|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   KT in zanositev
24.10.2010 22:21:51   
krisv
Pozdravljene, punce!
Jemala sem KT 8 let. Z novim letom sem jih prenehala jemati, saj z dragim delava na user posted image . Zadnje tri mesece opažam neke spremembe glede dolžine ciklusa in menstruacije. Prej sem (tudi pred KT) sem imela redne user posted image , bi lahko rekli na uro, sedaj pa en dan, dva dni pred ali po predvidenim datumom. Dva, tri dni pred menstruacijo se mi pojavi rjav izcede, kar se mi še v življenju ni. Pa še to... sem predvidevala, da se mi bo krvavitev ojačala po prenehanju jemanja KT, pa je še vedno šibka, glih tolko da je, in traja le dva dni. A se še katere srečuje s podobnimi problemi po prenehanju jemanja KT? Po kolikem času so se vam hormoni poštimali po dolgoletnem jemanju KT? Zanima me, po kolikem času vam je uspelo zanositi, če ste jemale tako dolgo KT. Malo me že skrbi. Kaj ve mislite? user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: KT in zanositev
24.10.2010 22:40:35   
BabyKitty
krisv to je zelo podobna zgodba moji... s tem, da so rjavi izcedki postajali čedalje daljši... kar pomeni, da je prišlo že do 10 dni izcedka, 2 dni menstruacije in potem 14 dni pavze in spet... pomagala ni ne krvomočnica, ne maca ni uredila ciklusov... ampak še vseeno sva po 14ih mesecih zagledala user posted image po treh mesecih jemanja mace... Vglavnem moje mnenje je, da so KT katastrofa... in da preden se uredi ciklus traja... za ginekologe je pa itq vse normalno...

(odgovor članu krisv)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.10.2010 1:40:12   
Anonimen
Čisto normalno. Prej si imela krvavitve,zdaj imaš pa menstruacijo. seveda da je bila prej krvavitev redna,saj si uravnavala z tabletkami.To niso problemi,tako je in je čist normalno. Zanosila sem v roku 6 mesecev

(odgovor članu krisv)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
25.10.2010 14:46:08   
becky27
krisv jaz sem tudi jemala KT 7 let,ko sem jih nehala sem imela točno menstruacijo,ki je trajala 4-5 dni na 28 dni,po 7 mesecih pa sem zanosila,pri meni niso pustile kakih sledi,sedaj 10 mesecev po porodu pa je mal daljša 6-7 dni in pa na 30 dni.upam, da se ti čimprej poštima in da zagledata user posted image Najbolje da se pomeniš pri ginekologu in boš videla kaj se dogaja pa srečno

Moj sonček Taj 27.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.10.2010 19:08:34   
smeška83
Jaz imam podobne težave, tudi KT sm jemala cca 8 let. Pri meni so se po KT pojavile še ciste (med jemanjem KT jih ni bilo - jajčniki pač na nek način "spijo") in grem pozimi v postopek ICSI pri Rešu. Ne morem zanosit jaz, moj pa ima zelo slab spermiogramuser posted image

(odgovor članu becky27)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.10.2010 19:21:17   
tejchy*
Tudi sama sem jemala KT dolgih 7 let in se mi je šele sedaj po 7 mesecih ali celo že 8, šele uredil cikel. sem pa prepričana da nama tudi ni uspelo zanositi zaradi mojega dolgega jemanja KT, vsaj pomojem user posted image in mi ne more nobeden reči da KT ne vplivajo na splošno na telo in da ne pustijo posledic. Mogoče te novejše tabletke (sama sem jemala Logest), tega pa ne bi upala trditi..

(odgovor članu smeška83)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.10.2010 19:26:31   
krisv
Punce, hvala za odgovore. BabyKitty, se strinjam, da so te tabletke eno samo user posted image . Upam, da se mi telo čimprej spuca in se spet vzpostavi pravo hormonsko ravnovesje. Pričakovala sem, da bo user posted image po prenehanju jemanja KT obilnejša, saj mi je G razložil, da se zaradi KT stanjša sluznica v maternici, in je zaradi tega bila šibkejša. Se bo treba oglasiti na pregled, vsaj da pomirim živce. Smeška83, kako dolgo sta vidva vztrajala, preden si šla na pregled in so vama ugotovili te težava? Držim pesti za vaju, in za vse nas, da nam čim prej rata videt te težko pričakovane user posted image . user posted image

(odgovor članu smeška83)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.10.2010 19:33:54   
tejchy*
enako user posted image da bomo čimprej zagledale user posted image . Jaz imam sedaj konec novembra 3D ultrazvok, sedaj na pregledu pa ni opazila nič takega, ker sva bile zmenjene z G, da če bi kaj bilo, bi mi sporočila. Jemljem pa Maca kapsule, sedaj že 3 mesec, tako da upamo da bo mogoče kaj iz tega user posted image končnoooo user posted image . Lep pozdrav punce

(odgovor članu krisv)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.10.2010 19:45:32   
krisv
Tejchy, daj mi povej kaj o tej Maci. Sem zadnjič prvič slišala za to od BabyKitty. Sem brskala po netu, pa sem razumela, da je namenjeno bolj moškim.

(odgovor članu tejchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.10.2010 21:12:47   
BabyKitty
krisv mi2 sva maco jemala oba... po treh mesecih jemanja sva zagledala user posted image ... ali je to zaradi mace ali ne nevem... lahko da je bilo samo naklučje, ampak poskusiti ni greh pravijo... Naj bi vplivalo na hormone (sama nisem opazila na sebi nobene razlike), moškemu pa naj bi se semenčeca "obnavljala" na cca. 3 mesece, tako da bi pri nama to lahko bilo to... Skratka meni se je zdelo vredno probati in user posted image sva zagledala en teden preden sem bila naročena pri Rešu user posted image

(odgovor članu krisv)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.10.2010 21:43:00   
tejchy*
Tudi midva oba jemljeva Maca kapsule, jaz samo do O, moj pa neprestano, 3 kapsule zjutraj user posted image . BabyKitty, verjamem v tvoje besede, pri nama teče sedaj 3 mesec odkar jemljeva Maco in čakam na rezultate user posted image drugače težko pogoltnem en navaden tablet, te kapsule pa sem goltala brez problema user posted image vse za pikico user posted image in res upam da ta mesec ne pričakam user posted image tete. drugače pa na splošno o Maci same dobre stvari, tako da je dobra za marsikaj, poleg uravnavanja hormonov..

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 11
25.10.2010 21:54:38   
BabyKitty
tejchy* držim pesti user posted image pa javi rezultat user posted image

(odgovor članu tejchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
26.10.2010 8:13:59   
tejchy*
Hvala BabyKitty user posted image Sedaj gledam in vidim da imaš slabih 40 dni - to go user posted image !! Kako je šlo hitro.. Želim ti čim bolj čilo in zdravo pikico user posted image .user posted image

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......