|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   KT in zanositev
19.6.2005 20:59:17   
freyakali
Pozdravljene!
Zanima me, koliko časa ste se "čistile" po prenehanju jemanja KT predno ste zanosile? Zanimajo me predvsem vaše izkušnje in kako je z zanositvijo.

Lepo se imejte!!:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   KT in zanositev
19.6.2005 21:19:19   
muki1
Pozdravljena.
Jaz sem zanosila takoj ko sem nehala jemati kontracepcijske tabletke, tako da se nisem nič čistila. Malo sem se sekirala, ker svetujejo da naj bi imel tri mesece premora,vendar mi je G. rekla, da ni panike in tudi v eni knjigi sem prebrala, da ti hormoni, ki jih dobiš s tabletko hitro grejo s telesa.
Nosečnost je bila o.k. in bebica tudi.
Jaz mogoče še zdaj nebi zanosila, saj brez jemanja tabletk se mi je m. čisto sfuzlala. M. sem imela zelo neredno, mogoče trikrat na leto in še zdaj ( 14 mesecev po porodu) je nisem dobila. Poznam tudi žensko, ki je že 2x zanosila takoj ko je prenehala z jemanjem tabletk.
No zdaj sem se načvekala.

(odgovor članu freyakali)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   KT in zanositev
19.6.2005 21:25:57   
Urška*
Zanosila sem med tabletami, z :duda: vse ok. Sicer res priporočajo da malo počakaš, ko prenehaš z tabletami, ampak če rata prej, ni panike.

lp:)

Neposredna povezava do sporočila: 3
   KT in zanositev
20.6.2005 7:16:20   
freyakali
Hvala!!

Pa lep dan vsem!:rozica::rozica::rozica::rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 4
   KT in zanositev
20.6.2005 8:37:06   
TANTRA
Ojla, imam 11 letno hči, ki sem jo dobila takoj po prenehanju KT in je bila čisto zdrava. V februarju pa sem zanosila 2 m po prenehanju KT in se je končalo z ss. Je pa res, da sem jih zelo dolgo jemala. Sedaj po ss pa imam celo zmešnjavo hormonov.
Ginekologinja je rekla, da je dobro da vsaj ena :hudicek: mine, če je bilo dolgotrajno jemanje KT, da se tisto jajčece, ki je zaradi ovulacijo dolgo časa sprosti...

Neposredna povezava do sporočila: 5
   KT in zanositev
22.6.2005 0:43:37   
Urška*
No, tolko za informacijo. Jaz sme jemala KT 5 let in je z Žanom vse ok.

lp:)

Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?