metuLJchy
|
Punce pozdrav, sem upala, da bo v dezeli tam spodaj ta mesec mir, da me ne bo spet nekaj žulilo in morilo...ker sem že sama sebi dosadna da vas ponovno skoraj isto vprašanje sprašujem kot pred mesecem dni, ampak po tem ko mi niti G.. ni vedla dat odgovora pač upam na podobne izkušnje...se je kateri zgodilo morda, da je imela prej cel čas M. na recimo 21-24 dni, potem praktično čez noč, (oziroma junija) pa postanejo moji ciklusi dolgi okrog 38-40 dni?!? Ne bi rekla da bi se podaljšali na 27, 28 dni...ma več kot 2 tedna razlike v dolžini je pa že malo dosti? Ker sem imela spomladi neke tablete za uravnavanje ciklusa sem mislila, da to krivo, pa pravi G. da ni šans, da so tako blage, da kvečjemu bi mi en ciklus zmešale, pa še to komaj verjetno....kakršnih koli hormonskih problemčkov nisem nikoli imela, tako da mi še toliko manj jasno...problem pa, ker se mi že prejšnji ciklus 21 dan pojavila blaga krvavitev, v kaplicah trajala 2 dni. Potem je čez cca 2 tedna prišla M. Najprej sem posumila na vgnezditveno, potem žal ni bila... G. mi je rekla, da nekatere ženske imajo ob ovulaciji tak blag izcedek, samo da je bolj malo možno da bi bila ovulacija tako pozno...ima morda katera podobno izkušnjo, morda ve, kateri dan ovulacije približno se ta izcedek pojavi...namreč....ta mesec se ji je zgodba ponovila, oz. se ponavlja...22 dan izcedek...mislila da prihaja teta ruska....tokrat trajal tri dni, s tem da me danes dva dni po koncu se vedno boli v trebuhu (ma res zeloooo v malih količinah), zdaj sem spet v isti dilemi kot prejšnji mesec... glede živčkov in pričakovanj sem dosti bolj skulirana kot na začetku, čeprav se že več kot eno leto trudiva, tako da psiha ne vem če je.... je možno da se ti ciklus tako drastično podaljša? Je možno da kljub vsemu vgnezditvena (ker prejšnji mesec prišla )? Ali pač da je res ovulacija tako pozno in da kar 3 dni se taki madeži ob njej pojavljajo (ampak to narava čudno poskrbela, če naj nas bi spodbujala k čimvečji aktivnosti, meni se ravno zaradi teh kaplic ne da ) . Skratka....jaz imam dosti tega zafrkavanja moje ruske tete, bo že kar čas za da se jo za nekaj časa odkrižam
|