|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj bi naredile,ce bi zanosile
9.7.2009 23:11:00   
Anonimen
ter nato izvedele,da je vas ljubi pred vami ze imel partnerko,ter jo zapustil,ko je le ta bila noseca.user posted image user posted image user posted image ,seveda vam je to slucajno pozabil omeniti...user posted image user posted image . Bi otroka obdrzale ali bi se odlocile za splav....
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj bi naredile,ce bi zanosile
9.7.2009 23:14:44   
lunca14
obdržala

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.7.2009 23:16:34   
Anonimen
Odvisno od situacije, ampak najverjetneje bi ga obdrzala.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
9.7.2009 23:17:21   
Mija79
brez pomisleka obdrzala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.7.2009 23:17:34   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

obdržala

Enako.

Meni je partner rekel jaz ali "problem". Pa sem rekla, da lahko gre če mu kaj ni všeč. Pa je ostal. In mi velikokrat reče, da mu je žal za tiste besede...

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.7.2009 23:33:51   
Tanja55
Obdrzala. Brez pomislekov.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.7.2009 23:35:28   
barika
otroka obdržala, za partnerja pa nisem glih 100%, da bi ga.
a prej ti pa ni mogel omenit tega??user posted image

(odgovor članu Tanja55)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.7.2009 23:39:26   
Marogica
Odvisno od situacije. Ker iz nekih "baba čula-baba rekla", ravno nebi delala zaključkov. Ne veš kako in zakaj je bilo pri predhodnici tako.

V vsakem primeru bi se najprej pogovorila s partnerjem, glede na rezultat pogovora bi ukrepala.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.7.2009 23:48:23   
felix7
dokler nisem sama postala mama, sem na stvari (na splošno) gledala povsem drugače. Danes se je moje razmišljanje blazno spremenilo. In mislim, da je bil prelomni trenutek takrat, ko sem v 7. tednu nosečnosti prvič videla biti srček mojega otročička. Čeprav je bil takrat le majhen 1 cm velik "črviček", je bila to takojšnja ljubezen. Zato bi v tvoji situaciji (in s svojim sedanjim razmišljanjem) otroka vsekakor obdržala.

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.7.2009 0:13:39   
Virtualna
Obdrzala.

Kaksen pa je to tip cloveka user posted image ..."napumpa"...potem pa zapusca...bi si kondom dal gor, ce ze otrok ne zeli imeti user posted image

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.7.2009 0:20:13   
ledenaa
To kar je bilo pred mano me ne zanima iskreno povedano
Pomemben čas je ZDAJ in ne kaj je bilo v preteklosti

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 11
10.7.2009 6:56:06   
blaža
obdržala.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 12
10.7.2009 7:48:12   
tassika
Jaz bi mu najprej povedala in videla kako bo reagiral, ker ne veš čisto točno zakaj jo je zapustil, lahko je bilo več dejavnikov zraven. Če bi se odločil da gre naj pač gre, jaz bi zdaj pri mojih letih z redno službo otroka sigurno obdržala, mogoče tudi prej ko sem bila mlajša, ne vem ker se to ni zgodilo takrat. Vedno se najde kdo, ki ti bo pomagal, veliko stvari se dobi rabljenih, vedno pa je tudi možno, da če gre zaradi prvega šoka, da potem pride nazaj.

Ne sklepat samo po besedah, najprej preveri, dejanja so tisto, kar ti bo dalo dokončen rezultat po katerem se boš odločala. Mi tukaj vemo premalo stvari, da bi ti lahko dale konkreten nasvet.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 13
10.7.2009 9:27:24   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Jaz bi mu najprej povedala in videla kako bo reagiral, ker ne veš čisto točno zakaj jo je zapustil, lahko je bilo več dejavnikov zraven. Če bi se odločil da gre naj pač gre, jaz bi zdaj pri mojih letih z redno službo otroka sigurno obdržala, mogoče tudi prej ko sem bila mlajša, ne vem ker se to ni zgodilo takrat. Vedno se najde kdo, ki ti bo pomagal, veliko stvari se dobi rabljenih, vedno pa je tudi možno, da če gre zaradi prvega šoka, da potem pride nazaj.

