Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
KRUHOMAT-kje, kakšnega, za koliko??? 19.9.2007 11:20:08
|
|
|
|
orhideja75
|
Ker že nekaj časa tudi sama doma pečem kruh in, ko takole berem, se mi zdi, da skoraj vse uporabljate kruhomat, me zanima katerega priporočate. kje ste ga kupile, koliko stane, na kaj moram biti pozorna? Sej vem, da sem mal za luno (ker ga pečem v pečici), ampak se mi zdi, da je čisto drugačno vzdušje, če potem še mal diši po stanovanju. Mogoče se pa vseeno odločim in kupim kruhomat. Prosim za nasvete in, če ste zadovoljne oz., če je vredu pečeno, ....
|
|
[Brisano sporočilo] 19.9.2007 11:53:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: KRUHOMAT-kje, kakšnega, za koliko??? 19.9.2007 12:00:28
|
|
|
|
lex
|
jaz mam tega, ko so ga sedaj v šparu imeli v akciji za 44 ali 50€, speče 1120g kruha. Not sem spekl že 3 različne vrste kruha (imam ga šele od petka) in nam je noro dober. mislim, da če se držiš navodil proizvajalca nimaš kaj falit. Ja pa stanovanje tud fajn diši po kruhu. Tale moj ima 10 programov, za 2 teži kruha in 3 stopnje obarvanosti. jaz ga po peki zavijem v vlažno krpo, ker je skorja trda ko kamen, tako se pa po 5 minutah fino zmehča. Tud moj mali ga ima nadvse rad, še posebej mlečnega.
|
|
RE: KRUHOMAT-kje, kakšnega, za koliko??? 19.9.2007 12:03:28
|
|
|
|
Anonimen
|
A pa to se menda ful dolgo cmari? Okoli tri ure? Pa ne gre potem preveč elektrike? Mislim, ne poloviš cene kruha s to elektriko? če razumete
|
|
|
|
RE: KRUHOMAT-kje, kakšnega, za koliko??? 19.9.2007 12:06:35
|
|
|
|
klepetka
|
jaz ga imam na frišno iz Merkurja Clatronic.Ven pride točno kila kruha .Vse skupaj od začetka do konca traja 2 uri..Naredilas e m pa čebulnega ,belega ,s semeni in sadnega.Do zdaj .Je pa nebeški,okus mislim.Resnično
|
RE: KRUHOMAT-kje, kakšnega, za koliko??? 19.9.2007 12:08:03
|
|
|
|
klepetka
|
stal je pa 50 €
|
RE: KRUHOMAT-kje, kakšnega, za koliko??? 19.9.2007 12:16:05
|
|
|
|
saraja
|
Lex - kdaj si ga kupila v Sparu? Katere znamke je? Misliš, da jih še imajo? Thx
|
|
RE: KRUHOMAT-kje, kakšnega, za koliko??? 19.9.2007 13:18:28
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: al bina A pa to se menda ful dolgo cmari? Okoli tri ure? Pa ne gre potem preveč elektrike? Mislim, ne poloviš cene kruha s to elektriko? če razumete Jaz vedno uporabljam za peko kruha program schnell. Ta dela kruh in peče v 1h58min. Največja poraba elektrike je le v zadnji uri, ko ga začne pečt (se pač vklopijo grelci), prej pa testo samo meša in vzhaja, nič posebnega, da bi mogla biti poraba elektrike visoka. Če pa uporabljaš ostale programe, so pa nekoliko daljši, okrog 3h in40 minut. Gre za isti princip (mešanje, vzhajanje, peka), le da mešanje in vzhajanje trajata precej dlje. Končni rezultat pri meni ni bil zadovoljiv, ker je kruh skoraj vedno padel dol. Pri pravem omenjenem programu pa nikoli.
|
|
|
|
RE: KRUHOMAT-kje, kakšnega, za koliko??? 23.4.2009 18:02:57
|
|
|
|
jozekuch
|
dob'r dan Kupili smo ga v Lid'lnu 44 € Ima eno metlico. Število metlic? Kaj je pri Kruhomatu važno? Kaj svetujete, da ne sme manjkati? Nastavitev za težo je 700 ali 900 g. Ali obstajajo tudi Kruhomati, kjer lahko spečeš manjši kruh npr. 0,5 kg ali še manj. dob'r dan
|
|
|
|
RE: KRUHOMAT-kje, kakšnega, za koliko??? 23.4.2009 19:42:43
|
|
|
|
robinzon
|
Ena peka porabi v kruhomatu caa o,60 KW elektrike, kar je malo. Imam tudi clatronika in pečem na programu schnell. Če bi ga zdajle kupovala, bi verjetno vzela panasonica, katerega ima harvey norman in je precej drag (190€), se je pa na testih najbolje obnesel in dobil dobro oceno. Malo me moti edino to, da ima samo eno gnetilko. http://www.zps.si/dom-in-vrt/gospodinjski-aparati/aparati-za-kruh-dobra-odlocitev.html#aparati
|
|
|
|
RE: KRUHOMAT-kje, kakšnega, za koliko??? 24.4.2009 14:04:49
|
|
|
|
Eca
|
Hej! Jaz imam stroj iz Hoferja za 45eur. Ima 2 gnetilki. Spečeš lahko tri velikosti kruha (iz 0,5kg moke, 0,75kg in 1kg moke), ima 3 nastavitve zapečenosti skorje....10 ali 12 programov. Ima tudi program za kuhanje marmelade, mesenje in vzhajanje (to uporabljam za testo za pico, krofe,....) in program za brezglutenski kruh. Imamo ga že leto dni in do danes se še ni noben kruh v njem ponesrečil. Priporočam. Lp, Eca
< Sporočilo je popravil Eca -- 24.4.2009 14:05:27 >
|
| Stran: [1] |
vtikanje23tinaali pustite staršem ali tašči oz. tastu,da se vtikajo v vzgojo vaših otrok?da,ker potrebujem nasvete (
5%)
ne,ponorim! (
11%)
se ne vtikajo (
14%)
pustim do neke meje (
45%)
ne pustim,vzgoja je izključno stvat staršev (
25%)
Število vseh glasov: 506Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!