|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   KUŽEK....
13.1.2009 12:58:35   
NAJBOLJŠA
Pozdravljene.
Ali ima katera kužka pasme Shih-tzu?user posted image
Ali pa pozna koga , ki jih ima?user posted image
Jaz bi rada za moje tri sončke takega kužka...user posted image
Če poznate koga, ki bi nam ga podaril, starega od 10 tednov naprej, se toplo priporočam.
Zelo su ga želijo, pa mami nima tolko €, da bi ga kupla...
Hvala v naprej.
Lep , sončen pozdravček vsem.user posted image
N. z fracki.

Life is short..enjoy it.
N.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: KUŽEK....
13.1.2009 13:05:56   
nuala
Oprosti, ampak saj ne misliš resno?
Zakaj ravno tak pes?
In, ali se zavedaš, da mora pes k veterinarju, na cepljenja, da potrebuje hrano, nego, da lahko zboli, da je dobro, če gre v pasjo šolo,...kar vse stane. Pes definitivno ni poceni.

In, definitivno ni igrača za "tvoje sončke". Z njim se je treba veliko ukvarjati in odgovorno ravnati.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu NAJBOLJŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.1.2009 13:13:13   
Petr_a
Ah dej nuala ni ti treba biti vedno sovrazno nastrojena.
zal ne poznam nikogar ki bi ga podarjal.Omislite si rajši kakšnega drugega druzinskega psa.
Jaz sem psa dobila za darilo za 9 roj. dan,sem si ga zeeelo zelela in zelja se mi je izpolnila.Pes je res najboljši za otroke .To je bilo moje najlepše darilo ki sem ga dobila in najlepša leta,ko je bila z mano :)

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.1.2009 13:13:44   
Anonimen
Takoj v štartu rabiš 100€ samo za cepljenja. Tudi hrana ni poceni, če ga hočeš kvalitetno hranit. Pa ogromno ukvarjanja in nege je s tem kužkom.

Neposredna povezava do sporočila: 4
13.1.2009 13:13:59   
Janya
IZVIRNO SPOROČILO: nuala

Zakaj ravno tak pes?
In, ali se zavedaš, da mora pes k veterinarju, na cepljenja, da potrebuje hrano, nego, da lahko zboli, da je dobro, če gre v pasjo šolo,...kar vse stane. Pes definitivno ni poceni.

In, definitivno ni igrača za "tvoje sončke". Z njim se je treba veliko ukvarjati in odgovorno ravnati.

Hvala, ker si pisala namesto mene

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.1.2009 13:20:57   
Nea_teja_
IZVIRNO SPOROČILO: Janya

IZVIRNO SPOROČILO: nuala

Zakaj ravno tak pes?

Hvala, ker si pisala namesto mene

Se strinjam tudi jaz.
Če si pa res toliko želite psa in ne samo tvoji otroci ,ker to je velika odgovornost pa lahko pogledaš tudi na podarimo.si tam ponavadi podarjajo veliko kužkov od malih do velikih ali pa mogoče v kako zavetišče.

(odgovor članu Janya)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.1.2009 13:24:59   
NAJBOLJŠA
Halo, halo...
Napadi so očitno vaša vrlina.
Prvo kot prvo, smo do sedaj imeli skoz psa, in to večje pse, kot je ta omenjeni.
Glede prehranein ostalega ne skrbite, to bo naša skrb.
Če so ostali psi pri meni zdržali, do pozne starosti....

Ma ja, sploh ne bom več komentirala, ker ste me razočarale.
Sem mislila, da ne tej temi piše dobrodelnost.

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.1.2009 13:30:51   
Petr_a
Najboljša a ne zastopiš,da so vse tukaj perfektne in oh ter sploh, brezmadezne.

Seveda,da če ne moreš dat 1500 evrov za psa potem pa sploh ne moreš skrbet zanj,pa za svoje otroke bi ga rada imela,si normalna to ni igrača,da se bodo tvoji otroki igrali z njim  user posted image

kar imejte ga,pes je najboljše za otroka,se marsikaj nauči.
Glede uporabnic pa saj veš,to je net ,nekam morajo dati svojo nesramnost ven

Neposredna povezava do sporočila: 8
13.1.2009 13:51:27   
Anonimen
Jaz bom pa sam pripomnila, da to niso ravno poceni psi, zato dvomim, da bo tako pasmo glih kdo podaril. Če jo bo kdo, ste lahko srečni.user posted image

(odgovor članu Petr_a)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
13.1.2009 13:53:40   
Anonimen
Zakaj pa to pasmo?

Ker je cartkan videt?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
13.1.2009 14:36:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

Takoj v štartu rabiš 100€ samo za cepljenja. Tudi hrana ni poceni, če ga hočeš kvalitetno hranit. Pa ogromno ukvarjanja in nege je s tem kužkom.
In kje je tukaj napad?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
13.1.2009 14:39:43   
Anonimen

In kje je tukaj napad?user posted image

Sej ni.

