|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kašice v flaški - kako
11.10.2005 21:50:01   
špelin@
Naši štirimesečni user posted image  bi rada poskusno dala v večerno flaško mleka malo npr. rižolina, ker bo mogoče bolj "prijelo" in bo ponoči dlje spala. Ker pa nimam izkušenj s tem user posted image  - pri prvi piki tega nisem prakticirala - se mi sploh ne sanja, kako to gre. Kakšen cucelj - mislim na luknje - naj vzamem?? Uporabljam Aventove (trenutno sva na 2 luknjah, ker pri treh vse teče okrog ust) in si ne predstavljam, da bi kaj gostejšega od mleka lahko šlo skozi tiste male luknjice user posted image

Lepo prosim, če mi lahko opišete sam postopek priprave take mešanice in kakšne cuclje uporabljate (ste uporabljale).

~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kašice v flaški - kako
11.10.2005 21:53:18   
Anonimen
Za take kašice imamo mi pretočni cuc od Aventa.Kašico pa pripravim po navodilih- na enih piše koliko  žlic je potrebnih za flašo.

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
11.10.2005 21:53:56   
total
Jaz uporabljam za te kašice od aventa cucelj tisti ki se mu prestavljajo luknje,ko obračaš +3m,pa je super.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.10.2005 21:54:03   
jazz
Za začetek lahko poskusiš dati v flaško samo kakšne tri merice kosmičev in vzameš cucelj št.3. Drugače pa poskusi sama povleči skos cucelj najprej mleko po št.2 in nato gostejšo varianto po št.3, če bo šlo zlahka pri tebi, potem bo tudi mala vredu vlekla.

Lep pozdrav! K

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.10.2005 22:13:34   
Marogica
Jaz sem "žrtvovala" eno dudo od Aventove stekleničke in odrezala s škarjami večjo luknjo. Kašico pa sem pripravila ca 200 ml mleka in 4 velike žlice keksolina, grisolina..... Tako mu prpravljam kašice od njegovega 4 mes dalje, pa do pred nekaj dnevi, ko je "protestiral" in sedaj jemo samo še na žličko.
Dober tek

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu jazz)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.10.2005 6:58:58   
k1
se dobi posebej duda za gosto hrano z večjo luknjo. jaz dam 180ml vode + 6 meric mleka + 4-5 meric riževe žitne kašice, pa se mi zdi, da gre fajn skozi dudo.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.10.2005 9:15:36   
Anonimen
Jaz mu naredim 210ml mleka normalno, noter pa dam 3-4 žličke mlečne kašice muller.Jo ima ful rad.Spi pa od 20.30 pa do 8.00 minimalno!user posted image

(odgovor članu k1)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?