|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   KT in nosečnost
6.6.2007 10:49:59   
smotka_me
Pozdravljene punce!

3 mesece nazaj sem nehala jesti tabletke..jedla sem jih približno 6let. S fantom že odkar sem nehala jesti KT delava na user posted image . Še vedno nisem zanosila in zdaj me je strah da zaradi jemanja tabletk ne bom mogla zanositi..a je možno da tabletke toliko vplivajo na žensko da potem težko zanosi?? joj..upam da dobi m kak odgovor ker me je že pošteno strah..ker si bejbija močno želim...Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: KT in nosečnost
6.6.2007 10:51:55   
Felicity
Jemanje KT ne vpiliva na kasnejšo zanositev.

Preverjenouser posted image !

Pa srečno naprej!

(odgovor članu smotka_me)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.6.2007 10:53:07   
smotka_me
Hvala da si me vsaj malo potolažila user posted image  lep dan ti želim..

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.6.2007 10:56:07   
hmm
Lahko si brez skrbi, tabletke ne vplivajo na plodnost, nekaterim že takoj naslednji mesec rata. Nekaterim pač malo pozneje, a to še nič ne pomeni. Vidva le pridno user posted image , pa bo, boš videlauser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4
6.6.2007 10:57:48   
piščanc
Kt zavirajo ovulacije in hormone v ženskem telesu. včasih se telo hitro opomore, včasih pa to traja. vsak ginekolog pa pravi, da lahko traja tudi eno leto. toliko kolikor časa, se telo pač čisti. tako, da vidva mirno delajta na otročku, če pa čez eno leto še ne bo rezultatov, potem pa do ginekologa.

pomembno je tudi katere KT jemlješ. tiste na osnovi estrogena (npr. cilest) manj zavirajo raven hormonov, se pa lahko bolj zrediš npr. tiste na osnovi progesterona (femoden) pa bolj zavirajo hormone, se pa manj zrediš. pa še veliko je drugačnih reakcij.

to ni takoj, če pa te res skrbi pa pojdi v času pred predvideno ovulacijo do gin (npr. 10 dni po menstruaciji) in bo pogledal, če imaš jajčne folikle v jajčnikih (takrat se že vidi, če bo ovulacija in kdaj bo).

poleg tega pa lahko izvajaš razne pospeševalce oploditve - sex, dvignjene noge po odnosu...

iz malega zraste veliko

Neposredna povezava do sporočila: 5
6.6.2007 11:00:07   
piščanc
IZVIRNO SPOROČILO: hmm

Lahko si brez skrbi, tabletke ne vplivajo na plodnost, nekaterim že takoj naslednji mesec rata. Nekaterim pač malo pozneje, a to še nič ne pomeni. Vidva le pridno user posted image , pa bo, boš videlauser posted image .

na plodnost res ne vplivajo, vplivanjo pa na ovulacije. ker zavirajo ovulacijo v času jemanja tabletk. in pri nekaterih tabletkah, ženskah se to še nekaj časa vleče

iz malega zraste veliko

(odgovor članu hmm)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.6.2007 11:00:13   
Anonimen
Kot so ti oszale povedale zaradi KT se nič ne boj,ker so sami hormoni .Se pa telo sčisti v roku 1 meseca in ne enega leta

(odgovor članu piščanc)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
6.6.2007 11:04:45   
smotka_me
Hvala vsem puncam za odgovore, super ste user posted image  midva se bova itak da še vedno pridno dolčkala pa kaj bo bo user posted image  enkrat bo že ratalo...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?