Ne sklepat samo po besedah, najprej preveri, dejanja so tisto, kar ti bo dalo dokončen rezultat po katerem se boš odločala. Mi tukaj vemo premalo stvari, da bi ti lahko dale konkreten nasvet.
se kar pod tole podpišem,ker se popolnoma strinjam

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 14
10.7.2009 9:52:28   
Taanikaa
obdržala.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 15
10.7.2009 11:03:24   
fusia
IZVIRNO SPOROČILO: barika

otroka obdržala, za partnerja pa nisem glih 100%, da bi ga.
a prej ti pa ni mogel omenit tega??user posted image

Enako.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 16
10.7.2009 11:07:20   
muška
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

ter nato izvedele,da je vas ljubi pred vami ze imel partnerko,ter jo zapustil,ko je le ta bila noseca.user posted image user posted image user posted image ,seveda vam je to slucajno pozabil omeniti...user posted image user posted image . Bi otroka obdrzale ali bi se odlocile za splav....

Koliko je bil takrat star? In najpomembneje, od koga si to slišala? In kaj je ženska naredila splav ali ima otroka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
10.7.2009 11:11:06   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica
Odvisno od situacije. Ker iz nekih "baba čula-baba rekla", ravno nebi delala zaključkov. Ne veš kako in zakaj je bilo pri predhodnici tako. V vsakem primeru bi se najprej pogovorila s partnerjem, glede na rezultat pogovora bi ukrepala.

Podpis pod tole.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 18
10.7.2009 11:23:25   
ROŽICI
obdržala!

življenje je eno samo.zato uživajte...

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 19
10.7.2009 11:27:32   
Anonimen
tip star 28 let,ona je otroka obdrzala,informirana od njegovega prijatelja,on nato tudi priznal njej resnico ter se odpovedal njunemu otroku.

(odgovor članu muška)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
10.7.2009 11:35:05   
MATEJKA_
jaz bi mu najprej povedala, pol pa bi vidla dalje. kaj veš, kakšne so bile takrat okoliščine v katerih se je to zgodilo - in z njegove in z njene strani.
človeka ne moreš osditi po 1 infoprmaciji, še posebej, če let-a ne prihaja od njega... pogovorta se, pa bosta vidla. če bo proti, veš kje si, potem jaz njega ne bo obdržala, o otroku pa se moraš sama odločit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
10.7.2009 12:04:34   
nu_tella
Otroka bi obdržala.
Kar se pa fanta tiče - kot so ti ostale že rekle. Pogovor. Pogovor. In še enkrat pogovor. Če se pa ne da...pol pa pač bi ga poslala nekam in obdržala otroka.

Je pa res, da sem stara 30 let in bi si v tem priemru lahko doma utaborila v svoji sobi. Kar bi sicer pomenilo, da mi mami vzgaja otroka, ker imam službo 1,5h vožnje v eno smer stran. Ampak sem sigurna da bi po začetniških težavah šlo. Ne vem kako je pri tebi. Koliko si stara. Ali imaš službo in najpomembneje podporo najbljižjih.

Držim pesti da se ti bo vse ok izšlo.

Ce te nekdo ne ljubi na nacin, kot si zelis ti, se ne pomeni, da te ne ljubi z vsem, kar zna.

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 22
10.7.2009 14:23:14   
VRTNICA84

Obdržala! Njega pa bi poslala nekam!
Sploh ne bi debatirala z njim.

Ko se otrok rodi, si ne moremo kaj, da ga ne bi ljubili in skrbeli zanj.
Epictetus

(odgovor članu nu_tella)
Neposredna povezava do sporočila: 23
10.7.2009 14:27:25   
miapia
Če bi zanosila, sta bila verjetno oba za to. Ali pač ne??? Saj ne narediš otroka, potem pa premišljuješ, ali ga boš rodila ali ne. Oče otroka pa naj gre, pa kaj potem. Se bo že drug fleten očka našel. V pravem pomenu besede.

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 24
10.7.2009 14:32:04   
lindi1
Jaz definitivno obdržala,moja sestrična,je naredila splav,zato,ker takrat,ko je zanosila,kao ni hotla met s tistim tipom otroka,zdaj bi ga pa rada imela,se pa na vse načine matra ,da bi zanosila....pa ne zaradi tega,jaz bi ga obdržala,ker sem tak človek,to ves čas govorim,pa če bi bilo to pri 18,23 ...nima veze.Se bi pa definitivno pogovorila,ker včasih,ni vse res kar govorijo in ponavadi se sliši le ena stran zgodbe...pogovor vseeno mora biti,o vseh stvareh se je treba pogovoriti  čimprej ko je to mogoče .

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?