|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   KUP TEŽAV - PROSIM NASVET
15.9.2006 14:29:17   
metuLJchy
Punce pozdrav,

sem upala, da bo v dezeli tam spodaj ta mesec mir, da me ne bo spet nekaj žulilo in morilo...ker sem že sama sebi dosadna da vas ponovno skoraj isto vprašanje sprašujem kot pred mesecem dni, ampak po tem ko mi niti G.. ni vedla dat odgovora pač upam na podobne izkušnje...se je kateri zgodilo morda, da je imela prej cel čas M. na recimo 21-24 dni, potem praktično čez noč, (oziroma junija) pa postanejo moji ciklusi dolgi okrog 38-40 dni?!? Ne bi rekla da bi se podaljšali na 27, 28 dni...ma več kot 2 tedna razlike v dolžini je pa že malo dosti? user posted image  Ker sem imela spomladi neke tablete za uravnavanje ciklusa sem mislila, da to krivo, pa pravi G. da ni šans, da so tako blage, da kvečjemu bi mi en ciklus zmešale, pa še to komaj verjetno....kakršnih koli hormonskih problemčkov nisem nikoli imela, tako da mi še toliko manj jasno...problem pa, ker se mi že prejšnji ciklus 21 dan pojavila blaga krvavitev, v kaplicah trajala 2 dni. Potem je čez cca 2 tedna prišla M. Najprej sem posumila na vgnezditveno, potem žal ni bila... G. mi je rekla, da nekatere ženske imajo ob ovulaciji tak blag izcedek, samo da je bolj malo možno da bi bila ovulacija tako pozno...ima morda katera podobno izkušnjo, morda ve, kateri dan ovulacije približno se ta izcedek pojavi...namreč....ta mesec se ji je zgodba ponovila, oz. se ponavlja...22 dan izcedek...mislila da prihaja teta ruska....tokrat trajal tri dni, s tem da me danes dva dni po koncu se vedno boli v trebuhu (ma res zeloooo v malih količinah), zdaj sem spet v isti dilemi kot prejšnji mesec... glede živčkov in pričakovanj sem dosti bolj skulirana kot na začetku, čeprav se že več kot eno leto trudiva, tako da psiha ne vem če je.... je možno da se ti ciklus tako drastično podaljša? Je možno da kljub vsemu vgnezditvena (ker prejšnji mesec prišla user posted image )? Ali pač da je res ovulacija tako pozno in da kar 3 dni se taki madeži ob njej pojavljajo (ampak to narava čudno poskrbela, če naj nas bi spodbujala k čimvečji aktivnosti, meni se ravno zaradi teh kaplic ne da user posted image ) .

Skratka....jaz imam dosti tega zafrkavanja moje ruske tete, bo že kar čas za user posted image  da se jo za nekaj časa odkrižam user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: KUP TEŽAV - PROSIM NASVET
15.9.2006 15:13:00   
MR99
Ko (če) boš dobila user posted image odštej 14 dni in boš vedela, če je šlo za ovulacijo ali ne. Po moje je to to.
Meni se je glede podaljšanja ciklusov zgodilo podobno. Prej sem imela na 28 do največ 31 dni, zdaj pa kar na 38 dni in podobno user posted image . Potem pa že res misliš, da ti zamuja, in da siuser posted image pa nič. Res je včasih hudobna ta mati narava. Zdaj recimo je že moj 37 dan pa nič ne kaže na to, da bo kmalu prišla, pa tudi ne mislim, da sem noseča, ker dobro poznam svoje telo in bi prepoznala vsaj en znak za user posted image . Pa se nič ne dogaja. Najhuje pa je spet to, da potem nikoli ne vem, kdaj imam ovulacijo. Zgleda, da sem jo ta mesec spet zamudila oz. sva jo prehitela, po tem pa več nisva bila prav aktivna.

(odgovor članu metuLJchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.9.2006 15:32:58   
taja1
Smo vse na istem.
Tudi jaz ne vem kdaj imam O, ce jo sploh imam.

