|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj boste vzele zraven na morje?
14.6.2006 22:46:56   
Urška*
Ojla!

Predvsem me zanima, koliko oblačil boste vzele zraven? Mi grem v začetrku julija na morje, pa pojma nimam kolko majčk, bodijev,.. naj vzamem za Žana. Gremo pa za 14 dni. Dajte malo napisat vaše sezname.user posted image

hvalauser posted image

Moje srce je zorelo z vsakim dnem,
ko je v mojem trebuhu zorelo dete.
Devet mesecev traja,da dozorita tako mati
kot otrok.
(Kim Vallone)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj boste vzele zraven na morje?
14.6.2006 23:03:33   
StBarbara
Jaz ponavadi kar vse, kar imam v previjalni komodi vzamem user posted image  Pol pa ponavadi samo 3 majčke nosi in sproti perem user posted image .

Drugače pa: Vetrovko, spodnji del in zgornji del za hlado vreme, za vsak dan svež body, 4 kratke hlače, 5 majčk z dolgimi rokavi, nogavičke, trak za ušesa,klobuček, superge, sandalčke, sandalčke za v vodo, kopalni plašček....bo še kakšna kaj dodala, ker vidim, da že bluzim oz., da še dolgo ne bomo šli na morje (avgust, kej je šele to ) in kosovnice še nimam narejene user posted image user posted image user posted image

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

(odgovor članu Urška*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.6.2006 10:23:06   
Anonimen
Raje preveč,kot premalo,tako in tako se vozi.
Ponavadi pol omareuser posted image Računam,da bo večino časa v kopalkah,zato kopalni plašč brisače.Bodijev ne jemljem,ker je prevroče,da bi mu jih oblekla.Majčke s kratkimi rokavi,brez rokavov,pa kratke hlačke in tričetrt hlačke.V slučaju ohladitve pa dve trenirke,dolge hlače,majice z dolgimi rokavi.Nogavičke za vsak slučaj,drugače je pa kar bos ali v sandalih.

(odgovor članu StBarbara)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
15.6.2006 10:31:22   
total
Vedno vzamem veliko stvari,bodijev,kratkih hlač,trenerkice,dolge hlače,slinčke,jaknico.....

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.6.2006 10:56:01   
viv_
Letos NE BOMO vzeli vozička user posted image user posted image user posted image  Drugo leto pa spet user posted image

Z oblačili ne bom pretiravala. Vzela bom kratke hlačke in majčke. Pa ne preveč. Če se umaže, se zvečer opere, zjutraj je pa že suho. Eno trenirkico, ene lepše 3/4 hlače in ene lepše dolge hlače, kakšno mikico z dolgimi rokavi in jacket. Pa jasno, kratko pižamico.

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Trebušnjaki.
пеперутка16

Ena moja znanka je bila noseča 3 mesece in je delala trebušnjake, pa je vedela, da je noseča. Ali ste delali trebušnjake, ko ste bili noseči, ali zdaj, ko ste noseči?

Da. (0%)

Da, dokler nisem vedela, da sem noseča. (0%)

Ne. (27%)

Ni mi prišlo na misel. (73%)

Število vseh glasov: 11

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!