Res je , začeten strošek je že kar prijeten izkupiček. Cepljenje 40 €, hrana 50€, šamponi, krtače 30€, igračka, povodec 30€...kolk je pregled pa ne vem.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
13.1.2009 14:43:16   
Anonimen
Cepljenje pride 100€,če želiš zdravega psa. Najprej je 2x za otroške bolezni, potem pa še za steklino.
Za otroške bolezni je 60€, za steklino pa 40€.Za steklino je obezno, za ostalo pa ni, vendar je bolje cepiti kot,da zboli.Takrat so šele stroški.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
13.1.2009 14:47:03   
Anonimen

Cepljenje pride 100€,če želiš zdravega psa. Najprej je 2x za otroške bolezni, potem pa še za steklino.
Za otroške bolezni je 60€, za steklino pa 40€.Za steklino je obezno, za ostalo pa ni, vendar je bolje cepiti kot,da zboli.Takrat so šele stroški.

U majke milu, tolk se je podražilo?user posted image user posted image user posted image Ko sem jaz dala mladiče cepit, sem dala za 7 mladičkov 35 tisoč bivših sit.Leta 2001. Za steklino pa vem, da je 40€, cepimo vsako leto. Pa še za psico mormo letos obnovit tista začetna cepiva (otroška).

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
13.1.2009 15:25:10   
Arwenko
Pravi vzreditlj shi-tzu-ja sploh ne priporoča za otroke, oziroma ga sploh noče prodat.
Za začetek si preveri tole: http://www.kalsang.net/nakup.php pa še druge stvari na tej strani. Je izredno lepo in realno napisano.

In ne, tudi jaz ne razumem tistih, ki si tako želijo kužka, pa iščejo nekoga, ki bi jim ga podaril. Zakaj pa ne pogledate po slovenskih zavetiščih? Tam se za posvojitev plača zgolj simbolična cena cepljenja in je kuža praktično zastonj? Zakaj mora bit kuža pasemski, zato da boste lahko fini in vsem okrog razlagali da imate pa shi-tzuja? Dajte raje še enkrat premislit zakaj boste imela psa in kakšen karakter psa želite, ali je res shi-tzu tisto kar vam kot družini karakterno ustreza ali samo zato ker je lušten? Drugo, ne glede na to ali psa kupite po redni cenite, ali kupite mešance, ki jih veselo oglašujejo kot pasemske brez rodovnika po polovični ceni, nenazadnje tudi če psa dobite, vsaka od teh treh možnosti je samo začetek, začetek velike kalvarije stroškov. Jaz povem vsakemu, ki pride k meni po informacije za mladiče, da bo s psom če bo popolnoma zdrav imel v teku njegovega življenja minimalno 3500 eur stroškov. To je ogromen znesek, to je luksuz. Ampak tukaj še ni stroškov veterinarja, če se kaj zgodi. Kaj pa če si pes zlomi tačko in bo treba za operacijo plačat 500 ali celo 1000 eur? Kaj boste pa potem, če si zdaj kužka ne morete privoščit, kje boste vzeli ta denar? Vsak, ki si nabavlja psa bi moral imet vsaj takšen znesek nekje na strani, za najnujnejše primere, ker takrat ni časa tega denarja našparat. Zdaj pa imate čas in si denar našparajte. Pa če imate dovolj denarja, da boste psu vsak mesec kupili hrano in priboljške, kar znese recimo 50 eur, pa dajte sedaj ta denar na stran in čudežno v letu dni boste imeli dovolj za rodovniškega, ne za mešanca, kvazi pasemskega, za rodovniškega.

ČE so pa otroci "tečni" pa jim lepo razložite, da kuža dosti stane in da zdaj za njega šparate in skupaj mečite vsak mesec teh 50 eur v kakšen šparovček, da bodo vidli da se res špara, v vmesnem času pa poiščite resne vzreditelje in kužka rezervirajte, se tako ali tako ponavadi na njega čaka par mesecev. In verjemite, največje veselje bo pri hiši, če se boste kužka skupaj veselili in boste potem imeli zdravega psa, ne pa kakšnega šteparskega kvazi mešanca za 200 eur.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
13.1.2009 15:49:38   
misa4
Jaz bi šla v zavetišče, pa ne da si ne morem privoščit, samo tam je toliko bogih kužkov ki čakajo nov domuser posted image .  Sem imela najdenko, mešanko, ki je bila najpolj pametna in ZDRAVA med usemi, pa sem imela veliko pasemskih psov. Žal se je izgubila in odtakrat nimam več kuža. Ko se bomo spet odločili zanj, ga grem iskat v zavetišče.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 16
13.1.2009 17:26:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Petr_a

Najboljša a ne zastopiš,da so vse tukaj perfektne in oh ter sploh, brezmadezne.

