Nika v službi
|
Naša kahlice ni nikoli marala, smo nekajkrat poskušali, pa ni šlo in sem zadevo opustila. Potem pa smo bili v toplicah, malo pred poletjem, ko je bilo toplo in je že lahko naokrog skakala v kopalkah, hlačkah, majici, takrat je bila stara dobre 2 leti in pol. Ker smo bili na dopustu, smo bili vsi neobremenjeni, lahko smo se posvečali drug drugemu in smo poskusili brez. Nekajkrat sva opravili kar nad kanalom ali za drevesom ali na predlogo pleničke, ker nama ni uspelo priti do WC-ja, ampak se je vsak dan stanje izboljševalo in ko smo prišli domov, je bila suha (v 1 tednu). Ker se je sama odločila, da gre plenica stran tudi ponoči, smo imeli potem še kakšen teden, dva, malce več pranja in vstajanja ponoči, ampak dejansko lahko rečem, da je bila suha v dobrih 2 tednih podnevi in ponoči. Brez posebne telovadbe, nagrajevanja, ploskanja, knjigic. Smo sicer kupili knjigico o zajčku in kahlici, ampak je bila aktualna kasneje in ne takrat, ko se je odvajala.