|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kašelj
4.12.2007 19:06:59   
ALEKSA13
Moj 4 mesečni fantek je začel včeraj pokašljevati in tudi malce zahrope zraven. Kolegica mi je povedala, da pomaga če v malo olja prepražiš čebulo in daš potem to olje na eno gazo in položiš na prstni koš. K akšne so vaše izkušnje glede tega, ali imate še kakšen drug recept? Hvala, lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kašelj
4.12.2007 19:24:27   
Klarita
Jaz sicer nisem tega probala, sem pa raje kupila v lekarni babival hladilno mazilo, ki sem ga namazala na malo tetra pleničko in mu dala pod pižamico na prstni koš, zraven pa sem mu dala še sinekod kapljice proti kašlju in je pomagalo. (Takrat je bil star, še ne, dva meseca)

(odgovor članu ALEKSA13)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kašelj
4.12.2007 21:54:40   
BaByGiRl
4 mesečnemu otročku nikar ne dajaj nobenih kapljic ( razen če ti jih predpiše DR) Jaz sem probala tole staro varianto, samo sem res pogrela samo bombažno cunjo in ji jo dala na prsa ( to user posted image  ni všeč). Če pa hrope in se ne izkašlja, pa si daj user posted image  na noge, na trebušček, glavica naj malo visi bolj dol kot noge in ga po pljučkih v obliki lunice 'tolči'...to jim pa paše in se lepo izkašljajo. To so mi priporočili na fizioterapiji. Pa je pomagalo. Jaz sem ji dala edino svečko v ritko, proti vročini, ki pa deluje tudi malo proti raznim bolečinam. Dala sem ji jo zvečer, da je lažje spala. Pa na litre fiziološke v nosek.
Nič drugega...nobenih kemikalij. Če pa se ti bo zdelo hud, pa pojdita do ped.
Čim preje se pozdravita

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?