Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: KUHANJE JUHICE, VITAMINI,ALERGIJA 12.12.2005 10:30:43
|
|
|
|
lelaval
|
Moja najstarejša hčera ima alergijo na kravje mleko. Ko sem ji pri 3 mesecih dala Aptamil, je bruhala v loku, po celem telesu pa je imela izpuščaje - koprivnico. To je zgledalo,kot, da bi se valjala v koprivah, pa sitna je bila. želim vama dosti uspeha.
|
|
|
|
RE: KUHANJE JUHICE, VITAMINI,ALERGIJA 12.12.2005 11:49:05
|
|
|
|
inna
|
js ponavadi meso kupim ga narežem na kocke in posamezne kocke zmrznem, da jih potem lahko po potrebi pripravim. zelenjavo kuham v juhici tako dolgo da je kuhana in se ne ubadam kdaj je najboljši čas da jo dam noter, vendar kuham z čisto malo vode bolj na pari tako da porabim tudi tisto vodo v kateri se je zelenjava kuhala. alergije zaenkrat ni bilo. sedaj pa kuham enako hrano za njo in za nas, tako da nimamo problemov z mesom. no če je le možno.
|
|
|
|
RE: KUHANJE JUHICE, VITAMINI,ALERGIJA 12.12.2005 23:17:28
|
|
|
|
mišek
|
Ja mi imamo od živil, ki si jih naštela alergijo na jabolko. Je imel polno drobnih izpuščajev in rahlo urtikarijo po celem telesu. Lp
|
|
|
|
RE: KUHANJE JUHICE, VITAMINI,ALERGIJA 12.12.2005 23:33:40
|
|
|
|
KODA
|
Z omenjeno vrsto hrane,naš ni imel problema.Je pa alergičen na mleko,jajca,konzervanse,arašide.Ko kuham,zanj vzamem malo hrane prej ven in naredim tako,da je njegovi dieti primerno.Zato se jaz ne obremenjujem,kdaj ,katera zelenjava in kako.Meso sem pa kupovala tako,da sem ga kupila malo več in narezala na kocke in porabila po potrebi.
|
|
RE: KUHANJE JUHICE, VITAMINI,ALERGIJA 13.12.2005 23:51:30
|
|
|
|
giga
|
Jaz kupim 30 dag mlade lepe teletine, jo razkosam (lažem, to dela naš očka, ker jaz ne morem po rokah valat srov meso), dam v skrinjo in mam za ene 5-krat, 6-krat. v skrinji je lahko meso ca. 2 meseca. Zelenjava izgubi najmanj svoje vrednosti, če jo sopariš, ali pa na vodi kuhaš čim manj časa. Juhico pa jaz tkole naredim: na olivnem olju na hitrco popražim zelenjavco - sesekljano, polijem z vodo in kuham ca. 10 minut.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?