|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   KU KU marčevke : )
23.1.2005 17:19:56   
barby*
Ojla:zajcek:
Se že kar nekaj časa nismo nič pofočkale:sloncek:
Kako kaj bušiji in mali telovadci oz.telovadke? In seveda mamice?

Mi smo super, samo buši je malo prevelik, tako da gremo 4.2.(komaj:zmeden: ) na kontrolo rasti, G pa predvideva da imamo preveč plodovnice in da ni zaskrbljujoče (upam), ker mala pikica vneto telovadi in pleše in brca. Skratka zelo zelo je živahna:sloncek::sloncek::sloncek: kar me seveda zelo zelo veseli9nebesa

Počasi bomo imeli prekratke roke za zavezovenje čevljev in najraje bi kar v natikačih hodila v službo:)-:)-:)-
Sicer pa grem samo še 21x v službo:sloncek::sloncek::sloncek:
V roku dveh tednov pa tudi pričakujemo selitev v naš novi domek, tako da se nam "ful dogaja"9nebesa
Vrhunec bo seveda v marcu:angel:

Lep pozdrav vsem marčevkam in ostalim:nosecka: ter seveda tudi mamicam in :duda:

pa pa
barby :metulj: in :love:31t
Neposredna povezava do sporočila: 1
23.1.2005 17:48:11   
.ču
SORRY barby*,jes sicer nisem "marčevka",je pa moj dragi:)-,če to tud šteje;)
Ti si pa ful pridna,če še v službo hodiš:bravo:,sam zej prot koncu pa res ne more bit glih enostavn,a ne?
Pa še selit se mislš:bravo:maš pa res vse na kupu.
Upam,da te tvoj/a:duda:ne prehiti.
Pa glej,da se paziš pri selitvi.Ti rajš kar komando prevzem:to sm,to ke,ne,ne tista stvar nej še mal počaka,...pa tko
Sicer pa kaj ti to sploh plozam,sej tko sama veš.

Se pa ta teden verjetn vidmo,a ne?

Pa,pa:rozica:

(odgovor članu barby*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.1.2005 17:53:07   
.ču
A ja,pa tud nisem prvič noseča:ups:sm pa samo mal pršla na obisk k vam dol:)-:)-:)-
Sej naute hude,a ne?:love:

(odgovor članu barby*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.1.2005 17:55:43   
M&P
Tudi jaz nisem marčevka,pa komej čakam,da pride marec,ko bo spet bolj topel sonček.:bravo:
Sem vaju pa samo prišla pozdravit!:)

(odgovor članu barby*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.1.2005 18:16:43   
barby*
O pridne naše zemljakinje:sloncek::sloncek::sloncek:

Upam da se vidmo ja, sam nismo čist sklepčne KDAJ?
:rozica::rozica:

(odgovor članu barby*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.1.2005 19:22:40   
spacey
Ejla! :)
Eko me... :love: ...sem že tu :kava: ku ku...hehe :)-

Barby* a veš, da si mi misli prebrala... :)- ...že par dni sem razmišljala kako napisat tole temo, pa si jo ti tako dobro, da BRAVO! :bravo:

Naš buši pridno raste in sonček v njem tudi ter pridno telovadi, brca, boksa, kolca, menjuje pozo...mam občutek, da se je spet obrnil z glavico navzgor. :zmeden2: Bomo videli v torek na pregledu v kakšni pozi je... :)
Jaz sem tako tako, še vedno me dajejo iste težave...sem se že nekako navadila, vedar mi ni niti malo prijetno :zmeden: in komaj čakam, da bo mimo in celo upam, da bo malo prej. :bravo: No zadnje čase mi pa še noge ful otekajo in da ne govorim o rokah... :zmeden: :(( Drugače pa sem polna energije, sam kaj ko se hitor utrudim...no še malo pa bo in se bomo cartali. 9nebesa

Počasi bomo začeli prat in likat (ta teden) ter pripravljat in nabavljat še vse kar manjka...se že veselim. :love: 9nebesa

