|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   KRČI
13.7.2007 22:12:25   
aljaž-blaž
Lp. prosim če mi katera lahko pove katere kapljice ste uporabljale pri krčih mi  imamo kapljice SAB SIMPLEX in nam nič ne pomaga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

maja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: KRČI
13.7.2007 22:15:31   
eya
Naš je imel hujše krče po AD3-smo jih zamenjali z D3, kasneje sem šla pa še jaz na brezmlečno dieto, ker sem dojila, pa so krči čisto ponehali.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu aljaž-blaž)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.7.2007 22:18:02   
Maleal
-antiflat
-kuminov sirup
-brinjevo mazilo za masažo trebuščka
-če ne dojiš Novalac AC

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.7.2007 22:23:20   
aljaž-blaž
kje se pa dobi ta antiflat so to kapljice ali kaj drugauser posted image user posted image

maja

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.7.2007 22:27:46   
Liona
Antiflat kapljice se dobijo v Avstriji. Večini so pomagale, nam žal ne. Nam ne pomaga čisto nič. Krči čez cel dan, jok, histerija... Bila sva tudi na UZ trebuščka (vse o.k.) in na testiranju za alergije, ampak je alergičen na jajca, na kravje mleko pa ne. Zdaj mu dajem Novolac AC in je bistveno bolje. Čez dan krčev malo, zvečer pa nič več in mirno zaspi že ob devetih. Ampak če samo dojiš, ti pa težko svetujem (mi smo imeli vse: bim gas, antiflat, koroške vetrovne, tržiške, ... pomagalo ni pa čisto nič!¨).

Srečno in čimmanj krčev vsem, ki imamo težave s tem

8.5.2007 se nama je pridružil naš sonček Svit!
2.7.2009 smo postali štiričlanska družina. Dobili smo Mašo!

(odgovor članu aljaž-blaž)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.7.2007 10:07:06   
martinuška
Mi smo uporabljali Lefaxin iz Avstrije in nam je kar pomagal, prav tako eni prijateljici, ki je imela fantka. Razni čajčki pri nas niso delovali.

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.7.2007 11:21:49   
marelly
Punce, mene pa zanima, ča Novalac AC1 pomaga samo če ne dojiš. Ker moja 7 tednov stara punčka ima moje mleko za pocartat, drugače smo na Novalac AC1, pa jo vseeno zvija, ker mogoče dobi iz mojega mleka kaj takšnega ki ji ne odgovarja!

Hvala za odgovor in LP

(odgovor članu martinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.7.2007 15:12:57   
SIBI
Mi smo sprobali čisto vse, seveda brez uspeha. To je treba pač dati skozi. Našega sončka je nehalo zvijati okoli 5. mesecev.

(odgovor članu marelly)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.7.2007 23:02:32   
bobek05
Mi smo tudi sprobali vse kar obstaja na tržišču, pomagale so nam pa le kapljice Babynos, ki se jih dobi v Avstriji. Mi smo jih kupili v lekarni Mariahilf, ne vem pa če jih je možno dobiti v katerikoli lekarni.
Pa še to - ker ne vem če se dojita ali ne. Midva se nisva, pa mu je najbolje ustrezala hrana Beba: mešanica med Beba proti krčem in navadna Beba.

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu SIBI)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.7.2007 15:06:02   
lilka
Antiflat, Novalak AC1 hrano, ko se bliža 3 mesecu pa začnejo šele res ponehavat.

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.7.2007 22:11:57   
Maleal
Probaj še Plantex čaj,dobiš ga v lekarni.

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
15.7.2007 23:15:13   
petrinja
mi imamo Mylicon kapljice iz Italije, so res super. po pribl. pol ure do uro se lepo sprdka in pokaka, in je svet takoj lepšiuser posted image user posted image .

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 12
16.7.2007 6:21:56   
KT
Tudi mi prisegamo na ita. kapljice Mylicon - ko primejo jo malo napenja, ampak to traja 30min max potem pa se lepo umiri in zadovoljo zaspi user posted image

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 13
17.7.2007 22:37:14   
happy mam
MI smo dajali sabsimplex pred vsakim obrokom 7kapljic, pa  je pomagalo!

Mi smo pa tako srečna družinica! Imamo namreč malega ŽAKA!

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 14
30.7.2007 12:32:19   
principessa
Mi imamo Babynos in se jih dobi na Hrvaškem. Poleg njih pa dobi še vsak dan 1 flašo komarčkovega čaja, 3 ure preden se mu začnejo krči.

(odgovor članu happy mam)
Neposredna povezava do sporočila: 15
30.7.2007 13:48:22   
AKP
Kolegica je imela kapljice iz neke lekarne (Slovenj Gradec???) in dala kapljice v mleko pri vsakem obroku. Je baje ful pomagalo in ni bilo več krčev. 

(odgovor članu principessa)
Neposredna povezava do sporočila: 16
30.7.2007 19:15:35   
nky 23
nam najbolj pomagajo vetrovne kapljice koroških lekarn, še posebej kupljene v Dravogradu.

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 17
31.7.2007 14:48:52   
s.
Ola.

Nam pomagajo lefaxin kapljice ( kupimo jih v Avstriji), malega pa mažemo tudi z zeliščno kremo Windsalbe pod popkom in podplatih. Seveda mu masiramo tudi bušija in mu dvigujemo nogice ( jih krčimo)  za sprostitev krčkov. Ko je najhuje ga odvijemo iz plenic in ga masiramo ter ga pustimo golega dokler ni najhuj mimo.
Koroške kapljice imamo bolj za razvajanje.user posted image

Božčki naši user posted image .

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 18
1.8.2007 10:15:03   
lunca2
Tudi naš je imel krče po kapljicah AD3 tako da smo jih zamenjali za D3, vmes pa smo imeli še kapljice SAB SIMPLEX proti krčem. Zaenkrat ne jemljemo več kapljic in mali nima več krčev.user posted image

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu s.)
Neposredna povezava do sporočila: 19
1.8.2007 13:24:58   
buša
antiflat so zakonuser posted image user posted image user posted image

GAŠPER JE NAJIN SONČEK

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?