mimica
|
Upam, da mi ne boš preveč zamerila, vendar ne morem kaj, da ne bi odgovorila. Kakor lahko vidiš sem bila tudi sama kadilka in to strastna in sem kadila z užitkom. Takoj, ko sem izvedela, da sem noseča sem nehala. Naj povem, da mi ni bilo nič slabo in so mi cigareti enako pasali kot prej. Ampak sem nehala zato, ker si ne bi rada celo življenje očitala, če bi slučajno bilo kaj narobe. Že tako se rado kaj zgodi in bi verjetno marsikaj pripisali cigaretom, če bi izvedeli, da ženska kadi. Imate srečo, da nimate nobenih problemov zaradi kajenja vaših mam. Poglej si enkrat otroke, ki te sreče niso imeli. Se bi ti cigaret še vedno luštal? Vidim po tvojih sporočilih, da si skrbna nosečnica in me čudi, da kadiš, če pa te prestraši že najmanjša bolečina. Te zaradi tega ni nič strah ? Moram reči, da se ne štejem med nekadilce, ker vem, da bom mogoče še kdaj kadila, ampak sedaj me niti malo ne mika in ga tudi ne pogrešam. Sebe zastrupljam zavestno, malo bitjece pod mojim srcem pa nima izbire in glasu, da bi mi lahko povedal, da mu ne paše, zato bom naredila vse, da mu bo v mojem trebuščku čim lepše. Pa brez zamere !
|