|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   K zdravniku ali ne?
3.1.2010 20:42:11   
JAPE
Naša skoraj 3-letnica že četrti dan proti večeru dobi vročino 37,7 nikoli ni več kot 38. Dajem ji sirup Calpol. Čez dan nima vročine. Je pa zelo bleda in malo poje. Ni prehlajena in pravi, da je nič ne boli. Ima pa vsako jutro "zalimane" učke. Eden je še bolj vnet kot drugi. Čez dan je poleg rdečih oči, kar v redu. Zvečer pa zopet zakuha.
Ne vem kaj bi to lahko bilo. Kakšna viroza ali kaj? Naj jo peljem k zdravniku ali se poskusiva s Calpolom pozdravit?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: K zdravniku ali ne?
3.1.2010 20:45:24   
marty5
Že zaradi oči bi šla - najbrž bo potrebovala kapljice. Ponavadi se počaka 3 dni in če vročina ostaja, se gre k zdravniku - če seveda ni drugih znakov, ki bi kazali, da je potrebno iti prej.

Vnete oči+vročina so ponavadi znaki za adenovirozo.

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.1.2010 20:50:40   
ursi
Zakaj pa sirup, če nima čez 38 st? Saj se tudi s temeraturo telo brani virusov. Pri nas so striktno povedali, da temperaturo z zdravili znižujemo, ko je ta čez 38,5 st.

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.1.2010 20:53:54   
livia
IZVIRNO SPOROČILO: ursi

Zakaj pa sirup, če nima čez 38 st? Saj se tudi s temeraturo telo brani virusov. Pri nas so striktno povedali, da temperaturo z zdravili znižujemo, ko je ta čez 38,5 st.

Zgoraj napisano zelo drži. Calpol ni zdravilo, ki bi zdarvilo. Uporablja se samo pri vročini 38 in več.
Drugače pa, ja, jaz bi na tvojem mestu jutri šla k zdravniku.

(odgovor članu ursi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.1.2010 20:54:49   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: ursi

Podpis. S calpolom se ne zdravi, se samo lajsa simptome. To je npr bolecina ali visoka vrocina (nad 38,5 merjeno pod pazduho).

Ce so ocki vneti, potem rabi verjetno AB.  Oz obisk P, da vzame bris-> ce je bakterijsko vnetje (dobi AB) ali virusno(brez AB).

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu ursi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.1.2010 21:10:46   
Najaa
Ja, jaz bi jo peljala. Zaradi oči. Pri taki nizki temperaturi ji pa itak ne bi zbijala.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.1.2010 21:20:29   
lilip
Tudi jaz ne dam Calpola pri takšni vročini, edino če je poleg vročine zvečer zelooo sitna, jokava, noče zaspati... Bi pa šla k zdravniku.

Vse dobro!

< Sporočilo je popravil lilip -- 3.1.2010 21:21:05 >

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.1.2010 21:20:44   
naja78
verjetno kaka viroza in ji kak tobrex kapljice ne uidejo.jaz bi šla do P,povej in mogoče ti izdajo samo recept da ne bo še kaj fasala druzga pri zdravniku.v vrtec s takimim očkami pa ni fajn it.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.1.2010 22:44:23   
Naja31
IZVIRNO SPOROČILO: naja78

verjetno kaka viroza in ji kak tobrex kapljice ne uidejo.jaz bi šla do P,povej in mogoče ti izdajo samo recept da ne bo še kaj fasala druzga pri zdravniku.v vrtec s takimim očkami pa ni fajn it.

Ne da ni fajn, ampak se ne sme.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
3.1.2010 22:49:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ursi)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?