s.
|
Pa še moja izkušnja. KT uživm že 10 let. Po prvih 5-ih letih se je začelo. BOlela me je glava, prsi pa so me bolele tako, da je bilo preveč vse, kar sem imela na sebi. Celulit! Da ne govorim. Modrc ni bil več aktualen. Niti spati nisem mogla. Pomanjšala se mi je želja po sexu, bila sem tečna, jokava in smerava-občutljiva. Potem sem se odločila, da preneham. Nisem jih jemala pol leta, potem sem šla nazaj na KT. Vmes v pavzi vse lepo in prav, želja po sexu je postala nenasitna, vedno sem bila dobre volje... Zdaj je mimo obdobje drugih 5-ih let. Katastrofa. Pol leta sem imela tudi dokaj stresno Življenje. Ampak: začela sem biti zamerljiva, jokam kar naprej- posebej v službi, občutljiva, da je groza, nimam več take želje po sexu in tudi tam so se začele težave, zredila sem se povsod- nastaja špeh , skratka depresivna kot nikol dozdaj. Ravno se ( že cel mesec) odločam, da jih preneham. In ravno v sredo naj bi vzeča prvo po M, pa mislim, da je ne bom. Dovolj kemije, dovolj depresije, dovolj zmešanih hormonov!!! Bo pa že moral biti kondom, čeprav niti najmanj nisem navdušena. Torej odločitev je padla. Nobenih KT, ne takih ne onakih, nobene več. Sem razmišljala o obližu, pa ne bom upoštevala prav nobeno metodo, ki ima kakršnekoli veze s kakimi hormoni ipd. KOnec, ne bom pustila, da trpi zaradi kemije. Ni šans. Takšna je moja izkušnja. Ravno prav mi je prišla ta tematika v odločilnih dneh, ampak sedaj sem se odločila. Upam, da boste vse, ki vam niso/so našle pravo pot s čimmanj težavami.
|