tanaja*
|
No, včeraj sem se hvalila kako dobro spim, dons ponoči je bila pa grozljivka:((. Sem ful prehlajena in ko zakašljam me boli tam, kjer je "žlička". Spat sem šla ob 22.40, zaspala pa približno ob 3h zjutraj!!! Skoz sem kašljala, pa se premetavala, ko sem se končno udobno namestila, me je začela pečti zgaga ali pa sem dobila mravljince v rokah (roka mi je zaspala). Pa zeblo me je, pa spet vroče... Ob 1h mi je možek skuhal kamilice in sva se šla inhalacijo in obkladke na prsni koš. No, malo je pomagalo, pol se je pa še najin štiriletnik prikobacal s povšrtom in odejo na vratih... Morskadeklica: prav si prebrala. Imamo 3 bulterierje, 3 bordojske doge in dalmatinca:bravo:. Dolina, ne boš verjela, ampak je manj dela z večimi psi, kot z enim samim. Se med sabo igrajo in zabavajo, tko da nam je prav luštno:bravo: No, mi pričakujemo punčko, pa še nimamo izbranega imena:(. Za Žigca sva se odločila isti dan, ko sem izvedela, da sem noseča, zdaj pa se ne moreva zmenit. V igri so Tina, Zoja, Tia, Brina, Ina,... Žiga je vsem v vrtcu razložil, da bo sestrici ime Alja. Mojim staršem, da bo Zala, vsem ostalim pa, da bo Tara (po eni Am.staff psički:)-). Mogoče bo pa kašna njegova obveljala...:)-:)-:)- ... Lepo se imejte, pa potrpite še malo... lp,tanaja* 34t6d:nosecka:
|