Seveda,da če ne moreš dat 1500 evrov za psa potem pa sploh ne moreš skrbet zanj,pa za svoje otroke bi ga rada imela,si normalna to ni igrača,da se bodo tvoji otroki igrali z njim  user posted image

kar imejte ga,pes je najboljše za otroka,se marsikaj nauči
.

Glede uporabnic pa saj veš,to je net ,nekam morajo dati svojo nesramnost ven

Petr_a, pes res ni igrača.
Podpiram, da imajo otroci stik z živalmi, vendar z vso odgovornostjo, tako za otroke kot za živali. Žal se tega marsikdo ne zaveda in kupi otroku psa, mačka, hrčka, ptiča,... karkoli si pač otrok v tistem trenutku zmisli, potem pa vidi, da se je otrok "igrače" naveličal, ga je "igrača" ugriznila, popraskala...ker se je z njo igral, kot se otroci z igračami pač igrajo in na koncu nastrada ta uboga nič kriva "igrača", ker pristane zavržena na cesti.

To zdaj ni napad na NAJBOLJŠO ali kakršenkoli namig, da bi ona tako naredila, ali da se ne zaveda odgovornosti.
NAJBOLJŠA predlagam ti, da pokličeš kakšno društvo te pasme in se pozanimaš, kje bi dobila kužka, ki si ga želiš, morda brez rodovnika in bo cena nižja.  Sicer pa poglej še na spletno stran pesjanarja in oddaj željo na njihovem forumu recimo.
Sigurno se bo našel kdo, ki ti lahko kaj več svetuje.

Srečno!

(odgovor članu Petr_a)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
13.1.2009 17:42:48   
NAJBOLJŠA
Angelina, hvala za nasvet.

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
13.1.2009 20:05:26   
ROŽICI
ne vem zakaj jo tako napadate...mislim da je vprašala sam za mnenje, odločitev je njena!
ne vem zakaj ta pasma nebi bila primerna...vsaka je, odvisno je kako jo vzgojiš!to da ni igrača pa ja menda vsak ve.
vso srečo ti želim najbolša!

življenje je eno samo.zato uživajte...

Neposredna povezava do sporočila: 19
14.1.2009 16:18:25   
NAJBOLJŠA
Rožici, hvala.
Smo imeli doma že več pasm psov, tko da....

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu ROŽICI)
Neposredna povezava do sporočila: 20
14.1.2009 17:18:07   
čipka
A pa za ceplenja boš imela denar? Ker si napisala da ga nimaš.user posted image   A sedežno si že kupila?

Neposredna povezava do sporočila: 21
14.1.2009 22:18:58   
NAJBOLJŠA
Ja, bomo že napraskali...
Čipka, a veš , kako pravijo?Beseda ni konj.

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu čipka)
Neposredna povezava do sporočila: 22
15.1.2009 9:09:19   
caligula

jaz sem imela nedavno nazaj leglo pasemskih psov pa sem dala za cepljenje za "otroške bolezni" oz. kugo!!! (ne vem od kod izraz otroške bolezni?????) za vse tri 23€!!!!!!!!
doma imam zdaj dva psa, enga mešančka starega 11 let in tole pasemsko psičko in še nobeno leto nisem dala za celjenje za oba več kot 60€ user posted image
ne vem od kod vam takšne neumne informacije. sicer pa , vsak si vzame psa kot si ga zaželi, jaz sem hotla črnega pinča in sem pač pošteno plačala zanj. ampak se mi je kasneje zdelo neumno, zato sem njene mladičke prodala po simbolični ceni ( cena cepiva+knjižica) sem jih pa jaz cepila za vsak slučaj, da novi lastniki ne bi pozabili. user posted image in vsi trije so šli k otrokom...NE MOREŠ VERJETuser posted image user posted image user posted image pa sem tko skrbno izbirala nove lastnike ampak sem se odločila vse dati k OTROKOM! in zdaj so takšni razvajenčki in imajo nasploh vse kar si zaželijo.

Moj JAŠA je sonček, moj JAŠA je zlat, sladak kot bonbonček, ga vsak ima rad!

Neposredna povezava do sporočila: 23
15.1.2009 9:11:16   
caligula
za kugo se cepi prvo leto 2x in potem čez eno leto še enkrat
za steklino pa vsako leto 1x
in sploh ni tak strošek!
moja dva imata tud vse teste na imunost in ne vem kaj še vse opravljeno za potovanje v dežele na B listi pa mi nikoli ni bilo žal "napraskat" tistih nekaj eur le da sta lahko šla povsod z menoj.

Moj JAŠA je sonček, moj JAŠA je zlat, sladak kot bonbonček, ga vsak ima rad!

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 24
15.1.2009 9:32:38   
NAJBOLJŠA
Caligula, vem, hvala, in se strinjam s tabo...
Če boš za koga vedela, da ima kakega kužka odveč ...

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?