Včeraj smo dobili na sposojo lupinico Römer, tako da počasi, počasi bomo imeli že vse kar potrebujemo. Jaz se že tako veselim in res že komaj čakam. :sloncek: 9nebesa

Z Materinsko oz. Šolo za starše zaključim naslednji teden, v februarju imamo še ogled Izolske porodnišnice, čeprav sem jaz trdno odločena za Postojnsko, ampak za vsak slučaj, če bo kaka višja sila. :zmeden:

No, toliko od nas... :kuza:

Lepo se imejte, čuvajte se in pridno božajte bušije... :love:

Papa;
P 9nebesa 32t

(odgovor članu barby*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.1.2005 19:47:51   
morskadeklica
ojoj:):):)

Še ena marčevka se javlja. Buši:nosecka: raste (se vidi v albumu), :duda: brca, obrnjen je že od novega leta. Moja g je rekla, da ko je enkrat obrnjen na dol, bo tako tudi ostal do poroda (upam!).

Zavezovanje čevljev pa je problem že dva meseca. Izvajam neverjetne akrobacije:sloncek:, če jih hočem zavezat, tko da več ali manj hodim naokoli v odvezanih teniskah (pa še najbl udobne so.)

Zdej trenutno smo mal nervozni, ker mam 3 izpite na kupu, pa nobenega še povohala nism, kot ponavadi bo vse skup tik pred zdajci.

Danes sem dobila en kup cunjic za :duda: od fantove sestre. Čakata me še dva paketa, tko da ne vem kam bom z njimi. Po moje bom ful nafilala omaro, nosili pa ne bomo niti pol tega.:zmeden::zmeden: In mene je skrbelo¨!

lp:nosecka::muca:

(odgovor članu barby*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.1.2005 20:28:55   
beba76
Morskadeklica, jaz bi pa tvoje geslo, da vidim bušija.
Sem namreč aprilka (6.4.) in bi rada malo primerjave... Proooosim!

No, ne bom pa prav nič huda, če bo mali že marca pokukal na cvet;).

Aja, kdaj pa maš rok?

(odgovor članu barby*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.1.2005 20:44:26   
spacey
Morskadeklica; jaz te tudi lepo prosim za geslo albuma :ups: Plz :)

(odgovor članu barby*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.1.2005 20:46:55   
barby*
jaz sem pa že vidla tralala tralili:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu barby*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.1.2005 20:47:49   
barby*
ja še to sem pozabila omenit v prvem postu da mi je čistona otročje udarilo:sloncek:saj ni opazit ane da ne?

(odgovor članu barby*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
23.1.2005 21:05:20   
morskadeklica
beba 76 in spacey, a sta dobili geslo?

Ja barby a teb tut? Jest sm otročja že cel življenje in bom taka verjetn kar ostala za vedno!!!A ni bl fino bit otročji?

lp:muca:

(odgovor članu barby*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
23.1.2005 21:12:22   
barby*
:bravo::bravo::bravo: juhu :sloncek::sloncek::sloncek:
res je prav luštno:zajcek:

(odgovor članu barby*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
23.1.2005 21:45:56   
tanaja*
Ojla!

Moj buši je že ogromen in vse me dol tišči. Ko se enkrat uležem rabim vsaj 5 minut, da se obrnem. Mi je pa zanimivo, da v drugi nosečnosti zelo dobro spim (moram 3x potrkat: tok,tok,tok:)). Prvo nosečnost sem se zbujala ob 3h ali 4h ponoči, pol pa nisem mogla več zaspat. Se mi je pa :duda: že spustila, tko da imam trebuh do kolen, ko sedim:)-:)-:).
4.1. sem imela morfologijo in je že bila obrnjena z glavico navzdol. G je rekel, da se ne bo več obrnila. Gibi so včasih prav boleči in komaj že čakam, da bo vsega konec. Grem pa še 8x v službo, pol pa 1 leto doma
:bravo::bravo::bravo:.
Ravno danes sem prala pleničke in cunjice in kar verjeti ne morem, da bo tako majhna:love:. Naš Žiga je že tak korenjak:sloncek:.
Tud mene čaka še en izpit, ampak mislim, da ga bom delala po porodu. Vsi mi pravijo, da bom v roku 14 dni rodila.

