|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj bi to lahko bilo?
5.7.2007 2:55:22   
dezurna
Pozdravček!
Nekaj časa je že minilo odkar sem pisala na forumu,to pa samo zaradi tega,da poskusim ne misliti na to kdaj nam bo uspelo ,da zagledamuser posted image ,da ja nebi bila obremenjena s tem in bi se mogoče prej prijelo.Sedaj pa me je spet nekaj zmedlo in sem se morala oglasiti.Od moje user posted image  je minilo komaj 14 dni,torej še ni čas za novouser posted image ,mene pa so že začele full boleti prsi.Kaj bi naj to pomenilo,res mi ni jasno zakaj tako hitro,saj bi morala biti ovulacija prav v času od 30.6-3.7.2007 torej te dni in tudi če bi zanosila še nebi moglo priti do vgnezditve.Katera ve kaj bi to lahko bilo?Bojim se da  nam spet ni uspelo. LP in hvala za odgovore.

< Sporočilo je popravil Frizerka RR -- 5.7.2007 10:37:41 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: KAJ BI TO LAHHKO BILO?
5.7.2007 6:53:15   
Timica
Pozdravček.

Boleče prsi so bile pri meni prvi znak nosečnosti. Upam, da je tudi pri tebi tako.

lp

(odgovor članu dezurna)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.7.2007 8:25:23   
majci23
pri meni pa so znak ovulacije.

(odgovor članu Timica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.7.2007 9:21:44   
hmm
Jaz sem prejšnji mesec imela boleče prsi že tako zgodaj in sem predčasno dobila user posted image . Je pa pri meni tako, da včasih me bolijo samo par dni, včasih daljši čas, včasih pa sploh neuser posted image . Pri vsaki ženski je to drugače, poskusi se spomniti kako je pri tebi bilo v zadnjih letih, če se ti je to zdaj zgodilo prvič, je to morda dober znak.user posted image  Držim pesti, da boš kmalu zagledala user posted image !

(odgovor članu dezurna)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.7.2007 9:33:39   
MARTINŠČICA
Hojla, tudi jaz imam včasih boleče prsi ob ovulaciji pa potem vse do user posted image , včasih samo kakšen dan, včasih sploh nič ... Skratka, loterija . Upam, da so pri tebi bileče prsi znak user posted image .

200% MAMI

(odgovor članu hmm)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.7.2007 18:22:53   
Lupita
Lahko, da si imela prej ovulacijo, pa si:

a) sedaj noseča
b) nisi noseča, ampak je prisotnost estrogena ta visoka, da se pozna tudi na prsih.

Sem pa brala, da lahko že par dni po oploditvi začutiš prve simptome in precej nosečk jih v esnici ima, kar pa so boleči jajčniki oz. tam spodaj, boleč hrbet in boleče in/ali napete prsi. Vsekakor je prezgodaj za test, zato najbolje, da počakaš in se pustiš presenetiti. Mene so 2 meseca zaporedoma skorj 10 dni po menstruaciji že začele boleti prsi in potem tako slabe tri tedne. Katastrofa!
Še modrčka nisem mogla obleči. No, v enem izmed teh dveh primerov mi je test (tudi Clear blue) pokazal črtico in plus - obakrat rahlo in potem sem čez nekaj časa žal dobila M, najverjetneje je bil SS, ampak saj sem že pisala, nisem niti imelapriložnosti, da bi se navadila.

Ampak v vsakem primeru lahko je + ali -. Boš videla čez 10 dni.
Upam na +!!!!user posted image

(odgovor članu MARTINŠČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.7.2007 18:43:51   
dezurna
Hvala za vaša mnenja!Moram povedati da se danes počutim full slabo.Zjutraj sem prišla iz nočne ,potem sem šla malo dremat,vendar mi moja štiriletnica ni dala miru in sem ustala.Celi dopoldan se mi je tako vrtelo in mi je bilo tako slabo .Tudi zdaj popoldan če kaj pojem mi je slabo.Pa nebi rekla da sem napeta,mogoče sem v službi staknila kako virozo ali pa sem mogoče resuser posted image .Čeprav se mi zdi zelo hitro za znake nosečnosti.Upanje ostaja , kako bo bomo pa videli čez pribljižno 10-12 dni.Sebi in vsem vam ki čakate na user posted image user posted image  želim veliko sreče
da bi nam hitro uspelo .

(odgovor članu Lupita)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?