Tippi
|
IZVIRNO SPOROČILO: nutela S kolegico sva se menile, da bom šla v nabavo otroške posteljice za dojenčka, ki jo bom imela še v dnevni sobi (poleg tiste v spalnici). V tistem mi reče, da ima itak ona še svojo, v kateri njen otrok ne spi več in da mi jo da-naj pridem ponjo. Tudi sama sem ji pred časom dala trip trap stol in nasploh sva si dobre kolegice. Ker sem sama pač taka, da ziher še 1xpreverim sem v tistem, ko sva z možem prišla ponjo rekla: "Dej povej mi a ti kej dam?". In ona reče: "Kaj pa vem , ne vem". No, meni je bilo to v prevodu vsekakor ja. Sem ostala malo slabo. Danes sem posteljico sestavljala- je kar precej poravsana in ponekod prebarvana z eno belo, ki res ni podobna osnovni barvi in premična stranica je prav boga (jo bomo kar zafiksirali). Verjetno že ni bila nova, ko jo je dobila-ne vem. Sem razmišljala, da ji povem, da jo bom po uporabi vrnila. Jaz jo tako mislim imet prvo leto, ko sem doma, da ne skačem v spalnico, ker imamo kar veliko hišo, pa mi bo tle bolj priročno. Kaj pravite, če ji rečem, da ji jo bom potem vrnila? Če sem kaj svojega prodajala (rabljenega) se mi vseeno zdi, da je bilo vse kot novo, kar tale posteljca že ni. Dala mi je še jogi, ki sem ga sprejela, ker vem da ga je imela ona, sicer bi šla po novega, ker mi je to bolj delikatna zadeva. Nisem pol za take posle oz. ne morem pozabit ene rabljene zadeve (narhbtnik za v planine za otroka), ki smo jo kupili in je smrdel po kleti in bil prav v katasofalnem stanju (na sliki je zgledal ok)-jaz pa še vprašam gospoda po telefonu v kakem stanju je in mi reče super, kot nov...jaz bi umrla od sramu, da dam umazano in slabo zadevo od sebe... Kaj bi naredile ve? In, če bi ji dale denar-koliko? Vnaprej hvala za vaša mnenja. Čist preveč kompliciraš! vem, da so dobri odnosi pomembni, in zahtevajo veliko časa, odgovornosti in še česa, prav tako zahtevajo pa tudi iskrenost. Poveš kar ti leži na duši in to je to. bolje prva zamera, kot zadnja!
|