|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj čitate vašim malčkom(4-5 let)
20.1.2010 16:18:04   
NinaNiki
Nekak naju najbolj pritegne knjigica Mišek TIP, kaj priporočate druga??
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj čitate vašim malčkom(4-5 let)
20.1.2010 16:21:24   
uškinamama
POLHKOVA PRVA ZIMA
BOŽIČ MALE MIŠKE
RDEČA KOKOŠKA
DOBILI BOMO DOJENČKA
VESOLJE - MALE PODOBE
KOGA IMA MAMICA RAJŠI
PEDENJPED
LONČEK NA PIKE

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

(odgovor članu NinaNiki)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.1.2010 16:21:42   
Lenny
Tip je tudi pri nas zanimiv, pa Maček Muri, Nodi, Franček, karkoli primernega o vlakih, zadnje čase pa lista po atlasu in preučuje luno. Malo manj leposlovno ampak vseeno zanimivo branje pa najde tudi v reviji Mojster Miha ali Tomaž in prijatelji.

Oči: "Sine, kaj delaš?"
Sin: "Nič oči. Pa to počasi!"

(odgovor članu NinaNiki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.1.2010 17:07:29   
ledenaa
Čisto vse knjige kar ga zanimajo-od zvezdeice zaspanke,,bolj daljše pravljice itd

(odgovor članu NinaNiki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.1.2010 18:20:31   
jakaracman
Naša je hvaležen poslušalec, beremo veliko knjige jemljemo v knjižnici, zanima jo od mačka Murija, do Pike Nogavičke, Gregor in dinozavri,Fina nina,Živali na počitnicah, skratka malo morje knjig

(odgovor članu NinaNiki)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.1.2010 18:32:36   
Jessy
Pri nas beremo različne pravljice, zadnja dva meseca pa tudi že strokovno literaturo o živalih pod vodno gladino in nad vodno gladino. V bistvu si sama izbira vsak večer sproti.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.1.2010 21:50:59   
lukec
Sva redna gosta v knjižnici, tako da sam izbira knjige: vse od preprostih Eptinih slikanic pa do prvih enciklopedij, celo stripe.

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
21.1.2010 2:07:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lukec)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
21.1.2010 7:08:09   
ZARA
Najraje ima Prigode psička Pafija, pa kaj od zmajev in pravljičih bitij, Kekec in pehta, Medvedek Rupert in ..., Rdeča kokoška, ... Aja, stara bo pa šest let v kratkem.

< Sporočilo je popravil ZARA -- 21.1.2010 7:09:09 >

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.1.2010 7:09:48   
Nika v službi
Mi trenutno beremo Janko in Metka, Rori na tisoč in en način (in ja, imamo punčkouser posted image ), Kraljična na zrnu graha, Muca Copatarica, Sneguljčica, Trnuljčica, Pepelka, Krojaček Hlaček, Miškolin, Pekarna Mišmaš...

Knjige si izbira sproti vsak večer, izredno rada pa ponavlja, ponavlja do onemoglosti - da zna že praktično celo knjigo na pamet.user posted image

Aja, stara je 4 leta.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

Neposredna povezava do sporočila: 10
21.1.2010 7:31:41   
SaaS
Mi beremo vse sorte. Smo redni gostje v knjižnici in si sposojamo različne knjige. Doma imamo police založene z (zbirkami) Frančki, Nodiji, Fifi, Kravico Katko, Žabci, s klasikami kot so Rdeča Kapica, Volk in sedem kozličkov, Trije prašički, Muca copatarica, Videk, ljudske pravljice... starejše knjigice avtorjev Koviča, Pavčka (katere znam še napamet), novejše avtorje Anja Štefan, Polonca Kovač, Rozman.. Te knjigice, ki jih imamo doma smo prebrali že po Xx.
Knjigic za predšolske je še pa še..

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
21.1.2010 9:31:20   
dory
No naš skoraj šest letnik se je zapičil v knjige o vesolju, avionih vseh sort, trenutno se pripravljava na domače branje otroci zemlje ne pozabljajo...tko čist različno...včasih mi pa še zmer za lahko noč privleče kako rdečo kapico, tri prašičke in tko...čist odvisn...nenazadnje mu je čist vseeno, če se kakšne pravljice izmislim...važn je,da sem z njim pred spanjem in da se pogovarjava...

(odgovor članu SaaS)
Neposredna povezava do sporočila: 12
21.1.2010 9:45:16   
ksenija12
Poleg že vseh zgoraj naštetih se mi zdijo odlične: Bi se gnetli na tej metli, Zverjasec, Zverjašček, Hlodko,Rožnati avtobus, Dinozavri (od Lile Prap), Mavrična ribica, Krtek in Orel (in krtki nasploh), Franček (in vsi Frančki).

http://www.popolna-kmetica.blogspot.com/

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   [Brisano sporočilo]
21.1.2010 11:21:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ksenija12)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
21.1.2010 12:30:11   
Metuljček Cekinček
Pri nas so trenutno najbolj aktualne:
- Bi se gnetli na tej metli - ta slikanica mu je tako duhovita, da se zraven naglas reži (meni ni niti približno jasno, zakaj)
- Rožnati avtobus - prebrala sem jo že najmanj stokrat, jaz sem nora na ilustracije iz te slikanice
- Kekec in Pehta - včasih mu moram prebrati samo tisti del, kjer Kekec reši Mojco
- Juri Muri v Afriki - tole bereva že najmanj 2 leti
- Maček Muri - bereva in pojeva
- Enci benci na kamenci
- Moj prijatelj Piki Jakob - tega humorja še ne razume najbolje, ampak so mu zgodbice vseeno všeč
- Zmaj Direndaj
- Kotiček na koncu sveta
- 101 dalmatinec - ker je zadnjič gledal film po televiziji
- Dinozavri od Lile Prap
- Gregor in dinozavri
- Mojster Miha, Rori, Franček, Nodi, Matevž - te so sicer že malo out, ampak vsake toliko se vseeno spomni na njih
- rad pa ima tudi otroške priročnike - Gradbišče, Avtomobili
- tudi zgodbice iz Cicidoja prebera vsaj 20-krat

Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Vsako leto 1600 novih primerov pljučnega raka
Pljučni rak je tretji najpogostejši rak v Sloveniji in tudi vzrok za ogromno smrti. Vsako leto v Sloveniji zaradi njega ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?