Ali imate že izbrana imena? Midva se še vedno nisva "zmenila"!

Lp, tanaja* 34t6d :nosecka:

(odgovor članu barby*)
Neposredna povezava do sporočila: 14
23.1.2005 22:03:50   
beba76
Sem dobila, ja.
Si prav lepo okrogla :).
Nisi mi napisala, kdaj maš PDP - tak da bom vedla za primerjavo..

Lp, pa pobožaj bušija!

(odgovor članu barby*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
23.1.2005 22:06:06   
morskadeklica
Moj pdp je 3.3.

(odgovor članu barby*)
Neposredna povezava do sporočila: 16
23.1.2005 22:06:59   
morskadeklica
Tanaja!

A sem prov prebrala-7 :kuza:kužkov?

(odgovor članu barby*)
Neposredna povezava do sporočila: 17
23.1.2005 22:08:28   
beba76
Uuuu, saj si cel mesec pred mano - srečnica!
No, čez mesec dni oz. pri 7 mesecih bo pa moj buši že tudi tako VELIK:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu barby*)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   [Brisano sporočilo]
24.1.2005 7:09:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu barby*)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
24.1.2005 9:38:26   
spacey
Oj! :)
Sem dobila geslo, hvala! :) Si prav lepa :nosecka: Sem videla da imate tut vi :kuza: in :muca: ...fajn, mi tut. 9nebesa

Juhuhu :bravo: nam gre tut ful na otročje in moj lubi pravi, da je to samo pozitivno, ker nas ohranja mlade in vesele. :)- :sloncek:

Lp;
P 9nebesa 32t

(odgovor članu barby*)
Neposredna povezava do sporočila: 20
24.1.2005 10:40:21   
Dolina
Ojla :nosecka:,

jaz sm tud že fejst okrogla. S tako težavo se oblečem in obujem, da me potem vedno mal trebuh boli. Ne vem, kaj bom zadnji mesec oblekla, ker so mi že zdej vse nosečniške hlače čist tesne. o joj. :((
Tko kot tanaji* se je tud moj sonček že spustil. Pa na glavo je obrnejena že od 22t. :bravo::bravo: Samo, da se ne bo kej premislila in se obrnila gor. No, itak zmanjkuje prostora, ker mi že pošteno rebra šteje. :)-:)-:)-
Pa zadnjič me je tko v mehur, da sem se skoraj polulala. :ups:

Barby* men gre tud vedno bolj na otročje :love:, pa je moj možek tako resen, da ne upam bit še bolj otročja, da se slučajno ne loči... :)-:)- Drugače pa ga od znotraj tko razganja, že komaj čaka, da pride najina bebika na dan. :bravo::bravo:

Tanaja* midva že imava imena: za fanta imava Filip, za punčko pa Ajda al pa Zoja. Pa ostale?

Midva imava tud :kuza:, ampak eno. (Tanaja*, dobra si, da zdržiš s sedmimi - aja, povej, a če jih je sedem, a tud sedemkrat več ušpičijo, al ne?)

No, ne boste verjele: midva nimava še nič za najino bebiko (razen ene račke in komleptka, ki sva ga dobila od moje mami :bravo:). V sredo greva mal okrog. Kje ste ve nakupovale?

Zdej grem pa še mal delat (še ta teden, potem pa pa pa služba... :bravo:).

