|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   KRVAVITEV V 8 TEDNU???!!!
5.7.2005 17:36:23   
belma
:sloncek:POZDRAVJENE!!!

JE IMELA KATERA PODOBNE TEŽAVE IN KAKO SE JE IZTEKLO!!!???:kava:
Neposredna povezava do sporočila: 1
5.7.2005 17:40:56   
renan
Jaz sem imela svetlorjav izcedek ravno v 8 tednu. Sva z možem tekala na urgenco, kjer so videli, da je z otročkom vse ok. Nato sem dobila spasmex proti krčem in en teden počivala. Zdaj pa spet vse poteka normalno.
Veliko punc ima te izcedke, vsekakor je potrebno iti zdravniku, ker lahko pomenijo začetek spontanega splava.

(odgovor članu belma)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.7.2005 17:44:18   
Jančika_
Vem, da tega ne želiš prebrati, a vendarle obstaja tudi možnost, da gre kaj narobe: pri meni se je dvakrat končalo s spontanim splavom. Pušenjak pravi, da se v približno polovici primerov konča dobro.

(odgovor članu belma)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.7.2005 17:53:48   
Rozika20
V teh trenutkih rabiš spodbudno besedo, da bo vse v redu. Nekatere punce krvavijo, pa se nosečnost kljub temu nadaljuje. Krvavitev pa preneha. Pri meni se je krvavitev, ki niti ni bila tako zelo močna, končala s spontanim splavom. Na tvojem mestu bi odhitela k zdravniku oziroma ginekologu.

Veliko sreče :rozica:

(odgovor članu belma)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.7.2005 19:29:26   
simonas
Jaz sem imela rjavkast izcedek. Šla sem v bolnico na pregled in z :duda: je bilo vse ok. Sedaj smo v 12 tednu in izcedek je izginil, tako da imam jutri že NS.

Simona

(odgovor članu belma)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.7.2005 12:21:00   
bevetko
Jaz sem tudi imela izcedek in krvavitve kar 14 dni. Zaenkrat pa se je vse skupaj lepo ustavilo in sedaj imam ze 13 dni mir. Upam, da bo tako tudi naprej.
Boljse pa je iti k zdravniku, da pogleda kako je z pikico.
NS pa imam drugi teden!:sloncek:
LP

(odgovor članu belma)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?