Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj boste svojemu partnerju pripravile za... 8.2.2008 12:45:48
|
|
|
|
barby78
|
Jaz ne pripravljam nič posebnega.po moje bo samo kakšna bomboniera in kakšen pliško za spomi. seveda ,če se bo lepo obnašal
|
|
RE: Kaj boste svojemu partnerju pripravile za... 8.2.2008 12:59:23
|
|
|
|
TIA22
|
IZVIRNO SPOROČILO: barby78 Jaz ne pripravljam nič posebnega.po moje bo samo kakšna bomboniera in kakšen pliško za spomi. seveda ,če se bo lepo obnašal Pa skuhala bom kaj "pametnega"!
|
|
|
|
RE: Kaj boste svojemu partnerju pripravile za... 8.2.2008 14:16:04
|
|
|
|
žetev
|
...vložila bom malo več truda v to, da bo večer lep, da bo prijetna intima...s hrano ne bomo pretiravali, bomo pa v drugi smeri malo bolj pretiravali
|
|
RE: Kaj boste svojemu partnerju pripravile za... 8.2.2008 14:19:26
|
|
|
|
študentka Mici
|
Na 14. bom verjetno delala kakih 13-16 ur, tko, da ne vem točno v kaki formi bom. Mislim, da bo že velik, da mu bom dala tist kar sem mu kupla in da bo dobil kakega lupčka, to pa mislim, da tudi vse...
|
|
RE: Kaj boste svojemu partnerju pripravile za... 8.2.2008 15:37:04
|
|
|
|
Lunc_a
|
Nič
|
|
|
|
RE: Kaj boste svojemu partnerju pripravile za... 8.2.2008 16:53:29
|
|
|
|
valentina2006
|
Kakšna malenkost.
|
|
RE: Kaj boste svojemu partnerju pripravile za... 8.2.2008 17:05:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Midva z možem bova šla pa v kitajsko na kosilo/večerjo...to je to, simpl...
|
|
|
|
RE: Kaj boste svojemu partnerju pripravile za... 8.2.2008 19:09:55
|
|
|
|
mama54
|
Midva z možem bova šla pa v kitajsko na kosilo/večerjo...to je to, simpl... Isto imam tudi jaz v planu.Na mizo pa dobi eno majhno tortico v obliki srčka.
|
|
RE: Kaj boste svojemu partnerju pripravile za... 8.2.2008 20:13:34
|
|
|
|
atanja
|
A veste kaj mi je včer reku da ga za valentinovo ne bo, k gre v Avstrijo. no in se je hotu ven zvlečt da njemu je valentinovo vsak dan ko je z mano in da ga tako al tako ne praznuje . Ampakprejšna leta pa sva... No zdaj pa sem mu razložila da me ne prizadane to ker gre glih 14., ampak glede na to da praznujeva vsako leto bi lahko prestavla, ne da da pride na dan z izgovorom da ga ne praznuje... Ah tale moj dedec!!!! Tako da bo dobil tako lepo knjigco k si bo pisu stavri notr ...HAHAHHA Upam da si bova na račun tega dneva kakšen večer mal zase vzela in šibnila za kake dve urce mal na samo
|
|
|
|
RE: Kaj boste svojemu partnerju pripravile za... 8.2.2008 21:25:42
|
|
|
|
mami_miki
|
jaz mu nebom nič, ker mi ta dan nič ne pomeni-njemu pa hvala bogu tud ne
|
|
|
|
RE: Kaj boste svojemu partnerju pripravile za... 8.2.2008 21:48:43
|
|
|
|
taja27
|
Jst sm pred dvemi leti na valentinovo podarila možu najlepše darilo: najino punčko. In boljšega darila mu itak ne morem dat. Letos pa dobi tavelike bele vrtnice in vročo ženo. Bo pa letošnje valentinovo seveda v znamenju Avinega rojstnega dne, pa še god ima na ta dan, ker je krščena Ava Valentina.