Baj, Dolina 34t

(odgovor članu barby*)
Neposredna povezava do sporočila: 21
24.1.2005 11:24:07   
spacey
Ejla! :)

Hja...danes sem pa tut jst opazla, da se že mal težko obujem oz. zavežem vezalke. :ups: :)- Ojoj, pa še 2 meseca sta do konca... :zmeden:

Dolina a teb tut :duda: rada skače po mehurju? Joj, našemu sončku je to največja žurka in je včasih res kar kruta zadržat...hehe :)- Al pa v rebra, ta je tut aktualna. :sloncek:

Hmmm...imena? Mi2 se še nisva nič kaj dosti menla okrog tega...nekaj malega, ampak nič konkretnega...sej mava še dosti cajta...hehe :)-

A ve tut že odštevaze dneve? Jaz sem jih že začela včeraj, ko sva se s setro nekaj pogovarjale...tako, če ne štejemo današnjega jih je "samo" še 56 in seveda če bomo točni. :)- :love: :bravo:

Papa;
P 9nebesa 32t

(odgovor članu barby*)
Neposredna povezava do sporočila: 22
24.1.2005 11:51:49   
tanaja*
No, včeraj sem se hvalila kako dobro spim, dons ponoči je bila pa grozljivka:((.
Sem ful prehlajena in ko zakašljam me boli tam, kjer je "žlička". Spat sem šla ob 22.40, zaspala pa približno ob 3h zjutraj!!! Skoz sem kašljala, pa se premetavala, ko sem se končno udobno namestila, me je začela pečti zgaga ali pa sem dobila mravljince v rokah (roka mi je zaspala). Pa zeblo me je, pa spet vroče... Ob 1h mi je možek skuhal kamilice in sva se šla inhalacijo in obkladke na prsni koš. No, malo je pomagalo, pol se je pa še najin štiriletnik prikobacal s povšrtom in odejo na vratih...
Morskadeklica: prav si prebrala. Imamo 3 bulterierje, 3 bordojske doge in dalmatinca:bravo:.
Dolina, ne boš verjela, ampak je manj dela z večimi psi, kot z enim samim. Se med sabo igrajo in zabavajo, tko da nam je prav luštno:bravo:
No, mi pričakujemo punčko, pa še nimamo izbranega imena:(. Za Žigca sva se odločila isti dan, ko sem izvedela, da sem noseča, zdaj pa se ne moreva zmenit. V igri so Tina, Zoja, Tia, Brina, Ina,...
Žiga je vsem v vrtcu razložil, da bo sestrici ime Alja. Mojim staršem, da bo Zala, vsem ostalim pa, da bo Tara (po eni Am.staff psički:)-). Mogoče bo pa kašna njegova obveljala...:)-:)-:)- ...
Lepo se imejte, pa potrpite še malo...

lp,tanaja* 34t6d:nosecka:

(odgovor članu barby*)
Neposredna povezava do sporočila: 23
24.1.2005 11:58:13   
barby*
O spacey welcome med težko zavezujočimi:)-:)-:)-

(odgovor članu barby*)
Neposredna povezava do sporočila: 24
24.1.2005 14:45:31   
spacey
Joj sej res...bravo tanaja, si me spomnila včerajšnje more. Jst tut včeri nikakor nisem mogla zaspat, kaj se šele naštimat v pravi položaj...kje pa...ob 21h sem šla v posteljo in zaspala sem šele okrog 24h. Pa sem se premetavala iz enega boka na drugega, pa na hrbet, pa lulat, pa žejna, pa nevem kaj še vse...no in pol mi končno rata najdet tapravi udoben položaj in zaspati...še dobr da imam blazino za dojenje, ker če ne ne vem kaj bi?! :zmeden: ...ampak na 2 uri je pa itak praznjenje mehurja.

Tanaja vaš Žiga je prava faca...hehe :)- On bi mel kar tri sestrice, sodeč po imenih...in tista s psičko je pa taboljša...res mu mora bit pri srcu Am.staffka Tara. :)- :kuza: :bravo:

Barby :)- tnx! Mam občutek, da se ne bo samo pri tem končalo... :ups: :zmeden: :)

Lp;
P 9nebesa 32t

(odgovor članu barby*)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?