Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kašelj pri 6 tednov starem otroku 25.11.2010 13:33:38
|
|
|
|
Tretjedete
|
Pozdraljena! Dobro očiščen nos je bistvenega pomena in le tako se boste izognili vnetju ušes... Toplo priporočam čiščenje z veliko fiziološke, potem pa ven posesati z baby vacom - npr. http://www.da-da.si/node/35. LP
|
|
|
|
RE: Kašelj pri 6 tednov starem otroku 25.11.2010 13:42:25
|
|
|
|
alesha
|
Tudi moja dojenčica se je prehladila takoj, ko sem prišla iz porodnišnice in potem spet, ko je bila stara 5 mesecev. Pediater mi je rekel, da je kašelj obrambni mehanizem telesa in da si tako dojenček/otrok čisti dihala. Kašelj seveda lahko traja in traja.... pri nas v obeh primerih po 1 mesec.... Vedno, ko jo je pediater pregledal je rekel, da je vse v redu, da se na pljučih nič ne sliši... meni se je pa zdelo, da ima najman pljučnico... V glavnem res ne moreš nič narediti, razen kar so že ostale punce napisale - dvignjeno ležišče, čiščenje nosa s fiziološko, inhalacije (če imate možnost), v megli pejte ven (seveda, če ni vročine),...
|
|
RE: Kašelj pri 6 tednov starem otroku 25.11.2010 15:38:55
|
|
|
|
nananaja
|
Če samo pokašljuje, ni panike, si dobila dovolj nasvetov. Pa seveda opazuj, če se pojavi vročina oali težko dihanje (s celim telesom in vgrezanje jamic pod brado - to takoj vidiš, da nekaj ni vredu), to so potem bolj pomembna stanja. Glede fiziološke: na infekcijski kliniki dajo tiste male ampulce 10ml (od brauna), pa pomagajo čistit nos. tako, da ne more biti narobej, če otroku spustiš koz nos 5ml fiziološke. Se pa morajo sami odkašljat, druge ni, tudi tisti, ki rabijo kisik. So pa inhalacije in vlažen zrak super, kadar kdo kašlja.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?