Najbolje je user posted image vsak dan, pa enkrat ze zadenes. Ni vrag!

Ce ti pa tvoja G ne da zadovoljivih odgovorov, pa pojdi se po drugo mnenje.

Pa veliko srece!

(odgovor članu MR99)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.9.2006 15:55:42   
sun123
Ja saj tudi, če vsak dan user posted image imaš baje 25% možnosti, če je z obema vse o.k., da zanosiš.

(odgovor članu taja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.9.2006 15:59:38   
sun123
Aja MR99 ali imaš mogoče že kakega otroka? Baje v ta drugo na začetku ni ne vem kakšnih znakov nosečniških. Vsaj pri mojih prijateljicah je blo tako. Ali pa sama sebe tolažim, ko čakam user posted image  te dni in nimam nobenih znakov sploh. Ja mal belega toka in v križu me špika.

(odgovor članu sun123)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.9.2006 17:16:13   
erna14
pozdravljene mogoce vam lahko pomagam tiste ki ne veste kdaj imate ovulacijo da si stem ne delate tezav preprosto in preverjene pri meni in ostalih;npr.tvoja menstruacija traja 1 teden ni vazno 2 dni gor ali dol uglavnem od prvega dne menstruacije do 7 dne pocivaj nato pa naslednjih 10 dni najpomembnejsi so prvi 4 dnevi akcija in ko pac opravita naj partner svojega uda ne odstrani takoj iz noznice p.s. tvoj polozaj je leze in po mojih iskusnjah in iskusnjah mojih prijateljic upam da se ti posreciuser posted image  meni se je ta nasvet bogato obrestoval sem v 4 mesecu nosecnostiuser posted image .pa veliko srece

(odgovor članu taja1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.9.2006 20:50:29   
metuLJchy
hvala za nasvete...saj, ta mati narava, po mojem gre za ovulacijo, ima mogoce katera ob njej blage krvavitve? Kako dolgo naj trajajo? Ja, shit, prejšnji teden sva bila na morju, na relax, pa se imela zeloooo rada....saj ne da se zdaj ne, samo služba, pa to in ono, in zaspiš zvečer ko ubit....če je res bila sva jo ta mesec zamudila, no vsaj vem za naslednjega kdaj jo čakat...ni vrag, enkrat jo bom že ujela user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.9.2006 21:02:53   
Snoopika
Jaz imam vsakič ob ovulaciji krvavitve... in to ne blage...ampak en dan konkretno in mi je moj ginekolog reku, da pač nekatere ženske to imajo.... tako, da je očitno za peščico nas kar normalno...

Neposredna povezava do sporočila: 8
15.9.2006 21:13:41   
metuLJchy
Snoopika pa ti je G. morda rekla kdaj ta krvavitev nastopi...tik pred Ovulacijo, ob njej ali potem...mene ob in predvsem po tej krvavitvi zdaj ze od ponedeljka boli trebuh kot da bom vsak trenutek dobila user posted image  pa mazoljčki imajo ofenzivo name...in v takih situacijah se res sama sebi ne zdim najbolj "ženstveno" , raje si mislim, ma naj gre že ta presneti dan mimo...samo očitno pa ovulacijo potem zamujam user posted image

(odgovor članu Snoopika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.9.2006 19:57:12   
ninocka
Jst mam tud bolj pozne ovulacije (oz. sem ob zanositvi imela kasnejso O) - to so ugotovili ob 1. nosecnosti, ko je bil (takrat se) plod manjsi od povprecja.
Ne obremenjuj se prevec (vem, da je lazje rect, kot narest), ko bosta cist odklopla, bos pa kr naenkrat user posted image user posted image .

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

Neposredna povezava do sporočila: 10
17.9.2006 12:59:11   
Snoopika
Kolikor jaz sama sebe poznam je krvavitev kar na dan ovulacije, ker potem ni več izcedka... ...

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?