|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   KREMICA ZA OBRAZ
22.12.2004 15:35:55   
saba01
Oj
Mene pa zanima kakšne kremice uporabljate ve za obraz vaših sončkov.:zmeden:
Staša ima na ličku rdeče pikice in zelo suho kožo(od solzenjs),pa bi vas prosila za kašen nasvet glede kremice.
HVALA
LP,

Sabina:sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   KREMICA ZA OBRAZ
22.12.2004 15:45:23   
Tejči
Ojla!

Jaz uporabljam NIVEINO proti mrazu in vetru, ki je brez vode, vendar le takrat kadar grema ven. Drugače je z ničemer ne mažem..ni potrebe, ker ima zelo lepo kožico.
Upam, da ti bodo druge znale bojši svetovat.

LP, Tea&Mia:sloncek:

(odgovor članu saba01)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   KREMICA ZA OBRAZ
22.12.2004 16:22:59   
Annny
Kadar gremo ven: Bepanthen ali Linola Fett N kremo.
bepanthen je najbolj fajn.

LP

(odgovor članu saba01)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   KREMICA ZA OBRAZ
22.12.2004 16:37:04   
Natas@
Mi uporabljamo od Aventa All in 1 MagicCream. Smo zadovoljni.

(odgovor članu saba01)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   KREMICA ZA OBRAZ
22.12.2004 17:33:42   
Nedelja
Bepthen. Po njej ima Petra ful lepa lička, sploh pa zadnja dva dni, ko jo je še sonček zraven malo oplazil.

(odgovor članu saba01)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   KREMICA ZA OBRAZ
22.12.2004 18:13:15   
Bejba
Mi uporabljamo od Bubchen - Wind & Wetter Creme. Zelo zadovoljni.

LP; Bejba

(odgovor članu saba01)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   KREMICA ZA OBRAZ
22.12.2004 18:57:03   
malena20
Tudi jaz uporabljam niveino proti vetru in mrazu, nasplošno sva jaz in moja Lara zadovoljni z vsemi NIVEINIMI izdelki.:)

(odgovor članu saba01)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   KREMICA ZA OBRAZ
22.12.2004 18:59:06   
malena20
Seveda kakor Tejči kadar greva ven, drugače pa jo z ničemer ne mažem.:sloncek:

(odgovor članu saba01)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   KREMICA ZA OBRAZ
22.12.2004 19:18:34   
puri
Tudi mi uporabljamo,tako kot Bejba, kremo od Bubchen- Wind&Wetter,zdi se mi super!
Namažem ga pa, kadar greva ven in pa po kopanju!

lp:metulj:

(odgovor članu saba01)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   KREMICA ZA OBRAZ
22.12.2004 20:02:16   
Seven*
Babylove

(odgovor članu saba01)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   KREMICA ZA OBRAZ
22.12.2004 20:46:20   
Anonimen
Nobene, ker se Tibor ne pusti mazat...

(odgovor članu saba01)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   KREMICA ZA OBRAZ
22.12.2004 21:21:47   
kepica
Tudi mi imamo borbe,kadar se je treba mazat po obrazu,no pa tudi umivat.To je jok in stok.Ampak za ven vseeno uporabim kremo od Nivee proti mrazu in vetru,drugače pa ga prav tako z navadno Niveo za otroke namažem samo po kopanju,pa še to s težavo.:)

(odgovor članu saba01)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   KREMICA ZA OBRAZ
22.12.2004 21:25:45   
mirka
enako kot kepica. Se ne mara mazat po obrazu. Jo pa mažem ko greva ven in po kopanju (včasih tudi po jutranjem umivanju)z Niveino Wind & vetter. Pa sem zelo zadovoljna z vsemi Niveinimi izdelki-tako fajn se mažejo in lepo dišijo.:metulj:

(odgovor članu saba01)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   KREMICA ZA OBRAZ
22.12.2004 21:28:54   
kepica
Tudi jaz imam zelo rada vse Niveine izdelke.Imava tudi olje za kopanje in je super,ker kože potem ni potrebno mazat še z oljem ali kremo,kar je v mrzlih časih neprijetno(saj kurimo,ampak ko se skopaš te pač zebe,če se hitro ne oblečeš) pa še jok je obvezen.In smo z Niveino kopeljo vse rešili.

