|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   KT in neredna M
28.3.2006 19:07:56   
dulcinea
Živjo!

Zanima me, če je katera imela neredno user posted image , nato pa je začela s KT. Ali se ji je M po prenehanju jemanja uredila?

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: KT in neredna M
28.3.2006 19:24:41   
Anonimen
Zivjo!

Jaz sem ena izmed takih. Ze od nekdaj sem imela neredne menstruacije in z KT se je vse lepo uredilo. Sedaj pa ko sem prenehala s KT, je spet isto-M nisem dobila ze 3 mesece in mislim da bom imela spet tezave.

Lp

(odgovor članu dulcinea)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
28.3.2006 19:36:52   
Ro-La
meni se še M ni uredila, upam da se bo po tem porodu, če ne pa po tretjemuser posted image

NE, ne grem več rodit....JASNO!?

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.3.2006 20:28:29   
Ayo
Neredno imam tudi jaz. Je pa tako, da med jemanjem KT ne moremo govoriti o redni M (kljub temu da se zdi da je tako), ker je umetno sprozena. KT sem jemala 4 leta (in seveda imela M na 28 dni) in ko sem prenehala, mi je G rekla, da naj kar pricakujem ponovno neredne cikluse. Moram reci, da so sedaj se bolj neredni kot pred jemanjem KT...in zdaj ko delamo na user posted image  to zeloooooo nervira (ne ves kdaj bo O, kdaj M...).

Skratka sem pa na sosednjem forumu brala, da ce so odstopanja zelo velika, je vecja moznost, da sploh ni O. Jaz bom vseeno malo pocakala, potem se bom sla pa pokazat do G. Kaj mislite ve?

Pa se to me zanima, kaj vam je pa vas G rekel, zakaj je to tako? Meni je rekla, da so to hormoni...???

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.3.2006 21:18:20   
dulcinea
Pri meni so neredne, ker imam policistične jajčnike. Meni kar ne pašejo tablete. Zdaj bom probala, če bo kaj bolje z rednostjo, drugače ob priliki začnem spet jema

LP, D.

Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.3.2006 9:25:02   
Grizo
Pri meni je stvar enaka. Predem sem zacela jemati KT sem imela neredne user posted image , potem pa sem jemala KT skoraj 7 let in so bile seveda redne.  Zdaj 3. mesec po premehanju jemanja, pa se M se vedno ni uredila. Meni so rekli, da moram kaksen mesec pocakati in se bo VERJETNO uredila.
Se pa strinjam, da to vse skupaj mocno nervira user posted image , ce planiras user posted image

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.3.2006 10:50:14   
hebeba
Drage punce..

Tudi jaz imam podobno izkušnjo z temi nerednimi menstruacijami..le, da je bilo pri meni tako, da sem pred jemanjem KT imela redne menst., potem je bilo v času jemanja KT vse ok, te sem jemala 5 let. Zdaj 6 mesecev po prenehanju pa imam kar naprej nek kaos. user posted image user posted image user posted image
Kaj niste nič šle h ginekologu???..jaz sem takoj, ko mi je prvič zaostajala 14dni, šla h G, pa mi je dal tabletke za vzpoduditev, potem naslednji mesesec spet, zdaj pa jem ene hormonske tabletke utrogestan, ki pomagajo uravnavat ciklus. So takšne tabletke, da v slučaju, da zanosiš popolnoma nič ne škodijo. Dobim pa z njimi user posted image  resnično točno!..čeprav bi si želela seveda, da je ne bi bilo...Stvar je v tem, da se z jemanjem KT, zmanjša sluznica maternice in tako traja nekaj časa, da se sluznica obnovi oz. odebeli, potem šele lahko ženska zanosi. Kaj se pa ovulacij tiče je pa zelo težko reči kdaj so..user posted image user posted image user posted image ???
Moj G pravi, da je to normalno po jemanju KT, da lahko traja tudi do 1 leta, da se ciklus uredi!
Kaj čemo..telo že samo ve kdaj je prvi čas, da začne pravilno funkcionirat.

Vsem nam želim, da bi težave čim prej minile in da bi imele polno ovulacijskih dnevov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Poljub...in čimprej +++ za nas!

(odgovor članu Grizo)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.3.2006 12:29:41   
Ayo

Ja jz sm bla nazadnje pri G lani septembra, imela sem dokaj normalni neredni ciklus, sedaj zadnji 3-je so bili pa porazni! in sem si rekla, da se pocakam do maja, ko bo minilo leto dni od kar ne jemljem vec KT, in ce bo se tako, bom kar poklicala. Na user posted image   pa delamo sedaj sele 3. mesec, ceprov itak nav nc, ker mislm, da bi v teh dneh mogla met O, pa je moj   user posted image  na sluzbeni poti user posted image user posted image

(odgovor članu hebeba)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.3.2006 13:07:27   
t*e*j*k*a
oj

tudi jaz mam po prenehanju jemanja KT neredne M. M nimam včasih več kot tri mesece.

