|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj bi to lahko bilo?
25.9.2005 22:43:07   
Marogica
Ko sem vzela moževo trenirko iz pralnega stroja sem zagledala na obeh hlačnicah, spodaj pri koncu hlačnic, bele fleke. Najprej sem mislila, da je od praška, ker so hlaće temno modre(bombaž). Sem jih pod vodo splahnila, pa ugotovila, da so hlaće na tistih mestih bolj trde in da je vse skupaj zgledalo kot lepilo. Kaj sem naredila narobe? Kaj bi to sploh lahko bil? In kako naj se teh "madežev" rešim? Uporabljam pa vedno isti prašek in mehčalec.
Hvala za odgovore

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj bi to lahko bilo?
25.9.2005 22:47:03   
dix
A ima mogoče v robu kakšno vrvico, elastiko? Mogoče se je med pranjem raztopila na notranji strani in se zapekla na material.

samo ugibam.... saj drugo itak ne morem ker ne vidim...user posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.9.2005 23:42:26   
Marogica
Hlače imajo elastiko, ki pa zgleda ok.Vendar je ta elastika zgoraj, fleki so pa spodaj. Ne vem pa, kako se da to odstranit. Vseeno hvala za odgovor

R. Tagore

(odgovor članu dix)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.9.2005 7:14:04   
Anonimen
Kaj pa kakšna druga stvar, ki je še bila v stroju? Je pri kakšni drugi cunji elastika stopljena ali kaj podobnega? Ali pa vprašaj moža, morda so bili ti fleki že preden si trenirko dala v stroj.

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
26.9.2005 7:19:54   
Marogica
Splišni, res je, še druga oblačila so bila zraven, vendarne vem katera, ker sem jih že posušila in "presortirala". Tudi to imaš. da bi lahko bi flek že od prej. Samo kako jih ven spravi? Bi vprašala v čistilnico ali koga? Sem prav jezna, ker je trenirka relativno nova, ta dva fleka pa ful vidnauser posted image user posted image

R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.9.2006 14:17:36   
sergy
Te fleke ti je naredila uničena guma na vratih stroja.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.9.2006 15:52:14   
Miss Piggy
a imaš pralno-sušilni stroj?
Men je takšno snov ustvaril sušilec, pa zdaj te funkcije ne uporabljam več.
Fleke sem pa spravla sam z enim sprejem od amway, ki mi ga je kolegica posodla.

(odgovor članu sergy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.9.2006 21:36:29   
Marogica
Ne, nimam pralno-sušilnega stroja, sušelec je extra, pa še v njem te hlače nisem sušila, temveč na zraku.  Guma na pralnem stroju pa tudi ne izgleda uničenauser posted image  Kaj pa vem? FLek je ostal, še dobro, da je trenirka temno modra in se ga ne vidi tako zelo.

p.s. Sem na to že malo pozabila, saj sem post pisala pred 1 letom....

(odgovor članu Miss Piggy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.9.2006 21:44:20   
Jančika_
O madona, pa res, od kod ste pa tole temo po enem letu na plan potegniliuser posted image ?

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.9.2006 7:01:35   
Mojca20
user posted image user posted image  pa res! Eno leto!

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.