Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj bo z vremenom letos? 21.5.2012 8:48:30
|
|
|
|
LuLu
|
Bo, tudi letos.
|
|
|
|
RE: Kaj bo z vremenom letos? 21.5.2012 8:51:04
|
|
|
|
divna
|
Vreme bo kakršno bo, je ena izmed stvari na katero ne morem vplivati. Vem edino, da me danes zeeeeeebbbbbbeeeeeee lp
|
|
|
|
RE: Kaj bo z vremenom letos? 21.5.2012 9:00:00
|
|
|
|
Daschi
|
Jaz bi vroče poletje. Letos se še nisem segrela.
|
|
RE: Kaj bo z vremenom letos? 21.5.2012 9:26:02
|
|
|
|
josephine27
|
nikoli ni prav, če je vročina tarnamo, da je vroče. če je pa dež pa zato ker dežuje jaz gledam s svetle strani. mi pa vrta ni treba zalivat, čeprav bi tudi meni malo toplote pasalo. je pa danes super dan za učenje jaz sem za prve dva tedna v juliju naročila lepo vreme, ker gremo na dopust
|
RE: Kaj bo z vremenom letos? 21.5.2012 9:30:44
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: josephine27 jaz sem za prve dva tedna v juliju naročila lepo vreme, ker gremo na dopust jaz pa za druga dva, tako, da julija bo lepo
|
|
|
|
RE: Kaj bo z vremenom letos? 21.5.2012 10:30:20
|
|
|
|
josephine27
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi IZVIRNO SPOROČILO: josephine27 jaz sem za prve dva tedna v juliju naročila lepo vreme, ker gremo na dopust jaz pa za druga dva, tako, da julija bo lepo super
|
RE: Kaj bo z vremenom letos? 21.5.2012 11:57:07
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: Daschi Gledam malo za naprej in do konca maja kaže dež. Sicer se to še vse spremeni, a ne, samo vseeno, a katera kaj sledi to? Kaj pravijo guruji za poletje? Bo deževno? Vroče? Bo deževno in vroče poletje.....
|
|
|
|
RE: Kaj bo z vremenom letos? 21.5.2012 12:01:57
|
|
|
|
alda
|
in pozimi bo tudi povseh napovedih snežilo
|
|
RE: Kaj bo z vremenom letos? 21.5.2012 12:48:32
|
|
|
|
ronja
|
NIkoli si nisem mislila, da bom to napisala, ampak JUPIIIII!!! Ja, dež, jaaaaa!!! Tele alergije so me tako zdelale, da mi je tale dež pravi balzam! Imam zelo rada sonce in rožice in travnike (kadar trave ne cvetijo), ampak zadnje čase če sem šla ven, je bila vedno kriza... Tako da - dež je super zadeva, Azteki so že vedeli:) (zanje so bila nebesa kraj, kjer je skoz deževalo)... Sem pa za vroče poletje, seveda:) Prevroče pa meni nikoli ni. Samo da trave ne cvetijo:).
|
|
RE: Kaj bo z vremenom letos? 21.5.2012 19:53:18
|
|
|
|
takotako
|
JAz računam da se bo napoved spremenila. V začetku junija mam piknik
|
|
|
|
RE: Kaj bo z vremenom letos? 22.5.2012 12:39:57
|
|
|
|
Nusika35
|
Po moje da bo junij letos lep in ne bo deževen kar je super, da bo več piknikov, pa tudi da gremo lahko na morje preden pride vsa ta gužva dol na obalo. Se pa bojim kaj bo potem poleti v juliju in avgustu ker to vreme je res zadnje čase zelo nepredvidljivo. Ne polnim, kdaj je blo maja tkao hlado...
|
|
|
|
RE: Kaj bo z vremenom letos? 22.5.2012 15:37:27
|
|
|
|
Daschi
|
V redu. Vreme potem bo. To je dober znak.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?