|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kahlica
13.12.2004 23:19:39   
Alexandra
Evo po dolgem času sem se tudi jaz izvlekla iz knjig in prišla v civilizacijo. Jutri imam izpit - nemščina. :hudicek:
Naš 11-mesečni Luka kaka na kahlico, zdaj pa me zanima, ker grem čez slab mesec delat, ali je dobro, da bi imel pri babici isto kahlico kot doma, al je vseeno, tudi če kupim ono navadno?
Kaj menite? Doma imamo kahlico zajčka z ročajčki in igračo.

L.P.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kahlica
14.12.2004 7:14:32   
puri
Aleksandra,pri vas ste pa pridni,da greste že na kahlico!
Jaz ti ne morem pomagat,ker je moj Tim star že 2 leti in 2 meseca,pa še vedno noče na kahlico:zmeden:!

LP

Mislim pa,da če je že navajen iti na kahlico,da ne bi smela biti problem druga kahlica!:zmeden2:

(odgovor članu Alexandra)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kahlica
14.12.2004 8:34:07   
Anonimen
Jaz bi za vsak slučaj kupila isto. Sicer mislim, da če je star šele 11 mesecev, boste imeli itak s kakanjem še vse sorte, ampak vseeno.

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kahlica
14.12.2004 9:31:10   
Donja
Mi smo imeli doma in pri babici enako kahlico. Se mi zdi bolje.

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kahlica
14.12.2004 16:31:50   
mirka
Tudi mi imamo kahlico in jo tudi uporabljamo.:bravo::)-
Že nekaj časa nazaj sem opazila da se med vsakim previjanjem polula na previjalno. No pol sem pa rekla da probava na kahlo.
In res, takoj ko jo odvijem jo posadim na kahlo uji dam kakšno igračko,.. in ne mine par minutk je že lužica. NA tak način nam je ratal tud pokakat se žeene štirikrat v kahlo. Ali pa takoj ko se zbudi jo postavim gor in se res polula.

Moj namen sicer ni da bi že tako majhna (7in pol mes -no sedaj jih ima že 8)lulala in kakala v kahlico, ampak da sploh dobi tisti občutek sedeti gor in da jo takoj ko se polula, dam dol z nje.
Poznam primere ko se sploh gor nočejo vsesti. No to smo mi že osvojili.
Nikoli se pa ne ve mogoče mi pa rata!
Imam nečakinji ki sta stari žeskoraj tri leta in še vedno imata plenice za kakanje pa včasih tudi za lulanje, ker jih je prepozno začela posedati na kahle.

ČAo!
:metulj:

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kahlica
14.12.2004 23:12:49   
Erika 1
Mirka, kdaj si začela s kahlo?

Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kahlica
14.12.2004 23:15:21   
mirka
Ko je imela Ana sedem mesecev in pol. :bravo:
Bomo vidli kolk časa jo bo še imela:) Zaenkart rada sedi gor. Ne da bi jo silila kot so ene ženske pisale na drugem forumu. Saj niti nevem kako lahko otroka prisiliš, če noče pač noče in otroka vzameš dol.

Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kahlica
15.12.2004 15:45:58   
Alexandra
Mi smo Luka dali oblečena sedet na kahlico - da dobi občutek. Na njej ima ročke in igračo, pa mu je blo ful zanimivo se igrat gor. Potem pa sem mu dala pleničko dol, pa se je polulal, pa smo ful ploskali, govorili bravo, v glavnem hvalili smo ga ful. Enkrat se je pa ful napenjal, pa sem ga dala gor, pa je kakal. Ko sem ga dala dol s kahle, sva skupaj pogledala kaj je v kahlici in mu govorila bravo, potem se mu je tok fajn zdelo to hvaljenje, da je sam delal bravo bravo. Zdaj (15 dni) že sam nakaže, da ga kakat. Pripuza do nas, se prime za hlačnico, pa pritiska, oz. hoče nam povedat, da mora na kahlo. Luka je bil 07.12. star 11 mesecev, na kahlo pa gre že 15 dni vsak dan.
Mi smo ga ful hvalili, ploskali, ko je kakal ali pa lulal. Mogoče se mu pa to ful dopade, mogoče smo ujeli pravi trenutek privajanja. Ne vem, pojma nimam. Saj enkrat gre vsak na kahlico; ko bo pa bo.

Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?