|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj bi storile ve na mojem mestu
24.11.2004 17:09:27   
Taša
Kot nekatere že veste sem imela na popravilo naš voziček Chicco 6WD. No dobro voziček je prišel res iz popravila v 4 dneh, a so mi med prevozom poškodovali blago na strehi in po dobrem tednu uporabe zopet ugotavljam da zadeva ne štima. Dobro strehico naj bi dobila novo vendar je iz dneva v dan slabše. Naslonjalo se mi zopet ne zatakne ko dvignem v sedeči položaj.Po trikrat moram popravit da se zatakne, zdej mi pa povejte, če je to normalno. Tamala je že čist "živčna" ko jo dam v sedeči položaj in jo pol tolk popravljam.Že dvakrat sem šla v trgovino težit da tak ne more bit ampak pravijo da so one samo prodajalke. Dale so mi številko od serviserja da se naj nanj obrnem. Pa kaj bom jaz zdej njega klicala..... Nevem no. Sem že čist obupana in res nevem kaj naj storim. Najraje bi zahtevala novega....
Neposredna povezava do sporočila: 1
24.11.2004 17:12:43   
Anonimen
Pisna reklamacija na sedež podjetja, ki ti je voziček prodalo!
Zahtevaj novega ali vračilo kupnine.
Prodajalke ti žal res verjetno nič kaj ne morejo pomagat, serviser ti pa tudi nič ne bo naredil, če je pokvarjeno. Saj veš, da vse vedno hočejo popravit z najmanjšimi stroški, da ne bi slučajno kakšnega dela zamenjali z novim!

(odgovor članu Taša)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
24.11.2004 17:53:32   
india
Jaz bi najprej na sedež podjetja, uvoznika klicala, pa se malo z njimi podebatirala kaj in kako si predstavljajo take stvari, da moj otrok ne bo pri 3 letih vozička rabil,pa serviserja bi vseeno kontaktirala, potem pa bi počakala še kak dan, pa bi videla. Sicer pa,kaj pa varstvo potrošnikov?
Si se že na njih obrnila?
Ne zdi se mi prav, da se za tako drage in dejansko nujne zadeve nihče ne pobriga kot bi se moral. Želim ti, da čimprej zadevo rešiš pozitivno!
Lp,Miška:miska:

(odgovor članu Taša)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.11.2004 20:09:19   
malika
TAKOJ zahtevaj novega! Saj ga nisi kupila na tržnici!Ali pa denar nazaj,

(odgovor članu Taša)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.11.2004 20:37:33   
niki5
Ja direktno na uvoznika, pa bodi sitna! Če si vztrajen in siten samo tako dosežeš, takih se najraje in čimprej odkrižajo (ugodijo) samo da jih pustijo na miru in da ne naredijo slabe reklame. Ne pusti se odgnati.

(odgovor članu Taša)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.11.2004 20:47:22   
Urša
Definitivno si opravicena za novega!

(odgovor članu Taša)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.11.2004 20:58:19   
Taša
Hvala punce. Sem ravnokar napisala pisno reklamacijo da zahtevam nov voziček oz. vračilo kupnine in sem ga poslala po mailu, jutri pa bom še ta isti dopis poslala priporočeno po pošti da ja ne bo kdo rekel da nisem poslala. Pol vam pa javljam kako bo zadeva potekala..... LP

(odgovor članu Taša)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.11.2004 21:30:08   
india
BRAVO TAŠA!!!!!
:bravo::rozica::rozica::bravo::rozica::bravo::rozica:

(odgovor članu Taša)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?