ronja
|
Če si res zelo želiš delat ko vzgojiteljica, potem pojdi spraševat še malo okoli, v LJ. vem, da jih baje primanjkuje, ker poznam kar nekaj študentk, ki so zaposlene kot vzogjiteljice in tudi še nimajo končane šole... Sicer pa si najdi par frockov, ki jih paziš na svojem domu, pa boš verjetno z denarjem na istem. Lahko odpreš tudi privat vrtec, uradni, ko seveda končaš šolo, prej verjetno pravno ne gre... V službi imajo sodelavke v enem takem privat vrtcu in jim gre super, in vrtcu in otrokom... Tako da nikar ne obupuj, zrihtaj si, da boš delala svoje sanje, saj niso nekaj neuresničljivega... Ko si karkoli od tega zrihtaš, ali službo v vrtcu, čeprav 50 km stran, saj danes se že večina vozi vsaj tako daleč... ali pa par otrok, da jih paziš doma, pa mirno pusti službo in delaj to, kar te veseli, pa seveda šolo zraven, da boš dobila ustrezni naziv... Veliko sreče in da te potolažim, vsak ima kdaj tako leto, da dela nekaj, kar mu res ni... Jaz sem predlani bila čisto na tleh zaradi službe, zdaj pa sem najsrečnejše bitje tudi kar se tega tiče! Včasih se to, da nekaj ne gre, kasneje izkaže za super, ker lahko greš naprej v nekaj, kar si res želiš! Isto je bilo s fantom, ti rečem, samo malo se je treba potrudit, pa ne obupat takoj!
|