Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj bi naj to pomenilo? 21.8.2007 14:09:56
|
|
|
|
Anonimen
|
zdaj pa spet sračka. Kaj potem, sračka al drka?
|
|
|
|
RE: Kaj bi naj to pomenilo? 21.8.2007 14:11:48
|
|
|
|
blue sky
|
IZVIRNO SPOROČILO: al bina zdaj pa spet sračka. Kaj potem, sračka al drka? Jaz mislim, da drka.
|
|
|
|
RE: Kaj bi naj to pomenilo? 21.8.2007 14:13:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne, najprej je drkal, zdaj pa sračka. Oboje naenkrat valjda ne ...
|
|
|
|
RE: Kaj bi naj to pomenilo? 21.8.2007 14:14:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne, najprej je drkal, zdaj pa sračka. Oboje naenkrat valjda ne ... Ja, ta bi bila pa res kruta
|
|
|
|
RE: Kaj bi naj to pomenilo? 21.8.2007 14:15:29
|
|
|
|
blue sky
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Evo nakar sem se maksimalno potrudila, da je res bilo pestro, zdaj pa spet sračka. Torej on zdaj samo drka in vidva ne seksata, ali kako?
|
|
|
|
RE: Kaj bi naj to pomenilo? 21.8.2007 14:15:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Spet bodo zaklenili
|
|
|
|
RE: Kaj bi naj to pomenilo? 21.8.2007 14:16:31
|
|
|
|
blue sky
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Spet bodo zaklenili Mislim, da še ni tako hudo . Če bomo pa nadaljevali, je pa to čisto možno .
|
|
|
|
RE: Kaj bi naj to pomenilo? 21.8.2007 14:17:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Sicer zadeva je taka, da si ga moj skoz drka. Z mano seksat noče, no sicer seksa, ko jaz dam pobudo, a on je nikoli ne da. Par mesecev pred tem sem ga dobila in mi je rekel, da pa če ne bo dobil doma, bo pa pač to delal pred računalnikom. Evo nakar sem se maksimalno potrudila, da je res bilo pestro, zdaj pa spet sračka. Zakaj? Sem ga vprašala, pa mi nič ne odgovarja... Saj ne vem kaj naj? Ja mal je čudn En razlog zihr je, ma kakšn pa res mi ni jasno Kaj pa če bi še ti začela to delat, tko da bi te vidu. Pa kkšn vibrator si nabav pa mu pač povej da tko je, če on noče si moreš pač pomagat..... Ne vem no, nimam pametnga nasveta, k res ne razumem kako si ga en raj drka k pa seksa
|
|
|
|
RE: Kaj bi naj to pomenilo? 21.8.2007 14:17:54
|
|
|
|
orhideja75
|
ja potem dej pa ti večkrat pobudo za sex. pa ja ne boš pustila, da bo šel drugam, če pri tebi ne bo dobil. sam je pa mal čuden veš. zakaj pa on ne da pobude, če mu je do tega?
|
|
RE: Kaj bi naj to pomenilo? 21.8.2007 14:19:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: orhideja75 ja potem dej pa ti večkrat pobudo za sex. pa ja ne boš pustila, da bo šel drugam, če pri tebi ne bo dobil. Kaj bo šel drugam?, sej še doma noče! Itak ni ona kriva če noče, sej da pobudo in vse, ma kdej bi jo lohk pa tud on On si pa očitno raj drka k seksa
|
|
|
|
RE: Kaj bi naj to pomenilo? 21.8.2007 14:28:16
|
|
|
|
dulcinea
|
Kaj pa če bi mu ga ti? A pol bi blo OK?
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Kaj bi naj to pomenilo? 21.8.2007 14:31:13
|
|
|
|
srki
|
Ne razumem glih najbolje: Praviš, da daš vedno ti pobudo, on pa si ga drka, ker doma ne dobi . Malo je čuden, tale tvoj tip, ki ga sračka in drka .
|
|
|
|
RE: Kaj bi naj to pomenilo? 21.8.2007 14:33:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Saj pravim, da pa seksa, ko pač dam pobudo. A je nikoli on ne da. Pa mi še govori kako bi rad in mu vse ustrežem...ampak nekje pa je meja, vsaj za mene. Da bova seksala vsak dan, on pa bo še vedno visel pred računalnikom in si ga metal.
|
|
|
|
RE: Kaj bi naj to pomenilo? 21.8.2007 14:44:00
|
|
|
|
kalbo
|
Sedet za računalnikom in si ga metat ma posebne čare, sam da bi pa to zamenjal za dehtečo ženo...ne hvala. Drkanje je čisto naraven pojav
|
|
|
|
RE: Kaj bi naj to pomenilo? 21.8.2007 14:58:36
|
|
|
|
srki
|
Ja ne vem, pol se pa resno pomeni z njim, upam, da bo odkrit s tabo.
|
|
|
|
RE: Kaj bi naj to pomenilo? 21.8.2007 15:11:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki Ja ne vem, pol se pa resno pomeni z njim, upam, da bo odkrit s tabo. A se ne pogovarjaš raje o puncah?
|
|
|
|
RE: Kaj bi naj to pomenilo? 21.8.2007 15:27:08
|
|
|
|
pero72
|
Ja in ... kaj pol če si ga drka. Ti hočeš seksat,pol moraš ti dajat pobudo zato, zakaj je tko veš sama. Če boš delala scene okol tega bo še slabš. Lahk to sprejmeš in dajaš pobudo sama al pa mu moriš pa ga bo še seksat minil takrat, ko boš dala pobudo. Izbira je tvoja. Vsed se za računalnik pa skup poglejta kej. Al pa mal poškil v zgodovino kaj gleda mogoče ga pa kakšna posebi stvar rajca. Boš vsaj dobila kakšno novo idejo in jo lahko ti vpelješ in ga presenetiš. posebi sam zate.
|
|
|
|
RE: Kaj bi naj to pomenilo? 21.8.2007 16:05:46
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
zdaj pa spet sračka. Kaj potem, sračka al drka? Se opravičujem ampak ne morem nič drugega kot
|
|
RE: Kaj bi naj to pomenilo? 21.8.2007 19:30:32
|
|
|
|
piščanc
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Da bova seksala vsak dan, on pa bo še vedno visel pred računalnikom in si ga metal. če bi seksala vsak dan, bi bila ti zadovoljena on pa potešen. ampak tega pač ne počneta, ker seksaš samo, kadar daš pobudo. pa tega posta sploh ne bi bilo. eto rešitev. druga pa je, da ko ga vidiš drkati pred računalnikom, prevzameš stvari v svoje roke, boš videla kako bo super
|
|
RE: Kaj bi naj to pomenilo? 21.8.2007 20:52:31
|
|
|
|
mateja 32
|
Javi se mi na z.s., ker mi je tole zelo dobro poznano.
|
|
|
|
RE: Kaj bi naj to pomenilo? 21.8.2007 21:20:42
|
|
|
|
Anonimen
|
ej stara...men ni da b si ga drkou....kva če b se dobila in bi blo obojesteransko zadovoljivo...lohk tut usak dan..
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?