarniškem:bravo::bravo:...pa še to zanosila sem 14 dni po tistem, ko sem začela tu delat (ne zanalašč)
|
|
|
|
Kaj cenite pri šefu-ici? 2.6.2005 11:38:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Ma si ti nora Meta.:ups: Star, debel, kadi kot turk in kar je najpomembnejše živi s šefico...:zmeden:
|
|
|
|
Kaj cenite pri šefu-ici? 2.6.2005 11:57:30
|
|
|
|
Anonimen
|
No, pol grejo pa sigurno vse zasluge za njegovo dobroto v resnici šefici :)-
|
|
|
|
Kaj cenite pri šefu-ici? 2.6.2005 12:00:22
|
|
|
|
zoya_
|
Jaz imam pa šefa.... - je najboljši - zanesljiv - včasih se mu malo odklopi - pošten - nas ceni - tudi sam dela delo, ki mu ga drugače sploh ne bi bilo treba (drugače povedano: ga noben šef ne bi delal, ker so tajnice al pa drugi za to) - simpatičen - vse se da zmenit z njim - vsako stvar pove na kulturni način :)- - ni strog.... ..... pa še in še bi lahko naštevala V glavnem takega šefa ne bom imela več... edino če bom sama svoj šef :)-
|
|
|
|
Kaj cenite pri šefu-ici? 2.6.2005 12:01:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne je bil tak že prej - z njo sta skupi mal časa. Ona ga bel nazaj drži, če ne nevem kako bi firma laufala...:)-:)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
Kaj cenite pri šefu-ici? 2.6.2005 12:17:10
|
|
|
|
Gina
|
Jaz zelo cenim, ker se ne vtika v naše delo, pusti ljudem precej svobode. Je zelo za novosti, pa da se z njim zmenit. Je pošten in z argumenti ga lahko prepričaš. (Včasih še preveč!) Upošteva predloge in želje. Večinoma ni siten niti jezljiv. Seznanja nas z novostmi na našem področju, ne pretirava z izobraževanji vendar jih vedno organizira, če si jih pa še dodatno želimo, nam jih če se le da vedno omogoči. 1x na leto nas odpelje po Sloveniji, ampak to meni ni bistveno pri šefu. Nikoli nobeni ne komplicira, če je noseča ali na bolniški, ravno zato imamo zelo malo bolnišk pri nas sploh. Pogrešam kakšne dodatne nagrade, vsaj kakšen kuli za novo leto, saj nisem ravno zahtevna. Mogoče pogrešam tudi kakšno pohvalo. No, vsi jo pogrešamo, ker vsem zunaj nas zelo hvali, nam pa tega ne pove.
|
|
|
| Stran: [1] |
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?