|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj boste počele čez vikend?
14.1.2005 10:59:46   
Donja
Glede na to, da bo kar sončno. Imam polno dela v hiši, pa bi najraje kar nekam pobegnila. Mogoče ima katera kako zanimivo idejo.

Je tak lep sonček in se mi nič ne ljubi delat.
Neposredna povezava do sporočila: 1
14.1.2005 11:03:24   
tinadvojčica
Mi gremo ta vikend v Čatežke ampak samo malo na sprehod in na kosilo.Naslednji vikend pa gremo smučat v Kranjsko goro za cel teden.Komaj čakam!!!!

(odgovor članu Donja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.1.2005 11:07:23   
lelaval

Mi pa gremo danes v kino (atiju sem rekla, naj gre z otrokoma gledat risanko, jaz pa Na robu pameti), jutri dopoldan poležavanje in pospravljanje, po kosilu drsanje, v nedeljo pa dopoldan zopet poležavanje in cartanje, mogoče kak sprehod do kolegice na :kava:, popoldne pa dobimo obisk in bo hiša polna otrok.
Evo, pa bo vikend mimo.

(odgovor članu Donja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.1.2005 11:07:41   
hruškica
Jaz se bom cel vikend učila Gospodarsko pravo-fuj in fej! V ponedeljek imam še zadnji rok, da opravim ta moj predzadnji izpit na faksu, preden rodim. Če ne bo šlo, bom pa spet poskusila junija, čeprav mi vsi pravijo, da pri nekajmesečnem dojenčku lahko kar pozabim na učenje.. Upam, da mi bo kaj uspelo, drugače pa sem itak najsrečnejša že ker bom imela svojo malo pikico pri sebi!
Uživajte vikend, pejte kam na sneg!

(odgovor članu Donja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.1.2005 11:07:46   
tjaga
Ja Donja dobro vprašanje. Vedno bolj me ima, da bi se šli kopat v Bohinj, pa ne vem, kako bi :duda::roza: zdržala. Za ta velikega :duda::modri: pa tako ni problem, on bi itak kar kampiral pred Vodnim parkom.

Tako da mogoče pa res gremo ta vikend :):):) .

Tjaga
:kava::kuza::kava::kuza:

(odgovor članu Donja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.1.2005 11:10:32   
darjatimci
Pospravljanje bo počakalo,hočemmm smučat,LP,Darja!:kuza:

(odgovor članu Donja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.1.2005 11:13:12   
viva
Mi gremo pa verjetno na Pokljuko. Baje je ful lepo in velik za sprehajat. Še nismo bili, tko da bomo videl. Drugač gremo pa vsaj enkrat na mesec na morje. Mal na sprehod:bravo: .

(odgovor članu Donja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.1.2005 12:00:15   
viv_
Pri nas ma pa ati v soboto en "moški" žur, s ta malo greva pa v Pulo na morje, mal na sončka. :morje: Pa še dedi in babi bosta dol, tako da naju bosta mal pocrklala... se prav veselim!

(odgovor članu Donja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.1.2005 12:07:01   
.ču
JUUUHUUU :sloncek: vikend bo tu!! In oči naš bo doma-komej čakam!

Drgač pa še delamo plane,ti sporočim,če se kaj pametnega spomnimo!

Pa,pa:rozica:

(odgovor članu Donja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.1.2005 12:15:15   
niki5
Mi bomo mogoče šli v Kranjsko goro :bravo:

(odgovor članu Donja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
14.1.2005 12:39:37   
Erdbeere
Jest grem pa na snegec na POkljuko

(odgovor članu Donja)
Neposredna povezava do sporočila: 11
14.1.2005 12:47:03   
Lenny
V soboto bova malemu izpolnila očkovo željo :)- :)- :)-Se peljemo v Ljubljano gledat vlakce na grad.
V nedeljo pa bi jaz kam na sneg, vsaj Pohorje!
Lep vikend vsem!

(odgovor članu Donja)
Neposredna povezava do sporočila: 12
14.1.2005 13:05:05   
Pikabu
Jutri gremo k nam domov in bo Ema v varstvu pri mojih starših, da grema midva lahko na obisk k stari mami, potem me pa čaka doma pospravljanje in pečenje, ker možek praznuje roj. dan. V nedeljo pa imamo napovedane obiske. Upam, da kamlu pride kakšen vikend, da bomo lahko odšli na morje vsaj na en sprehod. :kuza:

(odgovor članu Donja)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   [Brisano sporočilo]
14.1.2005 13:16:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Donja)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
14.1.2005 13:23:45   
L&F&B
En dan na Jezersko, en dan pa na našo ljubo morje..., ki te ljubimo.

(odgovor članu Donja)
Neposredna povezava do sporočila: 15
14.1.2005 13:47:12   
puri
Mi gremo tut jutri na Pokljuko- zgleda, da je to za Mengšane oz.bivše Mengšane v modi, ane Viva in Erdbeere:)

Mogoče se srečamo!

(odgovor članu Donja)
Neposredna povezava do sporočila: 16
14.1.2005 13:52:09   
kofetek2010
Pojma nimam :ups::ups::ups: Prejšnjo soboto je bil v LJ sonček, mi pa smo rinli v Portorož - fuj, fej, ker je bilo edino na primorskem oblačno! :grrr::grrr::grrr: V nedeljo smo pa pospravljali in čistili... :(
En dan ali pa samo pol dneva bo spet čiščenja in pospravljanja, mogoče na Bled na :kava: in kremšnitko! Aja, pa na Galovo tekmo.
Bomo videli kako nam bo....:zmeden2:

(odgovor članu Donja)
Neposredna povezava do sporočila: 17
14.1.2005 13:52:47   
*HONEY*
Skoraj bi dobila slabo vest :zmeden: Kaj sem edina ko bom v soboto zvečer pustila otroka in atija sama in šla po ddddoooollllggggeeeemmmm času s prijateljicami ven :zmeden2: ???
Martini, ženske same, čveki, ....

LP:sloncek:

(odgovor članu Donja)
Neposredna povezava do sporočila: 18
14.1.2005 14:06:17   
Anonimen
Mi se nismo pa še nič menili. Zadnjič smo se šli kao sankat na Jezersko, pa je bila katastrofa. Tako da nas je sankanje zdaj minilo. Bomo videli. Na morje bi pa jaz tudi šla. Mogoče bomo pa šli.

(odgovor članu Donja)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
14.1.2005 14:07:49   
Anonimen
Mi gremo v nedeljo na eno 50.letnico na Dolenjsko:zmeden:, jutri pa ne vem...mogoče pa fotra spet kaj piči in gremo (spet!!!) smučat. Pr njemu nkol ne veš. Če se bo dal...bi pa jst se šla rada sankat:)- na Pokljuko...(mamo že skor srečanje lohk gor, madona:)-)

Ne vem...bomo vidli...čeprav bi rada končno en vikend delala NIČ!

lp,:fis:

(odgovor članu Donja)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
14.1.2005 14:15:01   
puri
Ribica, to pa ni slaba ideja glede srečanja:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Donja)
Neposredna povezava do sporočila: 21
14.1.2005 14:34:46   
vesnica

Mi gremo tud jutri na Pokljuko

(odgovor članu Donja)
Neposredna povezava do sporočila: 22
15.1.2005 11:16:33   
Meggi

IN MI SE BOMO TUDI IMELI ZELO LEEEEEEEEEEEPO

Gremo na KOLINE. :((:((:((

(odgovor članu Donja)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......