(odgovor članu saba01)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   KREMICA ZA OBRAZ
22.12.2004 21:41:23   
mirka
a misliš na negovalno olje? taka prozorna plastenka, a ne? In to daš kar v vodo? samo mi imamo pa tolk las da je pa težko sprati z las, ker je voda taka mastna? A se motim?:zmeden:
Mogoče bi probala samo tako malo čofotanje v banji brez umivanja las. Ker jaz jo po kopanju namažem z oljčkom(negovalnim).

A je za kopel kakšno drugo olje?:rozica:

(odgovor članu saba01)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   KREMICA ZA OBRAZ
22.12.2004 21:51:41   
kepica
Ja,moram ti rečt,da sem ravn danes gledala tvoje albume in se prov nisem mogla nagledat tvoje punčke,ker ma tolk las:) In to pri 8.mesecih! Mi smo ravno toliko stari,smo pa še napol plešasti:)

Ne,tisto pa ni negovalno olje.Je taka bela plastenka na njej pa piše Olbad.Tega mal zliješ v vodo in pride taka mastna kopel.Men je super.Res fajn,ker koža ostane ravno prav mastna in res ni treba z ničemer več mazat. Sicer ne vem,kako bo z umivanjem las pri tvoji punčki.Jaz Nejcu lase namilim s šamponom in sperem v tej kopeli,pa nima mastnih las,ampak mogoče zato,ker jih ima čist malo.Pri tvoji punčki je pa možno,da bo imela mal mastne lase.Je pa nerodno,ja,če boš mogla lase splakovat v drugi vodi.Poskusi.

(odgovor članu saba01)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   KREMICA ZA OBRAZ
22.12.2004 22:34:58   
mirka
Jutr bom šla takoj v DM, kupit zadevo. Saj itak komaj čakam da malo spet pofirbcam v Dm. Jaz bolj da ne grem v trgovino ker vedno najdem nekaj kar bi "bilo pametno" imeti , pa še nimam.:)-:duda:

Bom poskusila samo las ji takrat n ebom umivala, ker ko je bila mesec stara sem ji namazala temenček z oljem in nikakora nismo mogli sprav ven. Ne glede na to da je bila ravno skopana se ji laski niso svetili tako kot treba.
Hvala za nasvet!

Adijo!:sloncek:

(odgovor članu saba01)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   KREMICA ZA OBRAZ
22.12.2004 23:20:30   
kepica
Jaz mislim,da boš zadovoljna.Sporoči,kako je bilo.
Glede firbcanja po trgovinah sem pa jest čist ista.Samo da zapravljam ali pa samo firbcam po trgovinah,pa sem najbolj srečen človek na svetu,kar se na žalost pozna v denarnici.Še posebej ta mesec:(

lp
Kepica

(odgovor članu saba01)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   KREMICA ZA OBRAZ
23.12.2004 9:14:42   
Annny
Kepica in Mirka,
super je tudi oljna kopel Linola Fett, ki se jo dobi v lekarni!

(odgovor članu saba01)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   KREMICA ZA OBRAZ
23.12.2004 11:08:52   
mirka
kolk pa ta stane?
Zdaj namreč čakam da se moja princeska zbudi pol pa greva po nakupih oa ven na sončka:)

:sloncek:

(odgovor članu saba01)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   KREMICA ZA OBRAZ
23.12.2004 13:14:34   
asso
Od Bübchen kremo za obraz z ognjičem, po njej ima prav lepo mehko kožico, drugače pa za ven od Bübchen kremo za veter in mraz.

Lp

(odgovor članu saba01)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?