|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj 4-letnici za RD?
23.5.2012 15:56:56   
shakira
Babice sprašujejo kaj ji naj kupijo. Prosim za ideje.
Punčk pa tega ima dovolj. Naj povem , da se zelo rada gre kake igrice kot so črni peter,človek ne jezi se....
Torej kaj priporočate?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj 4-letnici za RD?
23.5.2012 16:23:55   
Anonimen
Igrice ala Loti Karoti, potem pri naši so blazno in raznorazne knjigice ... tak da za take knjigožere se mi zdi fino darilo članska izkaznica za najbližjo knjižnico, potem vse kar je povezano s princeskami in dobrimi vilami, plastelin, tista punčkina glava za friziranje, kakšne napihljive zadeve za v vodo, oblekice, raznorazni seti za ustvarjanje itd. itn. ... no to sem zdaj napisala kaj je naši tri in pol letnici top in mislim da do 4. rojstnega dneva manija na vse to še ne bo minila user posted image

(odgovor članu shakira)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
23.5.2012 16:43:02   
shakira
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Igrice ala Loti Karoti, potem pri naši so blazno in raznorazne knjigice ... tak da za take knjigožere se mi zdi fino darilo članska izkaznica za najbližjo knjižnico, potem vse kar je povezano s princeskami in dobrimi vilami, plastelin, tista punčkina glava za friziranje, kakšne napihljive zadeve za v vodo, oblekice, raznorazni seti za ustvarjanje itd. itn. ... no to sem zdaj napisala kaj je naši tri in pol letnici top in mislim da do 4. rojstnega dneva manija na vse to še ne bo minila user posted image

Kaka pa je ta igrica Loti Karoti?
V knjižnjico že hodimouser posted image . Plastelina imamo ogromnouser posted image , punčkina glava se pa kupi kje?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.5.2012 16:44:44   
Anonimen
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=204566
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=175187

user posted image

(odgovor članu shakira)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
23.5.2012 16:48:56   
shakira
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=204566
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=175187

user posted image

Hvala,tole ji zna bit všečuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.5.2012 20:44:05   
Zoja Lara
Predlagam karte za vožnjo s turističnim vlakcem- v Mb npr. Jurček. Ali karte za izlet z vlakom do bližnjega kraja- da bo družinica skupaj in otroček doživel nekaj novegauser posted image

Zdaj sem mamica, jupiii.

(odgovor članu shakira)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.5.2012 21:47:50   
shakira

IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Lara

Predlagam karte za vožnjo s turističnim vlakcem- v Mb npr. Jurček. Ali karte za izlet z vlakom do bližnjega kraja- da bo družinica skupaj in otroček doživel nekaj novegauser posted image

Z vlakom smo se že peljaliuser posted image ,pa še se bomo. Sem razmišljala, da bi ji kupili bon za Kekčevo deželo ( če to sploh prodajajo), je tamala nora na Kekca in bomo v bližnji prihodnosti šli.
A je katera že bila tam?

(odgovor članu Zoja Lara)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.5.2012 10:31:21   
Zoja Lara
Misliš tisto Kekčevo deželo v Kranjski gori? Jaz sem bila pred ca. 3 leti. Bilo je zelo lepo doživetje. Prelepa narava, tudi Kekec in vsi ostali liki so bili zelo prijazni. Res priporočam. Je vredno tistega denarja.user posted image

Javi, če boste šli, kako je bilo? Uživajte

Zdaj sem mamica, jupiii.

(odgovor članu shakira)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...
Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?