|
|
|
|
RE: Kaj boste svojemu partnerju pripravile za... 8.2.2008 22:36:58
|
|
|
|
Peteršilj
|
cvetočo vrtnico , on pa meni cvetoči tulipan
|
|
RE: Kaj boste svojemu partnerju pripravile za... 9.2.2008 17:42:24
|
|
|
|
smrka
|
Jest mu bom po posti poslala cestitko, podpisala se nebom.. bom pa z uzitkom gledala ko bo odprl in bral. Skuhala bom nekaj kar rad poje. Najini piskici bom kupila kos tortice.
|
|
|
|
RE: Kaj boste svojemu partnerju pripravile za... 9.2.2008 21:13:20
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: smrka Jest mu bom po posti poslala cestitko, podpisala se nebom.. bom pa z uzitkom gledala ko bo odprl in bral. hahahhhaa ta je dobra za moški ego! ful odpira, pa gleda, katera mu je pisala! pa ne ve, da si ti! in potem mu poveš-pa se mal "pomanjša" ker ni bila ena druga, ker se ne more počutit kako -vidiš da sem še OK, imam šanse, sem še aktualen-ko zve da si ti in ne skrita oboževalka
|
|
|
|
RE: Kaj boste svojemu partnerju pripravile za... 9.2.2008 22:22:42
|
|
|
|
* Mateja *
|
kok huda ideja, bom tudi jz to provala. Dobra zamisel! Drgač sem mu pa jaz kupila bokserice, ki bodo meni všeč, sebi sem kupila ful lepe spodnje perilo in čokoladne srče, ki jih je sin že odprl in enga ven vzel. Kaj čmo, ...
|
|
|
|
RE: Kaj boste svojemu partnerju pripravile za... 10.2.2008 19:55:54
|
|
|
|
mary_lou
|
Jest mu bom dala sincka, mislim da je to najlepse darilo
|
|
RE: Kaj boste svojemu partnerju pripravile za... 11.2.2008 11:53:52
|
|
|
|
jagoda77
|
mi imamo vsak dan valentinovo, tako da sva pa ravno na 14. na dopustu
|
|
|
|
RE: Kaj boste svojemu partnerju pripravile za... 11.2.2008 12:36:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou Jest mu bom dala sincka, mislim da je to najlepse darilo kaj pa če bo punčka
|
|
|
|
RE: Kaj boste svojemu partnerju pripravile za... 11.2.2008 12:52:52
|
|
|
|
baguSka
|
rezervirano mava v restavraciji, kjer si bova privoscila ribje jedi... mljaaaskaaaa!!
|
|
|
|
RE: Kaj boste svojemu partnerju pripravile za... 11.2.2008 12:53:59
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: caffee IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou Jest mu bom dala sincka, mislim da je to najlepse darilo kaj pa če bo punčka bo pa presenecnje se tok vecje...
|
|
|
|
RE: Kaj boste svojemu partnerju pripravile za... 11.2.2008 13:08:19
|
|
|
|
srki
|
Smrka, super ideja . Ni vrag, da ti je ne bom ukradla. Enkrat za spremembo, nisem še nikoli nič dala ali sprejela za Valentinovo.
|
|
|
|
RE: Kaj boste svojemu partnerju pripravile za... 11.2.2008 17:34:32
|
|
|
|
pikecpokec
|
Nič, ker je ta praznik totalno skomercializirana bedarija. Sori, sem mogla!
|
|
RE: Kaj boste svojemu partnerju pripravile za... 11.2.2008 18:15:55
|
|
|
|
lila114
|
Nič ker je na službenem potovanju in upam, da ne bo tam iskal kakšno valentinko, hahahaha, ko pa pride pa sam vroč poljubček, da bo videl, da je bil pogrešan!
|
|
|
|
RE: Kaj boste svojemu partnerju pripravile za... 11.2.2008 22:21:59
|
|
|
|
MissLady
|
Jst bom stanovanje okrasila z rdečimi srčkastimi balončki. Kupila bom jagode, jih namočila v čokolado. Pa še šampanček za piko na i. Ker moj lubi dela do 22h, bo najih sinko takrat že spal... in bo sigurno akcija
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?