G mi je rekla, da je normalno, če pride M na vsaj vsake 3 mesece, ča pa zaostaja več, pa naj pridem na obisk. In sem zdaj že trikrat bila in mi je vedno dala tablete za vzpodbuditev.

Zdaj se morem spet naročit, ker M ni. upam, da bo tud meni dala kake tablete za ureditev ciklusa.

LP

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.3.2006 14:51:31   
hebeba
Oj Tejka!

Zanimivo..meni je pa moj ginekolok rekel, da ni dobro toliko čakati, pa sem takoj dobila tabletke za vzpodbuditev, kasneje pa te Utrogestan za uravnavanje ciklusa. So pa te tabletke tudi zato, da se ti obnavlja sluznica maternice. Jemljem pa jih tako, vsaki mesec od 16 do 25 dne ciklusa in so zato, da samo pomagajo, če menstruacija ne pride sama...Če pa zanosiš pa niso prav nič škodljive!
Mogoče povprašaj malo pri tvoji ginekologinji..!!

Želim ti, da se ti ciklusi čimprej uredijo!

lp

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 10
30.3.2006 16:48:26   
dulcinea
Jst sm pa včeraj vzela zadnjo tabletko. Zdaj pa bo kar bo. Tale bo še normalna, kaj pa bo naprej me pa prov zanima. No če ne bo boljše, bom pa nazaj začela jemat...

LP, D

(odgovor članu hebeba)
Neposredna povezava do sporočila: 11
1.4.2006 0:20:33   
kasija78
Se lahko kar pridružim večini odgovorov. KT sem jemala tri leta in sem imela prej ter imam po jemanju enako neredne cikluse. Je pa seveda bilo bolje za časa jemanja kt.
Meni je g predpisala dabrostone zaradi nerednih menstruacij in pretanke sluznice. Sem jih jemala 6 ciklusov, pa nič user posted image . No, zdaj jih 1 mesec ne jemljem in ne bom šla iskat naslednjih tablet, ker sem se strahotno zredila zaradi dabrostonov in dobila mozolje in imam sekiranja in kemije čez glavo zadosti. Nadaljujemo septembra, če do takrat nič ne bo.

lp vsem in čimprejšnje user posted image  čakajočim,   kasija

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 12
1.4.2006 0:32:48   
Ayo
Punce a lahko vprasam kaksen pa je vas neredni ciklus? Moji zadnji na primer: 34 38 50 40 21...
A bi bo vase mogla do G po tabletke za vzpodbuditev? Na user posted image smo zaceli 2m nazaj...

(odgovor članu kasija78)
Neposredna povezava do sporočila: 13
1.4.2006 8:38:51   
Grizo
Moj je (od kar sem prenehala z KT) 28, 38, tokrat teče 40. dan user posted image  
Strašljiv trend, ne? user posted image

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 14
17.4.2006 19:40:30   
dulcinea
OK. Brez tabletk sm že 14 dni. Ta vikend bi mogla ovulirat... Včeraj me je ful bolelo po jajčnikih, k da bo fešta. No in dns en rjav flekec na hlačkah. Pa k sm obrisala je blo sluzasto. Aje to ovulacija? In zakaj user posted image je kao krvavo? In zakaj me je bolelo? A ima še kera take izkušnje?

LP, D

(odgovor članu Grizo)
Neposredna povezava do sporočila: 15
17.4.2006 20:09:50   
urška03
Dober večer!

Moj ciklus: 44,38,31,59,90,4mes...

Bila sem pri G, ki pravi, da z jajčniki neki ni vredu in da bom mogla v Lj na pregled. Res pa je tudi to, da že eno leto delamo na user posted image .

Lep pozdrav

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 16
18.4.2006 12:27:49   
KODA
Mene pa od novega leta dalje zeza.Prej je bila točna kot urca,zdaj pa se pokaže na 21 dan,ta mesec pa celo na 42 dan..Nato pa nekaj mesecev  se pokaže normalno,nato pa spet.
Lani sem imela UZ,pa je bilo rečeno,da je vse o.k.Zdaj pa res ne vem.kaj bi bilo.Ali mi pa samo hormončki nagajajo.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu urška03)
Neposredna povezava do sporočila: 17
18.4.2006 14:42:01   
Mateja*
Jest sem  sKT nehala začetka februarja, pa sem jo pol v mrcu dobila po 33 dneh, zdele teče danes 40 dan, pa še nič. Mam dons kar namen it test kupit, ker se bojim da nisem noseča, čeprav je zelo, zelo malo verjetno. Pa kot vidim imate vse po KT podobne težave, tako da sem se kar malo pomirila. Noseča namreč ne bi bila rada, ker imam doma že 3, in to 13,10 in 2 leti.

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 18
18.4.2006 15:45:30   
dulcinea
Halo. Jst mam pa res fešto al kaj vem kaj je to? Po 14 dneh prenehanja jemanja KT. Izcedek je rjav in gost. Bljak... Kaj naj naredim? Ginekolog? 

(odgovor članu Mateja*)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?