Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kaj bi storile ve na mojem mestu 24.11.2004 17:12:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Pisna reklamacija na sedež podjetja, ki ti je voziček prodalo! Zahtevaj novega ali vračilo kupnine. Prodajalke ti žal res verjetno nič kaj ne morejo pomagat, serviser ti pa tudi nič ne bo naredil, če je pokvarjeno. Saj veš, da vse vedno hočejo popravit z najmanjšimi stroški, da ne bi slučajno kakšnega dela zamenjali z novim!
|
|
|
|
Kaj bi storile ve na mojem mestu 24.11.2004 17:53:32
|
|
|
|
india
|
Jaz bi najprej na sedež podjetja, uvoznika klicala, pa se malo z njimi podebatirala kaj in kako si predstavljajo take stvari, da moj otrok ne bo pri 3 letih vozička rabil,pa serviserja bi vseeno kontaktirala, potem pa bi počakala še kak dan, pa bi videla. Sicer pa,kaj pa varstvo potrošnikov? Si se že na njih obrnila? Ne zdi se mi prav, da se za tako drage in dejansko nujne zadeve nihče ne pobriga kot bi se moral. Želim ti, da čimprej zadevo rešiš pozitivno! Lp,Miška:miska:
|
|
|
|
Kaj bi storile ve na mojem mestu 24.11.2004 20:09:19
|
|
|
|
malika
|
TAKOJ zahtevaj novega! Saj ga nisi kupila na tržnici!Ali pa denar nazaj,
|
|
|
|
Kaj bi storile ve na mojem mestu 24.11.2004 20:37:33
|
|
|
|
niki5
|
Ja direktno na uvoznika, pa bodi sitna! Če si vztrajen in siten samo tako dosežeš, takih se najraje in čimprej odkrižajo (ugodijo) samo da jih pustijo na miru in da ne naredijo slabe reklame. Ne pusti se odgnati.
|
|
|
|
Kaj bi storile ve na mojem mestu 24.11.2004 20:47:22
|
|
|
|
Urša
|
Definitivno si opravicena za novega!
|
|
|
|
Kaj bi storile ve na mojem mestu 24.11.2004 20:58:19
|
|
|
|
Taša
|
Hvala punce. Sem ravnokar napisala pisno reklamacijo da zahtevam nov voziček oz. vračilo kupnine in sem ga poslala po mailu, jutri pa bom še ta isti dopis poslala priporočeno po pošti da ja ne bo kdo rekel da nisem poslala. Pol vam pa javljam kako bo zadeva potekala..... LP
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?