|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kašelj ponoči
9.11.2011 22:38:10   
Anonimen
Moja punčka kašlja ampak samo ponoči čez dan pa nič.Bi jo morala peljati k zdravniku?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kašelj ponoči
10.11.2011 7:01:01   
ajataja
Mogoče je ponoči premalo vlage v sobi,poskusi s kakim vlažilcem pa vzglavje malo dvigni.Sicer je pa odvisno kak kašelj to je,moker suh....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.11.2011 7:54:27   
dreamhorse
Moja pogosto kašlja ponoči, kadar ima zamašen nosek. Potem diha skozi usta, usta se izsušijo in potem nastane tak suh, dražeč kašelj... če je temu tako, sčisti nosek pred spanjem, nastavi vlažilec, pa bi moralo bit bolje... Če ne pa kar k zdravniku...

(odgovor članu ajataja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.11.2011 8:08:18   
Ursi2
Tudi naš je pred slabim mesecem začel ponoči ful kašljat. Približno takrat, ko smo začeli tudi kurit v hiši. Čeprav zvečer ne kurimo, je zrak vseeno zelo suh. Poleg tega smo takrat tudi delali novo kopalnico in je bilo vse prašno. Ko smo končali sem vse presesala (tudi jogije), oprala od A-Ž vse. Je bilo malo bolje. Potem pa sma kupila še vlažilec zraka in se je stvar zelo izboljšala. Tudi sedaj sem opazila, ko sma večerov ga prižgala preden, da sta šla spat kako uro, ko pa smo ugasnili lučko, sma tudi vlažilec ugasnila, ker sta sama rekla. Inpotem je predvčerajšnjim ta večji spet precej kašljal in sem šla prižgat vlažilec in čez kake pol ure je bilo veliko bolje.

Poizkusi to, pa mogoče, če mu še nakapaš malo fiziološke v nosa zvečer, preden zaspi.

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.11.2011 8:38:20   
Anonimen
Kašlja malo suho pol pa kot bi se odkašljala.Samo to ni,da bi celo noč kašljala naprimer 2x na noč se zbudi.

(odgovor članu Ursi2)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
10.11.2011 9:12:18   
Hope2
V takem primeru ne vozim k pediatru

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.11.2011 12:11:28   
mamika01
joj še ena mamica po neprespani noči se javljauser posted image   mene tudi zanima kako krotite ta suh, dražeč kašelj pri vaših mulčkih? mala je stara eno leto, malo ji sicer teče iz noska, ki ga redno čistim, samo ponoči jo pa prav prebudi napad takega suhega kašlja. uporablja katera mogoče Panatus sirup? ali kakšen drug pripravek? se mi tako smili, ker je čisto utrujena in ne more spančkat ker jo ta kašelj tako moti.

za vsak nasvet bom zelo hvaležna!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.11.2011 14:45:14   
Leela
včasih kašljajo tudi, če jim sluz teče iz nosa po grlu navzdol in tako draži. Pomaga vzdignjeno vzglavje.

(odgovor članu mamika01)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.11.2011 7:35:18   
dreamhorse
Mamika, jaz uporabljam sinecod, če je res sila... ampak za tako malo še ni primeren, do 2 let so kapljice, ki se jih pa žal ne da več dobit. Drugače pa resnično poskusite z vlažilcem in dvignjenim vzglavjem.
Pri nas je tudi pomagal Fitobalm bimbi gel, ki ga naneseš na prsi, je pomagalo...

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.11.2011 8:29:44   
Petka09
Pomaga velik lonec prevretih kamilic, da izpareva para in to daš k vzglavju posteljice na tla.. Pa kar nekaj soli notri nasipam, da vdihava t.i. fiziološko. Kanem tudi nekaj kapljic Olja 31 od Justa.
Prsi namažem s Fitobalm mazilom ali materino dušico.

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 10
16.11.2011 8:38:56   
.sara.
Če imate inhalator naj čez dan dva do trikrta inhalira fiziološko raztopino, nekje 5minut.
To pomaga da se sluz zmehča in jo prej izkašljajo, jih ne draži več.
Pomaga tudi kakšna mentolova kremica ala.Just, Wick............namažeš na tanko prsa in hrbet in daš čez toplo pleničko ali termofor. Dobiš zdaj tudi že takšne z raznoranimi semeni, ki so dlje časa topli.
Seveda sobo čez dan primerno zračiti, uro pred spanjem vklopit vlažilec.

(odgovor članu Petka09)
Neposredna povezava do sporočila: 11
30.12.2011 21:06:33   
TNovak
Pri nas tudi takoj po začetku kurilne sezone obvezno vlažilec v sobo, pa na 50% vlage našopat, da ponoči ni kašlja. Čez dan, ko ga damo spat je takoj kašelj, če vlažilec pozabim vklopit.

(odgovor članu .sara.)
Neposredna povezava do sporočila: 12
30.12.2011 21:10:16   
zvoncki
Pri nas je zdravnica najbolj priporočala inhalacije kamilic in soljo pred spanjem. In res je bilo pri nas stanje potem veliko boljše!

(odgovor članu TNovak)
Neposredna povezava do sporočila: 13
30.12.2011 22:56:35   
MC09
Naš noče biti pokrit, včasih se je ponoči čisto odkril in začel ful kašljati, ko sva ga vzela v našo posteljo, da se pogreje je nehal kašljati in spal naprej.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
2.1.2012 23:07:48   
naia
narežem čebulo in jo dam na oknsko polico, hitro umiri kašelj pa še dozori suh dražeč kašelj...res dela čudeže čebula

(odgovor članu MC09)
Neposredna povezava do sporočila: 15
3.1.2012 9:48:33   
Anonimen
Naša tudi velikokrat kašlja samo ponoči ... sem pa ugotovila, da jo moti suh zrak, zato ji dam vlažno brisačo na radiator ali pa lonec vrele vode pa kake kamilice ali olje 31 notri, da ji v prostoru vlago dvignem in potem je bolje ... Za čez dan imamo pa za izkašljevanje Slezov sirup, samo ji ga po 6i uri zvečer ne dam več ... ker ti sirupi naj bi pripomogli k hitrejšemu izločanju sluzi itd., pa potem ni fino, če se to dogaja ponoči, ker otroku sluz non stop po grlu dol teče in potem še bolj kašlja.

(odgovor članu naia)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
3.1.2012 12:44:19   
Najaa
Jaz mojima dajem zadnje čase sam lonec vrelih kamilic v sobo pa je mir celo noč. V bloku imamo čisto preveč suh zrak in pogosto se zbujata zarad kašlja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...
Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...

ime
symba

katero ime ti je lepše?

tadej (42%)

matic (58%)

Število vseh glasov: 104

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!